Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

Nieuw Kruidvat Power Curls Haircare lijn

Nieuw Kruidvat Power Curls Haircare lijn

Kruidvat lanceert Kruidvat Power Curls producten om jouw krullen op topniveau te krijgen, want als het om je krullen draait wil je alleen het allerbeste. Kruidvat Power Curls is een specialistische verzorgingslijn van vijf producten geschikt voor een verzorgingsroutine met de Curly Girl methode. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor curly, coily en tight textured haar. Ik heb voor deze lijn de hulp ingeschakeld van mijn dochter, zij heeft namelijk een mooie bos met krullen…

“Elk product uit de nieuwe lijn is zorgvuldig samengesteld om aan de specifieke behoeften van krullend haar te voldoen. In het proces is ook trichologist Angela Onuoha, expert op het gebied van haar- en hoofdhuid, geconsulteerd. Angela: “Ik ben ontzettend trots dat ik deel uit heb mogen maken van de ontwikkeling van deze productlijn van begin tot einde. Ik heb elke formulering uitvoerig getest en feedback gegeven, zodat de producten geschikt zijn voor krultype 3 en 4. Ook ben ik betrokken geweest bij de verpakking en de teksten, zodat het voor curly en coily hair begrippen duidelijk is wat elk product doet. Prachtig dat Kruidvat zo’n mooie productlijn heeft weten te ontwikkelen tegen een scherpe prijs, zo zijn curly en coily hair producten toegankelijk voor iedereen!”

Kruidvat Power Curls is speciaal ontwikkeld om het vochtgehalte, de kracht (sterkte) en elasticiteit van het haar te verbeteren. En dit zo betaalbaar en toegankelijk mogelijk. Door de juiste formule geven de zachte en mooi gedefinieerde krullen, bovendien ook een goed gevoel! Het Kruidvat Power Curls gamma is afgestemd op krultype 3 (curly), krultype 4 (coily) en tight textured haar.

Vijf stappen, vijf producten

 • Stap 1 Kruidvat Clarifying Shampoo is verrijkt met gecertificeerde biologische kokosolie en plantaardige proteïnecomplex. De rijke schuimende formule verwijdert voorzichtig, maar effectief productophoping. Zo voelt de hoofdhuid verfrist aan. En het haar ziet er gezond, glad uit met een natuurlijke glans.
 • Stap 2 Kruidvat Leave-in Conditioner is speciaal ontwikkeld voor droog, weerbarstig en pluizig haar. De conditioning cream voegt glans aan het haar toe en helpt pluis te verminderen voor dagelijkse styling. Verrijkt met zwarte ricinusolie, sheaboter en proteïnecomplex, helpt de formule de zichtbaarheid van beschadigd haar en gespleten haarpunten te verminderen.
 • Stap 3 Kruidvat Detangling Curl Refreshing Spray: de formule met anti-klit werking, met Jamaicaanse zwarte ricinusolie en Afrikaanse sheaboter, helpt krullen te ontwarren, hydrateren, verfrissen en opnieuw te definiëren. Deze conditionerende anti-klitspray laat het haar er gezond, glanzend en pluisvrij uitzien zonder het te verzwaren. Ideaal om het haar te preppen voorafgaand aan het stylen.
 • Stap 4 Kruidvat Heat Protection Spray: de formulering helpt om krullend haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van hete haarstylingtools tot 230°C. Deze heat protection spray laat het haar glad en pluisvrij aanvoelen met een natuurlijke, gezonde glans. Dit product is geschikt voor natuurlijk, chemisch behandeld en gekleurd haar.
 • Stap 5 Kruidvat Mafura Black Castor & Shea Oil: de olie helpt het haar zichtbaar te herstellen en pluizen te verminderen. Het zorgt voor gevoed, zacht en glad haar met een natuurlijke glans. Deze veelzijdige formule is ook geschikt voor gebruik op de huid (je hoeft hier per keer echt maar een klein beetje van te gebruiken).

De nieuwe Kruidvat Power Curls lijn bevat fijne, goede producten met mooie verpakkingen en voor een leuke betaalbare prijs van €4,99 per product.

Lees ook: Nieuwe parfum aanraders, favorieten & herontdekt

Volg:

1 Reactie

 1. oktober 14, 2023 / 9:28 pm

  Ik heb een beetje krullen, dus dit klinkt wel als iets voor mij <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge