Follow:

Disclaimer & contact

Disclaimer:
Pinkit.nl is een beauty & lifestyle blog. Naast deze onderwerpen staan er nog vele andere onderwerpen centraal zoals: food, home, persoonlijke artikelen en kids (vanaf 8 jaar). Elke dag verschijnen hier diverse artikelen met producten die ik zelf heb gekocht of die zijn opgestuurd door bedrijven. Alle producten test ik persoonlijk eerst een aantal dagen/weken en vaak komt er dan een review online. Mijn mening is altijd eerlijk en word niet beïnvloed door ontvangen producten.

– Dagelijks ben ik vele uren bezig met Pinkit.nl alle artikelen, foto’s en teksten zijn door mij zelf gemaakt. Het overnemen van mijn artikelen, foto’s en teksten is niet toegestaan, tenzij daar toestemming voor is gevraagd en daarbij mijn links word vermeld.
– Soms word er op Pinkit.nl een win actie gehouden voor post stukken of pakketjes die kwijt raken en/of beschadigd aankomen daar ben ik niet aansprakelijk voor.
– Pinkit maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden, je kunt deze cookies uitzetten via jouw eigen browser.
– Op Pinkit.nl verschijnen soms betaalde samenwerkingen, gesponsorde artikelen of collabs.
– Op Pinkit.nl wordt soms gebruik gemaakt van affiliate links, als iemand via zo’n links iets bestel krijgt Pinkit een kleine commissie (en het kost jouzelf niks extra’s), dit word gebruikt voor o.a. winacties enzovoort.

Mochten er nog eventuele vragen zijn stuur gerust een e-mail : info@pinkit.nl

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Voor bedrijven/webshops/persbureau’s etc.

Elke dag ben ik bezig om mijn bezoekers op de hoogte te houden van nieuwe producten omtrent beauty,fashion,lifestyle,food en nog veel meer. Ik vind het daarom erg leuk en handig als ik op een perslijst zou mogen komen. Mocht ik het persbericht bij Pinkit vinden passen dan schrijf ik hier over in een artikel of ik heb het er over in een Youtube video. Ook vind ik het erg leuk om producten te mogen testen, maar dit doe ik altijd met mijn eerlijke mening. Het is mogelijk om een advertorial, een gesponsorde Tweet, Facebookpost(foto), Instagramfoto te plaatsen. Heeft u nog vragen/opmerkingen over eventuele samenwerkingen neem dan gerust contact met mij op mijn e-mail adres is info@pinkit.nl.

Post adres (let op dit is geen bezoek adres):

Pinkit.nl
Paganinistraat 15
7557 EM Hengelo

KVK: 63498642 | Facebook | Instagram | Youtube | Twitter | Bloglovin.

 

Bloggers and BrandsBeauty & parfum

Share on
Leave a comment

2 Comments

 • Reply Mariëlle

  Hee, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Neem gauw een kijkje op mijn blog voor de 11 vragen die jij op je eigen blog moet beantwoorden en daarna kan je zelf 11 bloggers nomineren en 11 vragen verzinnen. http://www.bymarymay.com/persoonlijk/liebster-award/, Liefs, Mariëlle

  maart 3, 2015 at 9:05 am
 • Reply Bianca

  Hoi Bianca,

  Ik heb je getagd in de Parfum Tag. Hopelijk heb je zin om de tag over te nemen, maar voel je niet verplicht.

  februari 16, 2016 at 10:12 am
 • Leave a Reply