Follow:
Kinderen, Winnen

KIDS | VTECH KIDIZOOM SELFIE CAM + WIN

Vloggen en selfie’s maken, dat zijn twee begrippen die momenteel natuurlijk helemaal hot zijn. En nu kunnen kids dat ook doen, met de VTech Kidizoom Selfie Cam. Dat vind ik persoonlijk een stuk veiliger, dan even de mobiel lenen van papa of mama… Vandaag vertel ik wat meer over deze toffe gadget, heb ik een leuke winactie en vertel ik nog wat meer over twee andere producten.

vtech1
“De hipste wannahave, de VTech Kidizoom Selfie Cam! Nieuwe look, juiste hoek, 1-2-3…Selfie! Met deze compacte en lichtgewicht camera maak je foto’s en video’s met tal van te gekke bewerkingen en effecten. Gebruik de selfie stick om coole selfies en actiefilmpjes te maken samen met je vrienden! Kies verschillende kapsels en make-up effecten voor een compleet nieuwe look of speel drie te gekke spellen. Sluit de camera aan op een laptop/computer en upload je mooie foto’s en filmpjes om ze te delen met je familie en vrienden.”

vtech2
De VTech Kidizoom Selfie Cam is makkelijk in gebruik en geschikt voor kinderen van 6-14 jaar. Hartstikke leuk natuurlijk, want Sterre heeft haar eigen Youtube kanaal Sterre XO, en nu heeft ze haar eigen camera om lekker mee op pad te nemen. Je draait de camera op de selfie stick en verbind het kabeltje daar aan, zodat het extra vast zit. De selfie stick is van een goede stevige kwaliteit, dus niet zo’n goedkoop flutding die je tegenwoordig in veel winkels ziet liggen 😉

vtech3
De VTech Kidizoom Selfie Cam heeft meerdere functie’s je kan foto’s maken, video’s opnemen maar je kindje kan er ook spelletjes op spelen. Het is dus een heel veelzijdig cadeau! Voor het extra geheugen heb je wel een mircoSD kaart nodig, deze zit er helaas niet bij (maar ook die zijn tegenwoordig bijna overal wel te koop haha).

Specificaties VTech Kidizoom Selfie Cam:
• Uitbreidbaar geheugen met een microSD kaart tot 32GB (niet meegeleverd)
• Intern geheugen van 128MB met ruimte voor ongeveer 600 foto’s of 6 minuten filmopname
• Stevig en duurzaam design
• Met ingebouwde, oplaadbare accu
• Inclusief selfie stick, draagkoorde en micro-USB kabel

vtech4Sterre gaat er geconcentreerd mee aan de slag!

vtech5
Je kan de camera ook draaien, zo kan je kindje ook van andere en de omgeving foto’s en video’s maken…hartstikke handig! Deze kleine vlogger in de dop, is hartstikke blij met haar VTech Kidizoom Selfie Cam. En het leuke is, wij mogen er ook één weggeven, maar daar vertel ik wat verderop in dit artikel wat meer over. Ik ga eerst nog twee andere producten van VTech laten zien.

vtech7Links: VTech KidiFluffies, your BFF (best friends 4ever!) hond of kat €29,95 per stuk
Ach waren ze allemaal maar zo lief, trouw, speels en aanhankelijk. Maar echte diertjes hebben niet altijd zin in polonaise. Die willen ook weleens slapen, hebben af en toe een slechte bui of heel andere plannen dan het baasje. KidiFluffies daarentegen zijn altijd in voor een knuffel, een spelletje of een leerzaam lesje. Maatjes dus, die samen met het baasje van 4 tot 10 jaar opgroeien en uitgroeien tot BFF!

Met extraatjes als een klok en wekkerfunctie, fijne muziekjes om samen in slaap te vallen en een reminder voor alle verjaardagen, feestjes en partijen is dit meer dan een vriendje voor altijd: het is een back-up voor vrolijke zaken die het leven glans geven. Dankzij het regelbare volume blijft de vriendschap gezellig, ook voor de rest van de familie. De KidiFluffies zijn perfect om je kindje te laten wennen aan een huisdier, of om er heerlijk mee te knuffelen en er voor te zorgen.

