Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

Tips en tricks bij online winkelen

Tips en tricks bij online winkelen

Vind je het een handig idee om vaker online te winkelen, maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe je dat nu het beste kunt aanpakken? We delen graag handige tips en tricks! Of je nu gericht op zoek gaat naar een specifiek item of gewoon zomaar wat rondkijkt, lees verder voor inspiratie.

Maak een lijstje

Je kunt gewoon random alle kleding in online shops bekijken, maar het is toch wel praktischer om eerst te bedenken waar je precies naar op zoek bent. Maak bijvoorbeeld een lijstje van de items die je nog graag aan je garderobe toevoegt! Zo kun je vervolgens gericht gaan shoppen. Een van de voordelen van online winkelen is namelijk dat je allerlei filters kunt instellen, om zo alleen de shopresultaten te zien die voor jou interessant zijn. Ben je op zoek naar een nieuwe pyjama dames? Stel meteen in welke kleur(en) je mooi vindt. En je kunt tevens aanvinken of je een lange of korte pyjamabroek wilt, of juist een nachthemd. Dit maakt het shoppen lekker overzichtelijk!

Ruim aanbod

Bij online shoppen heb je een veel groter aanbod dan wanneer je in fysieke winkels rondkijkt. Maak daar dan ook zeker gebruik van! Het helpt om gericht te zoeken, zoals we hierboven al noemden. Hoe beter je weet wat je nodig hebt, hoe specifieker je dit kunt invullen. Maar kijk ook gerust gewoon rond in het totale aanbod van je favoriete winkels, als dit je eigenlijk nog niet zo duidelijk is. Ga bijvoorbeeld op zoek naar items in een stijl die je normaal niet meteen zou uitkiezen. Het is leuk om daarmee te spelen. Het ruime aanbod maakt ook nog eens dat je kleding beter kunt vergelijken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een basic T-shirt? Vergelijk verschillende fits, stoffen en prijzen. Zo kom je tot de keuze die helemaal bij jou past. Ook als je kijkt naar naadloos ondergoed dames heb je veel opties, om straks precies te dragen waar je naar op zoek bent. Houd daarbij natuurlijk je persoonlijke wensen en stijl in gedachten.

Kijk kritisch

Net zoals in een fysieke winkel, kun je ook bij online shoppen kritisch kijken naar het aanbod. Check de bijgevoegde foto’s bijvoorbeeld aandachtig. Zijn er geen goede foto’s te zien? Dan kun je eigenlijk al meteen beter verder zoeken. Zoom in op het beeldmateriaal om ook de details van kleding te bekijken. In sommige online shops kun je items in 3D zien of is er een video van gemaakt. Op die manier krijg je een goed beeld van hoe het kledingstuk eruit ziet. Neem daar dus gewoon de tijd voor. Je doet er ook goed aan om de reviews te lezen, mochten deze erbij staan. Is de meerderheid van de klanten tevreden? Dan zit je al snel goed. Maar als een kledingstuk maar een lage beoordeling krijgt, dan kun je natuurlijk beter nog even verder zoeken. Een voordeel aan online winkelen is dus dat er doorgaans veel informatie beschikbaar is – kijk hier zeker naar.

Sla favorieten op

Je bekijkt vaak veel verschillende items als je online shopt. Sla daarom je favoriete items op, zodat je deze weer terug kunt vinden. Of deel het linkje naar het item toe met jezelf, om er later weer bij te pakken. Op die manier kun je eerst meerdere items bekijken en vergelijken, voordat je je definitieve keuze maakt. Ook handig: bij sommige webshops krijg je een aanbod dat steeds beter bij je stijl past, als je je favoriete items opslaat.

Online winkelen kun je lekker vanuit huis – of elke andere locatie – doen, wanneer het jou uitkomt. Thuis kun je vervolgens in alle rust je nieuwe items passen. Dat maakt het al gauw tot een relaxte manier van winkelen, waarbij de bovenstaande tips je ook helpen.

Lees ook: Lattafa Yara Eau de Parfum

Volg: