Nieuwe artikelen:

 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
 • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

  VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
 • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

  MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
 • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

  ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID
 • QUEEN TARZI PREMIUM EYE PENCIL + WIN

  QUEEN TARZI PREMIUM EYE PENCIL + WIN

LEUKE TIPS VOOR KERSTPAKKETTEN 2017

LEUKE TIPS VOOR KERSTPAKKETTEN 2017

Zeg Bianc heb je wel door dat het pas mei is, en de zomer nog moet beginnen? Yes! Maar er zijn nu al bedrijven en mensen bezig met de kerstpakketten voor 2017. Nou vind ik een kerstpakket altijd een feestje om uit te pakken, maar eigenlijk pak ik al jaren het pakket uit van mijn vriend. Ik werk namelijk al ongeveer 8 jaar als ZZP-er (hiervoor had ik ook een eigen bedrijf), dus dat mis ik dan eigenlijk een beetje.

Natuurlijk krijg ik wekelijks diverse leuke/mooie perspakketten, maar dat zie ik als een mega leuk onderdeel van mijn werk. Die producten gebruik ik voor reviews enzovoort, en zijn vaak niet alleen voor “privé” gebruik. Ik vind dat dus wel een verschil als je het vergelijkt met een écht kerstpakket. Maar wat zijn nou leuke thema’s?

Snaaien maar!
Ik denk dat met stip op nummer één de snaai kerstpakketten staan van bijvoorbeeld Kerstpakkettenplaza. Een doos gevuld met soep, pasta, chips en nog veel meer lekkers (of soms ook items die in de voorraadkast terecht komen en nooit meer het daglicht zien…). Vroeger waren het vooral Hollandse items, maar tegenwoordig zie je ook vaker een thema terug komen zoals Mexicaans of Italiaans.

BBQ-en in de winter
Nog iets wat ik vaak voorbij zie komen, een kerstpakket gevuld met diverse items voor de bbq (soms zelfs met een bbq erbij inbegrepen). Dat is natuurlijk super leuk voor de zomer, dus vaak verdwijnen deze items ook weer voor enkele maanden in de voorraadkast en de schuur. Toch vind ik zo’n pakket wel super leuk, aangezien wij altijd met het lekkere weer de bbq aangooien.

Een bon, kies maar wat uit!
In plaats van een doos met allerlei producten, krijgen sommigen ook een bon om bij diverse stands (tijdens een soort werk markt) zelf items uit te zoeken. Of een bon waar je online zelf kan kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg. Nou heb ik wel eens zo’n bon gekregen, maar die kwam dan in een vergeten-hoekje terecht. En als ik hem dan weer had gevonden…dan was die helaas niet meer geldig #ikraakalleskwijt.

Tegenwoordig zijn er ook veel bedrijven die niet meer aan kerstpakketten doen, en het geld bijvoorbeeld doneren aan een goed doel (of ze kunnen het budget zelf als bedrijf niet missen). Ik ben van plan om dit jaar wel zelf iets te regelen, maar wat daar moet ik zelf nog even goed over na gaan denken.

Wat voor soort kerstpakket vinden jullie vaak het leukste om te krijgen?

post signature
*Dit is een gesponsord artikel.

Volg:

2 Reacties

 1. mei 19, 2017 / 12:52 pm

  Ja je bent er optijd bij haha, kreeg al een glimlach op mijn gezicht toen ik dit zag. Mij maak je blij met een bon, ik kies liever zelf een cadeau waar ik echt iets aan heb.
  Lonneke onlangs geplaatst…3x roze nagellakken voor de zomerMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
WIN | MAAK KANS OP KAARTJES VOOR DE CASPER & EMMA DE BERGEN IN PREMIERE IN DE JULIANATOREN

Het is weer tijd voor een hele leuke win actie, ik mag namelijk vier Casper & Emma in de Julianatoren premiere kaarten...

Close