Rechts: VTech Kidi Super Star; de eerste stap naar wereldfaam  €49,95
We lusten er wel pap van, de talentenshows waar zelfs jonge deelnemers de jury en kijkers thuis omverblazen met hun zangtalent. VTech draagt graag een steentje bij aan de ontwikkeling van toptalent, in al haar speelgoed. Daar past deze nieuwe gadget voor meiden van 4 tot 11 jaar met showbizzambities dus helemaal bij! In plaats van hangen voor de buis zelf een show weggeven. Thuis voorlopig, lekker veilig voor publiek dat altijd op je hand is. Aan het equipment ligt het zeker niet, de Kidi Super Star is een alleskunner op gebied van muziek en zang. Een razend slimme gadget waarin maar liefst acht functies verstopt zitten. Alles voor het goede doel: zing, dans en show dat talent!

Met acht liedjes en draaibare discoverlichting met 6 verschillende lichteffecten voor perfecte performance, wordt de kiem gelegd voor een supercarrière, dat staat vast. De opnameapparatuur heeft een reikwijdte van 5 minuten, ruim voldoende om een mooi liedje tot in perfectie onder de knie te krijgen. Terugluisteren, mengen, mixen, vervormen; het kan allemaal. Zelfs je MP-3 speler of smartphone kan erop aan gesloten worden!

vtech6
Het is bijna de laatste dag van de Pinkit Win Week, maar gelukkig kan ik nog iets héél gaafs weggeven. Namelijk één exemplaar van de VTech Kidizoom Selfie Cam (roze), zoals afgebeeld in dit artikel. Hoe gaaf is dat?!

Hoe maak je kans op de VTech Kidizoom Selfie Cam:
Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, mee doen kan tot 05-11-2016. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar, graag binnen 48 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders. Ben je onder de 18 jaar vraag dan eerst toestemming aan een ouder (dit controleer ik…dus wel even netjes vragen). Ik wens iedereen veel succes!

Extra kansen (niet verplicht, het word wel gewaardeerd):
Volg Pinkit.nl op FacebookInstagram Twitter.

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

67 Comments

 • Reply elisabeth maria martina

  wat een geweldig verjaardagskado voor mijn kleindochter, daar zou ze veel plezier aan beleven

  oktober 22, 2016 at 1:05 pm
 • Reply Tonnia

  wat leuk doe graag mee

  oktober 22, 2016 at 1:15 pm
 • Reply Tamara

  Oh wat enorm gaaf! Dat zou onze dochter echt zo geweldig vinden! Ik ga voor haar duimen 🙂

  oktober 22, 2016 at 1:19 pm
 • Reply chucky1012

  Dit wil tegenwoordig ieder kindje wel 😉
  Ik sla dit over.

  Ik wens iedereen veel succes Xoxo

  oktober 22, 2016 at 1:20 pm
 • Reply Elise

  Cool! Kan mijn kleine mini me ook gaan vloggen! Duimen…

  oktober 22, 2016 at 2:35 pm
 • Reply Anouk

  O dit zou echt een heel leuk kado zijn voor een van mijn kleine vriendinnetje. Als mijn zoontje dat tenminste accepteert. Anders is het ook leuk voor hem!

  oktober 22, 2016 at 3:41 pm
 • Reply Nathalie

  Ik wil dit wel maar om cadeau te geven aan mijn nichtjes! XXXX
  Nathalie onlangs geplaatst…Cadeautips feestdagen #1 | Hemd voor hem!My Profile

  oktober 22, 2016 at 3:41 pm
 • Reply Marian Zw.

  Dit zal onze dochter ook echt te gek vinden! Als ik die foto’s van jou zie…..echt een super leuke actie weer. Ik loot mee!

  oktober 22, 2016 at 3:48 pm
 • Reply marjo

  wauw wat heb je gave acties! ik vind de vtech meiden series altijd erg leuk! dus doe graag mee, de kids zouden het super vinden. ik volg je op fb en insta

  oktober 22, 2016 at 5:37 pm
 • Reply Romy

  Ik weet zeker dat mijn nichtje hiervan een gat in de lucht zou springen. Ik zou hem dan ook dolgraag winnen en volg je op Bloglovin.

  oktober 22, 2016 at 5:46 pm
 • Reply Dhini

  Wat leuk voor mijn nichtje! Ik doe mee

  oktober 22, 2016 at 5:54 pm
 • Reply Kim

  Dit zou fantastisch zijn voor mijn meiden want ook hier zijn de mobieltjes niet meer veilig, ik zie ze al staan met hun eigen selfiecam, wat een super leuke winactie zo voor de feestdagen, doe heel graag mee

  oktober 22, 2016 at 9:00 pm
 • Reply jolein koolske

  erg leuk zeg !! ik waag dolgraag een kansje 🙂

  oktober 22, 2016 at 10:05 pm
 • Reply julia van empel

  Erg leuk! Ik doe graag mee

  oktober 22, 2016 at 11:54 pm
 • Reply Samantha

  Superleuk! Denk dat onze kleine meid anders de middelste Zoon hier erg blij van wordt! Wij doen mee!

  oktober 23, 2016 at 8:46 am
 • Reply Nikita

  Ik zou bijna willen dat ik zelf weer een klein meisje was, wat leuk… Ik doe niet mee

  oktober 23, 2016 at 11:26 am
 • Reply Marian

  Wat tof!Ik ken een heel lief meisje (mijn nichtje) die ik hier heel blij mee kan maken,haar verjaardag duurt niet zo lang meer dit zou zeker een top cadeau zijn!

  oktober 23, 2016 at 11:31 am
 • Reply Mirjam Hellingman

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Sterre. Ze is gek op het maken van filmpjes en foto’s. De VTech Kidizoom Selfie Cam is zo te horen echt iets voor mijn dochter! Dat ze er ook spelletjes op kan spelen is natuurlijk een geweldige extra. Deze is echt gaaf.

  oktober 23, 2016 at 12:32 pm
 • Reply Willianne

  Ja dat vloggen is hier ook hot! Nu doen ze het met de tablet maar is echt heel erg onhandig natuurlijk. Deze vtech cam ziet er ook nog eens leuk uit… Maak graag een kansje:)

  oktober 23, 2016 at 2:01 pm
 • Reply Bianca Fenna

  Super GAAAAAAFF. Mijn oudste dochter leent idd vaker mijn mobiel voor selfies. Niet alleen ben ik steeds bang dat ze hem laat vallen en daarbij is mijn geheugen telkens vol…. lol.
  Dit zou perfect zijn voor haar. Lekker selfies maken en filmpjes en lol hebben. Ik ga hier keihard voor duimen voor haar.

  oktober 23, 2016 at 2:21 pm
 • Reply Anja

  Wat een gave camera! Dat zou mijn dochter wel heel erg leuk vinden.

  oktober 23, 2016 at 5:59 pm
 • Reply Jolijn

  Wat leuk! IK maak graag kans en heb ook alle extra stappen gedaan.

  oktober 23, 2016 at 8:04 pm
 • Reply Nicol Meewis

  Wat een gaaf kado zou dat zijn zeg! Ons zoontje is gek van foto’s,nu maakt hij ze vaak met onze ifhone, maar elke keer weer angstig dat hij hem per ongeluk laat vallen.
  Overal waar hij is maakt hij graag foto’s, park,school met vriendjes ectra.
  Deze camera is helemaal ingesteld op kinderen en hoe cool is dat zeg?
  Zou hem hier heel blij mee maken:)
  Nicol Meewis onlangs geplaatst…LEUKE UITJES | LEGO WORLD JAARBEURS UTRECHTMy Profile

  oktober 23, 2016 at 8:15 pm
 • Reply Trees C

  Dit is echt leuk voor mijn dochtertje! Zeker omdat ze het leuk vind om foto’s te maken. Ik like en deel je op FB

  oktober 23, 2016 at 8:58 pm
 • Reply Linda Smeets

  Wat enorm leuk! 😃
  Ik doe graag mee voor onze dochter die maar al te graag foto’s maakt met papa’s en mama’s telefoon als ze de kans krijgt…
  Leuk Sinterklaaskado! 😊

