Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

TIPS VOOR EEN CHARMANTE SPORTLOOK

TIPS VOOR EEN CHARMANTE SPORTLOOK

Het is elke keer weer een uitdaging om jezelf te motiveren voor een effectieve work-out. Wanneer je jezelf dan eindelijk van de bank hebt gehesen, sta je alweer voor het volgende dilemma: wat trek ik aan? En hoe kom ik deze training nog een beetje charmant door? Want laten we eerlijk zijn, tijdens het sporten is niemand op z’n best. Maar houd de motivatie erin, deze tips helpen je namelijk op weg naar een mooie sportlook!

Dé outfit
De kans dat je tijdens je work-out binnen no-time knalrood en doorweekt bent van het zweet is groot. Niet meer dan normaal natuurlijk, maar toch blijft dit voor elke vrouw een dingetje. Het liefst zien we er natuurlijk op elk moment van de dag tiptop uit. Waarschijnlijk sta je zelfs tijdens het uitzoeken van je sportkleding nog een uur voor de kast. Misschien is de sportoutfit ook wel het meest bepalende aspect voor een charmante sportlook. Let op: laat alle grijstinten in de kast liggen, zweetvlekken worden in deze kleding namelijk heel goed zichtbaar. Ook wit is geen veilige keuze, omdat dit kan doorschijnen. Daarentegen werken donkere kleuren juist heel goed en slankt dit bovendien ook nog eens lekker af! Hoe dan ook, het belangrijkste is natuurlijk wel dat je je op gemak voelt in je outfit. Wil je een professionele indruk maken? Schaf dan een paar trendy sportaccessoires aan. Met een sportarmband of hoesje die bij je kleding past laat je gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter. Bovendien draagt een Huawei Nova hoesje met ingebouwde accu ook bij aan je sportprestaties, dankzij de accu maak je zo lang je wilt gebruik van de healthy sport apps.

Make-up
Je hebt de kracht gevonden om weer naar de sportschool te gaan en je hebt dé sportoutfit in handen. Dan ben je nog maar één stap verwijderd van een charmant sportbezoekje. Want hoe ga je tijdens het sporten om met make-up? Zweten en make-up is niet de meest gunstige combinatie. Bewaar je foundation daarom voor de zaterdagavondfeestjes. De plamuurlagen dekken je poriën namelijk af waardoor je huid niet meer kan ademen. Als je toch graag een egale huid hebt tijdens het sporten, kun je gebruik maken van een BB cream of een andere getinte dagcrème.

Daarnaast spelen je lippen tijdens de training een belangrijke rol. Wanneer jij je inspant, lik je door het zweten en drinken van water vaker over je lippen dan normaal. Met als gevolg: droge lippen. Daarom is het altijd een slimme keuze om een lippenbalsem in je sporttas te steken. Met dé outfit en de juiste make-uplook kom jij met een voldaan en trots gevoel thuis!

Home work-out
Heb jij nog geen abonnement of is de sportschool een keertje dicht? Dan is een home work-out de perfecte oplossing! Met de juiste apps en YouTube filmpjes op je laptop of MacBook heb jij in handomdraai een uitdagende training in elkaar gezet. Bovendien is dit ook nog eens lekker budgetproof. Maar pas op dat je met je fanatieke bewegingen niet te enthousiast wordt, want tijdens het uitvoeren van de lunge en squat staat je laptop niet op de veiligste plaats. Investeer daarom in een sportbestendige MacBook Air 13 inch hoes die prima tegen een stootje kan. You go girl!

Hoe kom jij je work-out charmant door?

post signature
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Nikita
  oktober 23, 2016 / 11:28 am

  Maak ik mij echt niet druk om, voordeel van thuis sporten gewoon in pyjamabroek en bh, maar buiten de deur werd het gewoon een korte sportbroek en een tanktop, moet wel kunnen koelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge