Follow:

Over Pinkit

sterrebianca
Ik zal jullie wat meer gaan vertellen over wie ik zelf ben en meer over Pinkit! Jaren geleden toen ik 14 was had ik al een aantal blog’s en website’s ik was hier altijd lekker druk mee bezig. Dit heb ik jaren alleen gedaan tot ik met een goede vriendin samen een website bij gingen houden namelijk Pinkit. De naam staat voor een combinatie namelijk de kleur roze (daar zijn wij beide gek op) maar ook van de term love it!

Inmiddels na een lange break ben ik alleen verder gegaan met Pinkit, heb het een nieuw jasje aangetrokken en vind het super. Ik vind het gewoon erg leuk om producten te testen en te reviewen en dan eerlijk mijn mening te geven. Als ik een product geweldig vind dan zeg ik dit, maar andersom natuurlijk ook. Sinds juni 2015 is Pinkit.nl officieel ingeschreven bij de KVK.

Ik zal nog even wat meer over mij zelf vertellen sommige dingen weten jullie al misschien door een artikel. Mijn naam is Bianca ik ben 29 jaar en heb een lieve dochter van 9 jaar, daar naast heb ik ook een lieve vriend! Sinds vijf jaar wonen wij in Hengelo (Overijssel) maar oorspronkelijk kom ik uit de Betuwe (Gelderland). Het was dus een hele switch voor dochterlief en mij, maar we zijn hier helemaal op onze plek en voelen ons echt thuis.

Pinkit.nl staat officieel ingeschreven bij de KVK en is sinds juni 2015 mijn bedrijf. Op Pinkit.nl schrijf ik voornamelijk over beauty met een twist van personal & lifestyle.

Mochten er nog vragen zijn of eventuele interesse voor een samenwerking dan kan er contact opgenomen worden via info@pinkit.nl

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

post signature

Share on
Leave a comment

6 Comments

 • Reply Mira

  Grappig om te lezen dat je uit de Betuwe komt, ik kom zelf uit Tiel en woon er nog steeds:)

  juli 20, 2015 at 1:29 pm
 • Reply KRIS

  LEUKE FOTO’S EN MOOIE SITE, KNAP GEDAAN

  augustus 28, 2015 at 8:29 pm
 • Reply Dewi

  volg je site nog niet zo lang maar ben nu al helemaal fan :):)

  oktober 15, 2015 at 4:42 pm
 • Reply Simone

  Elke dag neem ik een kijkje op je site 🙂

  augustus 10, 2016 at 3:56 pm
 • Reply Juryliette

  Je hebt een mooie layout en het leest zo fijn!

  januari 26, 2018 at 10:50 pm
  • Reply Bianca

   Wat lief dankjewel 🙂

   januari 27, 2018 at 5:33 pm

  Leave a Reply