  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

  oktober 24, 2016 at 1:36 am
 • Reply Dorien

  Wat een leuk cadeau, ik maak mijn dochter van bijna 8 jaar en vast heel blij mee. Ze is dol op zingen en filmpjes maken met papa’s telefoon ;-).

  oktober 24, 2016 at 11:40 am
 • Reply Liek van blerk

  Mijn zoon zou dít echt fantastisch vinden! Wij gaan heel hard duinen!

  oktober 24, 2016 at 1:45 pm
 • Reply Lisette Rodenburg

  Super voor onze dochter, ze wordt binnenkort 8 en maakt nu vlogies (zoals ze ze zelf noemt) op onze ipad..Zou super zijn om haar dit cadeau te kunnen doen.

  oktober 25, 2016 at 6:54 am
 • Reply Nancy vd kamp

  Super actie! Hier ga ik twee kleine vloggers zo blij mee maken! Kunnen ze net als hun YouTube idolen de leukste selfies en vlogs maken

  oktober 25, 2016 at 10:18 am
 • Reply Fleur

  Wat een gaaf ding! Dat zou mijn dochter echt geweldig vinden (en hoef ik minder vaak mijn telefoon af te staan ;))
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties wk 43My Profile

  oktober 25, 2016 at 9:06 pm
 • Reply Bodil

  Super!!! Mijn (inmiddels blijkbaar niet meer zo heel???) kleine meid vraagt de laatste tijd best vaak om een eigen mobiel, zodat ze foto’s kan maken. Dit is dan uiteraard veel handiger/fijner/leuker/… 🙂 En ook lekker paars, daar houden wij van!

  oktober 25, 2016 at 10:05 pm
 • Reply Manon

  Ik doe graag mee! mijn dochter doet niets liever dan foto’s maken, mijn hele telefoon staat vol selfies van haar! ze zou heel blij zijn met een eigen camera!

  oktober 26, 2016 at 1:31 pm
 • Reply Liesbeth

  Leuk voor mijn nichtje! Ik doe graag mee!

  oktober 26, 2016 at 7:50 pm
 • Reply Mahwish

  Superleuk!! Vooral de combi met de selfie stick vind ik helemaal leuk en ik weet zeker mijn dochters ook. Ik doe dus graag mee aan deze leuke winactie. Ik volg via FB en Twitter.

  oktober 26, 2016 at 8:57 pm
 • Reply Henrieke Molenveld

  Wowwww, deze gave selfie cam is al meteen gespot in het grote speelgoedboek en deze review helpt er zeker in mee dat hij met stip op 1 staat! We gaan heel hard duimen!!

  oktober 27, 2016 at 9:35 am
 • Reply Nathalie

  Dat zouden ze hier geweldig vinden 😊. Nu duimen maar.

  oktober 27, 2016 at 8:38 pm
 • Reply Charissa Kooijman

  Mijn dochter zou dit geweldig vinden. Dan kan ze nog meer filmpjes maken over haar baby borns.

  oktober 27, 2016 at 9:00 pm
 • Reply Wendy

  Wat zou ik deze graag winnen voor mijn dochtertje Sharona 😍,ze word in december 6 jaar en wil deze zo graag ,staat al op haar sint lijstje , mama waagt dus deze unieke kans op deze droomprijs 💖 voor mijn kleine meisje ☺

  oktober 27, 2016 at 9:00 pm
 • Reply Mama Sint

  Doe heel graag mee voor mijn zesjarige dochter. Maakt het liefst de hele dag foto’s maarrrrr wel op mijn telefoon…..Tijd dat ze zelf een krijgt!! Leuk cadeau van mama sint

  oktober 27, 2016 at 9:12 pm
 • Reply Rensje Roo

  Onze 6 jarige dochter Maylinn zag deze week de reclame van deze vtech kidizoom selfie. Ze riep meteen. Die wil ik ook! Hoe leuk zal het zijn als zij deze wint!

  oktober 27, 2016 at 9:18 pm
 • Reply Nicole Forde

  Cool!mn meiden van 5’en 7 pakken nu regelmatig mijn telefoon voor selfies.kom ik weer 50 gekke fotos tegen. Deze.kidizoom selfie zouden ze te gek vinden!

  oktober 27, 2016 at 9:42 pm
 • Reply Sanne

  Waaaaaauw! Mijn dochtertje is er helemaal weg van en je zou haar hier heeeel erg blij mee kunnen maken voor haar 8ste verjaardag op 7 november.
  We gaan duimen…..

  oktober 27, 2016 at 9:43 pm
 • Reply chantal van baal

  Dat zouden onze dames wel heel erg tof vinden… de oudste is helemaal gek van meisje djamila en de jongste loopt de hele dag selfies te maken….ik duim voor de meiden.

  oktober 27, 2016 at 9:44 pm
 • Reply ANIEK PASMANS

  Ons meisje wordt elk jaar door de Sint blij gemaakt met weer een toffe uitvinding van Vtech. Nu is mama haar telefoon haar favoriete gebruiksvoorwerp…..om foto’s en filmpjes te maken. Kan je nagaan hoe blij ze met dit geweldige apparaatje zou zijn!!!

  oktober 27, 2016 at 9:51 pm
 • Reply Linda van Haren

  Zo gaaf! Staat heel hoog op het verlanglijstje van onze dochter 😍

  oktober 27, 2016 at 10:22 pm
 • Reply Karin

  Wat een super leuke actie. Laat m nou net op de verlanglijstjes staan. gelijk maar even geliked overal. nu duimen draaien!!!

  oktober 27, 2016 at 10:32 pm
 • Reply Karen

  Mijn ddochter zou het geweldig vinden als ze deze zou winnen. En moeders is stiekem ook heel blij hoe leuk ik al die foto’s ook vind op mijn telefoon van hhaar elf in allerlei poses maar ook met vriendinnen. Als ze dit zou winnen kan ze zelf zoveel foto’s maken zonder elke keer mmama’s telefoon te moeten lenen.
  (Want ja mama’s zijn soms best lastig als die zelf even gebruik willen maken van hun eigen telefoon)

  oktober 27, 2016 at 11:04 pm
 • Reply Annie

  Mijn dochter zoekt nog een (heel) leuk verjaardagscadeautje en ik denk dat ik dat hier gevonden heb. Nee, ik weet het wel zeker, zo gaaf!

  oktober 27, 2016 at 11:57 pm
 • Reply cindy

  Zou zo leuk zijn voor mijn dochter Lilo.. Zij word 5 november 7 jaar. . Ze zingt en danst graag dus 1 ding is echt iets voor haar

  oktober 28, 2016 at 12:30 am
  • Reply cindy

   Oké 2 dingen wat ik zag staan.. selfie make is ook super cooool

   oktober 28, 2016 at 12:33 am
 • Reply lies vanbiervliet

  Zou superleuk zijn voorv Hector en Martha!!! Hector vraagt nu al een eindje om een fototoestel!!! Wat zou hij in de wolken zijn!!

  oktober 28, 2016 at 4:26 am
 • Reply patricia koster

  Hier zou ik mijn zoontje en zijn 2 nichtjes erg blij mee kunnen maken. Ze vinden het super leuk om foto’s en video’s van/met elkaar te maken

  oktober 28, 2016 at 7:01 am
 • Reply Bianca van broekhoven

  Voor mijn twee heren die niets liever doen!!! Ben regelmatig mijn telefoon kwijt. Dus dit zou een uitkomst bieden voor ons allemaal!!!

