Nieuwe artikelen:

 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

HALLO NOVEMBER| ZOEKWOORDEN, TOP 3 ARTIKELEN & DOELEN

HALLO NOVEMBER| ZOEKWOORDEN, TOP 3 ARTIKELEN & DOELEN

Op andere blogs zie ik aan het begin van een nieuwe maand een soort recap en doelen voorbij komen, dat ik het zelf ook wel erg leuk vind! In plaats van allemaal losse artikelen te maken stop ik de leukste zoekwoorden, top 3 van de beste gelezen artikelen en mijn doelen voor deze maand in één artikel. Het is een soort kleine update, met leuke Pinkit feitjes (tenminste ik vind het leuk haha) die vanaf nu maandelijks terug gaan komen.

zoekwoordenDe meest gebruikte zoekwoorden van de afgelopen maand zijn:

Therme geurstokjes – Echt heerlijk heb er een artikel over geschreven en vind ze super en ook nog eens leuk betaalbaar.

-Pinkit Douglas bon – Ik heb wel eens een cadeaubon weg gegeven in een win actie, leuk dat het zo gewaardeerd word.

Handleiding Poepspel – Dit is een leuk spel, heel makkelijk die zonder handleiding ook goed te doen is (aangezien de uitleg ook op de doos zelf staat). Ik ben benieuwd of het spel nog is gelukt, en hoe die persoon het vond.

Miss Sporty My Bff Lipstick (deze is op heel veel verschillende manieren gezocht) – Leuke betaalbare lipsticks in diverse kleuren.

PicMonkey Collage
De top 3 van de best gelezen artikelen van de afgelopen maand oktober is voor mij best wel verrassend. Zo is het artikel van de Action shoplog, nog niet zolang alleen maar die werd wel enorm goed gelezen. Blijkbaar zijn jullie net zo gek op de Action als ik haha!

Op de tweede plaats staat een persoonlijk artikel, eentje waar van ik twijfelde om het online te zetten. Het gaat om het artikel “Een nieuwe partner en nu?“, ik heb daar veel mooie/lieve reactie’s op gehad ook privé en dat had ik nooit verwacht. Ook dit artikel is pas later in de maand online gekomen, maar ik merk dat persoonlijke artikelen nou eenmaal veel beter gelezen worden. Zet ik het daarom online? Nee ik deel mijn verhaal en ben altijd benieuwd naar jullie reactie’s misschien help ik er iemand mee, en dat zou toch super toch zijn?!

En op de derde plaats staat een beauty review van de L’Oréal Color Riche Collection Exclusive La Vie en Rose. Ik vind dat zelf niet zo heel gek, want de lipsticks zijn gewoon ook echt prachtig. Alleen al als ik er naar kijk word ik al weer helemaal happy door de prachtige kleuren.

doelenEr zijn diverse doelen wat ik wil proberen te behalen in November, en met stip op één is dat vaker naar de sportschool gaan. Ik probeer dat 1-2 keer per week te doen, maar door mijn rare uren qua werken de afgelopen twee weken heb ik er amper tijd voor…daar moet verandering in komen!

Deze maand wil ik mij ook wat meer focussen op mijn vrije tijd. Eerst blogde ik alleen overdag zo dat ik s’avonds gewoon lekker vrij had, maar nu met mijn andere werk ben ik vaak de hele dag door met van alles bezig. Ik wil meer proberen vooruit te bloggen, zodat ik ook wat meer vrije tijd heb en leuke dingen kan doen met Sterre & Roy of gewoon eens lekker een lazy dag houden. Wil mij minder rot voelen als er eens een keer niet een artikel online komt.

En mijn laatste doel is alles klaar krijgen voor de feestdagen. Zo doen wij lootjes met mijn schoonfamilie, vieren we Sinterklaas en vieren wij zelf ook hier thuis nog eens kerst. Daar naast wil ik dit jaar nog graag een leuke swap hebben met een vriendin van mij (Agneta) en dat wil ik allemaal deze maand gaan afkrijgen. Zo dat we December gewoon rustig en stress vrij kunnen beginnen. Dit is denk onze laatste jaar met Sinterklaas (denk dat Sterre volgend jaar wel door heeft hoe het precies allemaal in elkaar zit haha), dus wil dat dan extra leuk aanpakken dit jaar.


Heb jij nog bepaalde doelen voor in de maand November die je graag wilt behalen?

post signature

Volg:

7 Reacties

 1. november 2, 2015 / 2:21 pm

  Leuk om te lezen! Ik wil deze maand twee tentamens en een assessment halen en nog hopen dat school mijn afstudeerplek goedkeurt, dan ben ik gelukkig! Ohja en naar Duitsland wil ik nog een dagje, hoop dat dat ook lukt!

 2. november 2, 2015 / 3:20 pm

  Leuk om te lezen! Op mijn blog worden Action shoplogs en persoonlijke artikels ook altijd veel bekeken. Alleen maar leuk toch? Mooie doelen heb je. Ik hoop dat je ze allemaal kan waarmaken X

 3. Manon
  november 2, 2015 / 5:09 pm

  leuk om te lezen !

 4. november 2, 2015 / 6:03 pm

  Hey Bianca,

  Leuk dat je deze drie onderwerpen in één artikel verwerkt 🙂 . Echt leuk om jouw zoekwoorden te zien en welke artikelen het beste wordt gelezen. Action is gewoon echt top haha, dus ik snap het zeker dat die gewoon goed bekeken is. Mooie doelen heb je trouwens opgezet voor november!

  Fijne dag! Liefs!

 5. november 2, 2015 / 6:50 pm

  Leuk voor te lezen, mijn doelen zijn terug beginnen sporten en make-up stash opruimen en veel spulletjes wegdoen want het is eens nodig 🙂
  X

 6. november 2, 2015 / 9:11 pm

  wat leuke post is dot om te lezen …ik blijf het elke weer verbazend vinden welk artikel bij mij het meest gelezen word…Dat het artikel over een nieuwe partner hoog zou staan bij jou dat vermoede ik wel, dat is toch echt een onderwerp waar veel mensen mee om moeten leren gaan en dan graag ook ervaringen van een ander willen weten

 7. november 2, 2015 / 11:51 pm

  Leuk artikel! Ik vind dit soort overzichten ook leuk om te lezen. Denk dat het voor jezelf ook een fijne leidraad geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge