Follow:
Kinderen, Leuke uitjes, Winnen

WIN | MAAK KANS OP KAARTJES VOOR DE CASPER & EMMA DE BERGEN IN PREMIERE IN DE JULIANATOREN

Het is weer tijd voor een hele leuke win actie, ik mag namelijk vier Casper & Emma – De bergen in, premiere kaarten weggeven en dit word gehouden in de Julianatoren! In dit artikel vertel ik wat meer over deze nieuwe film, en hoe je de kaartjes kan winnen!

Vanaf 1 juni zijn Casper en Emma te zien in een superspannend avontuur in de bergen. Dit is de vierde ‘Casper en Emma’ film die de bioscoop in gaat en is tevens het vervolg op de gelijknamige TV-serie. ‘Casper en Emma de Bergen in’ wordt uitgebracht door Just4Kids.

Synopsis

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s.

Wat kan je winnen:
Ik ga twee mensen blij maken met twee premiere kaarten voor de nieuwe film Casper & Emma de bergen in – in de Julianatoren. De premiere is op 28 mei om 09.30 uur (om 10.00 uur begint de film). De premiere kaarten zijn inclusief een drankje, uitrijmunt & toegang tot het park! Als je mee doet met deze win actie, zorg dan wel dat je op deze datum ook echt kan anders is het natuurlijk ook zonde.

Hoe maak je twee keer kans op twee Casper & Emma de bergen in premiere kaarten in de Julianatoren:
Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, en abonneer je gratis op ons Youtube kanaal. Mee doen kan tot 22-05-2017, ik neem per e-mail contact op met de winnaar, graag binnen 24 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders. Ben je onder de 18 jaar vraag dan eerst toestemming aan een ouder (dit controleer ik…dus wel even netjes vragen). Ik wens iedereen veel succes!Extra kansen:
Volg Pinkit.nl op FacebookTwitter, Instagram.

post signature
*Dit is een samenwerking.

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

6 Comments

 • Reply Gerdi

  Super leuk! Ik doe graag mee met de winactie, mijn dochter is helemaal fan van casper en emma (En de julianatoren..haha)
  Gerdi onlangs geplaatst…Dagje uit | Zooparc OverloonMy Profile

  mei 18, 2017 at 9:06 am
 • Reply liset

  Wat een gave winactie! Wij zouden heel graag met ons gezinnetje gaan. Lekker tijd met elkaar (toch eigenlijk het allerbelangrijkste wat er is) en ook nog in de Julianatoren met Casper en Emma, wat willen we nog meer! Volg je ook op youtube (liset van der Linden).

  mei 18, 2017 at 11:05 am
 • Reply Heidie van der Steeg

  Wat een gave actie. Ik wil dolgraag mijn meid gaan. Die is gek van Casper en Emma en Julianatoren zou ze ook heel graag bezoeken (is ze eens geweest toen ze 1 jaar was, maar daar weet ze niets meer van)

  Het zou een geweldig verjaardagscadeau voor haar zijn (ze is 25 mei jarig en wordt dan 5 jaar). En wat ook erg goed uitkomt, de maandag na die zondag waarop de premiere is, hebben ze vrij van school! Dus als het ook vermoeiend of wat later wordt, geen probleem op maandag kan ze uitslapen!

  Wij gaan duimen!

  mei 18, 2017 at 11:49 am
 • Reply chucky1012

  Ik zal dit voor je sharen maar doe niet mee…..

  Xoxo

  mei 18, 2017 at 2:32 pm
 • Reply Maud

  Casper en Emma 😍 Stiekem ben ik net zo’n grote fan als mijn dochtertje van 6. Waarom? Casper en Emma zijn gewoon twee heerlijk normale kinderen met een grote dosis fantasie die een heleboel alledaagse avonturen beleven en daar altijd weer iets bijzonders van weten te maken. De films verlopen rustig (niet zo schreeuwerig als je gegenwoordig vaak ziet) en spreken echt tot de verbeelding. Dus ik denk dat zowel mijn dochertje als ik het super zou vinden om als een van de eersten deze film te zien. En dan ook nog eens in het leukste familiepretpark van Nederland! Dus wij doen graag mee met deze winactie. We hebben jullie pas net ontdekt, maar zijn nu ook geabonneerd op jullie Youtubekanaal. Mijn dochtertje kijkt graag naar dat soort video’s 😀 Daar heet ik “maud”.

  mei 20, 2017 at 3:49 pm
 • Reply Albertine van Veldhuizen

  Oh…dat zou leuk zijn om met mijn dochter Daphne (5 jaar) heen te gaan….
  Dochter blij –> Mama blij 😍😍

  mei 20, 2017 at 11:29 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  XXL Beauty Empties
  XXL BEAUTY EMPTIES MEI 2017

  Het is alweer even geleden dat ik mijn beauty empties heb laten zien, en dat was ook wel weer te...

  Sluiten