  oktober 28, 2016 at 7:10 am
 • Reply Yvonne hurks

  WoW super!! M’n dochter (7) is sinds kort aan het vloggen met een oude camera van mij maar dit zou natuurlijk veel fijner en cooper zijn! 🍀🍀🍀

  oktober 28, 2016 at 8:10 am
 • Reply Linda Bouwsma

  Wat een super leuk kado voor mijn dochter. Ik ga voor haar duimen. O wat zal ze blij zijn als…..

  oktober 28, 2016 at 8:14 am
 • Reply Monique

  Wauw dat zou echt super zijn voor mijn dochter.
  Ze heeft van de week mijn tablet laten vallen omdat ze daarmee wou filmen en die is nu helemaal stuk.
  En ze loopt nu steeds met mijn mobiel.
  Maar dat vind ik eigenlijk maar niks.
  Mijn dochter en ik zouden een gat in de lucht springen als we winnnen

  oktober 28, 2016 at 8:49 am
 • Reply Lonneke Huisman

  WAUW!! Daar zou ik mijn kids SUPER blij mee mee maken!! Heb hier 2 kleine vloggers in huis,waardoor ik af en toe de meest leuke filmpjes terug vind op mijn telefoon!😍😍😍😍 Een eigen camera om alle avonturen,uitstapjes etc. vast te leggen zou dus helemaal mega geweldig zijn!! Nu dus maar heeeeeeeeeeel hard duimen voor ze!!🍀🍀🍀🍀🍀

  oktober 28, 2016 at 9:30 am
 • Reply Marjolijn

  Gisteren de eerste tand van mijn bijna zes jarige dochter eruit gegaan. Lijkt me fantastisch als ze (tandloze) selfies kan maken met deze camera.

  oktober 28, 2016 at 10:39 am
 • Reply Kim

  Doe graag mee! Hoeft mijn dochter mijn telefoon niet meer te gebruiken! En gelijk een mooi verjaardagskado voor m’n meisje!

  oktober 28, 2016 at 1:13 pm
 • Reply Elke Puttemans

  Wij doen ook graag mee!Men oudste dochter maakt zeer graag filmpjes en foto’s van zichzelf,dit zou ze super leuk vinden!!!

  oktober 28, 2016 at 5:13 pm
 • Reply chantal van Amstel

  Deze zou ik wel heel graag willen winnen voor mijn dochter. Ze is over 3 weken jarig dus dat zou een geweldig cadeau zijn

  oktober 29, 2016 at 10:40 am
 • Reply Femke Dekker

  Wauw …. mijn oudste dochter zou deze prijs helemaal geweldig vinden. Ze kan zich hier samen met haar vriendinnetje uren mee vermaken.

  oktober 29, 2016 at 2:38 pm
 • Reply Hanane Rebha

  Echt helemaal gaaf voor mijn dochter. Dat zou een fantastisch cadeau zijn.

  oktober 30, 2016 at 10:45 am
 • Reply Marian van Dijk

  De Kidizoom vtech camera willen mijn twee liefjes heel graag en dan zijn ze zeker weten ook ineens in staat om te delen!! Ze kunnen dan zelf foto’s maken en rollen niet meer constant mijn telefoon. Blijft mijn app geschiedenis ook privé 🙂
  Ik zal heeeeel snel reageren als je mij mailt! 😉

  oktober 31, 2016 at 10:20 pm
 • Reply Huber

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 5. Dan hoeft ze niet meer vlogs met mijn mobiel te maken 😂

  november 1, 2016 at 8:59 am
 • Reply Nadia

  Leuk voor het dochtertje van mijn nicht. Ik doe graag mee en volg je al op Facebook.

  november 4, 2016 at 11:42 am
 • Reply Chantal

  WE wachten vol spanning af….. nu maar duimen dat ik op het einde van de dag een berichtje krijg…

  november 5, 2016 at 3:59 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  TIPS VOOR EEN CHARMANTE SPORTLOOK

  Het is elke keer weer een uitdaging om jezelf te motiveren voor een effectieve work-out. Wanneer je jezelf dan eindelijk...

  Sluiten