Nieuwe artikelen:

 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS

LEUKE TIPS VOOR KERSTPAKKETTEN 2017

LEUKE TIPS VOOR KERSTPAKKETTEN 2017

Zeg Bianc heb je wel door dat het pas mei is, en de zomer nog moet beginnen? Yes! Maar er zijn nu al bedrijven en mensen bezig met de kerstpakketten voor 2017. Nou vind ik een kerstpakket altijd een feestje om uit te pakken, maar eigenlijk pak ik al jaren het pakket uit van mijn vriend. Ik werk namelijk al ongeveer 8 jaar als ZZP-er (hiervoor had ik ook een eigen bedrijf), dus dat mis ik dan eigenlijk een beetje.

Natuurlijk krijg ik wekelijks diverse leuke/mooie perspakketten, maar dat zie ik als een mega leuk onderdeel van mijn werk. Die producten gebruik ik voor reviews enzovoort, en zijn vaak niet alleen voor “privé” gebruik. Ik vind dat dus wel een verschil als je het vergelijkt met een écht kerstpakket. Maar wat zijn nou leuke thema’s?

Snaaien maar!
Ik denk dat met stip op nummer één de snaai kerstpakketten staan van bijvoorbeeld Kerstpakkettenplaza. Een doos gevuld met soep, pasta, chips en nog veel meer lekkers (of soms ook items die in de voorraadkast terecht komen en nooit meer het daglicht zien…). Vroeger waren het vooral Hollandse items, maar tegenwoordig zie je ook vaker een thema terug komen zoals Mexicaans of Italiaans.

BBQ-en in de winter
Nog iets wat ik vaak voorbij zie komen, een kerstpakket gevuld met diverse items voor de bbq (soms zelfs met een bbq erbij inbegrepen). Dat is natuurlijk super leuk voor de zomer, dus vaak verdwijnen deze items ook weer voor enkele maanden in de voorraadkast en de schuur. Toch vind ik zo’n pakket wel super leuk, aangezien wij altijd met het lekkere weer de bbq aangooien.

Een bon, kies maar wat uit!
In plaats van een doos met allerlei producten, krijgen sommigen ook een bon om bij diverse stands (tijdens een soort werk markt) zelf items uit te zoeken. Of een bon waar je online zelf kan kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg. Nou heb ik wel eens zo’n bon gekregen, maar die kwam dan in een vergeten-hoekje terecht. En als ik hem dan weer had gevonden…dan was die helaas niet meer geldig #ikraakalleskwijt.

Tegenwoordig zijn er ook veel bedrijven die niet meer aan kerstpakketten doen, en het geld bijvoorbeeld doneren aan een goed doel (of ze kunnen het budget zelf als bedrijf niet missen). Ik ben van plan om dit jaar wel zelf iets te regelen, maar wat daar moet ik zelf nog even goed over na gaan denken.

Wat voor soort kerstpakket vinden jullie vaak het leukste om te krijgen?

post signature
*Dit is een gesponsord artikel.

Volg:

2 Reacties

 1. mei 19, 2017 / 12:52 pm

  Ja je bent er optijd bij haha, kreeg al een glimlach op mijn gezicht toen ik dit zag. Mij maak je blij met een bon, ik kies liever zelf een cadeau waar ik echt iets aan heb.
  Lonneke onlangs geplaatst…3x roze nagellakken voor de zomerMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
WIN | MAAK KANS OP KAARTJES VOOR DE CASPER & EMMA DE BERGEN IN PREMIERE IN DE JULIANATOREN

Het is weer tijd voor een hele leuke win actie, ik mag namelijk vier Casper & Emma in de Julianatoren premiere kaarten...

Close