Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

LIFESTYLE| NIEUWE BADKAMER ?!

LIFESTYLE| NIEUWE BADKAMER ?!

Wij wonen zelf in een wat oudere woning en eigenlijk is alles de laatste jaren opgeknapt, behalve de badkamer. Het is geen grote ruimte (wastafel, kastje en douche), maar er hangen nog van die typische rode tegeltjes aan de wand. Zelf zou ik graag van die mooie witte marmeren tegel willen hebben, maar Roy wilt weer zwart/grijs. Wij hebben beide een andere smaak, dus daarom zijn wij al een tijdje aan het zoeken…wat willen wij beide nou écht hebben? Vandaag een soort inspiratie artikel, misschien kunnen jullie ons een beetje op weg helpen?

911011225_H
Natuurlijk zijn Roy en ik het niet overal over oneens, wij willen beide namelijk sowieso een regendouche hebben. Regendouches zien er wat luxer uit, en zeg nou zelf dat is toch ook gewoon veel leuker douchen dan op de “normale manier”. Het liefst willen wij zo’n super deluxe model, alleen die zijn amper te betalen…gelukkig zijn er ook budget modellen te verkrijgen.

K120-0100_H
Ook onze wastafel is aan vervanging toe, het liefst wil ik graag zo’n dubbele. Eentje voor Roy en de ander voor mij en Sterre. Daar is helaas geen ruimte voor, maar wie weet ooit in de toekomst in een andere woning. Onze badkamermeubel heeft afgelopen jaar een grote lekkage overleefd, maar hangt nu half uit elkaar. Natuurlijk hadden wij deze allang kunnen vervangen, maar omdat wij volgend jaar toch willen gaan verbouwen hadden wij zoiets van dat komt dan wel. Is het dan handig om een kastje te hebben met lades, alleen plankjes of? Er is tegenwoordig zoveel keuze, ik wil er sowieso wel mijn douche producten erin kwijt kunnen en wat handdoeken.

Hout-&-Betonlook-Badkamer_H2
Mijn droom badkamer heeft een ligbad, liefst met bubbelbad functie. Dat kunnen wij nu niet kwijt, maar het lijkt mij zo onwijs heerlijk. Lekker in warm water liggen, met een kleurrijke bruisbal, boekje erbij en ontspannen maar! Douchen is ook erg prettig en meestal ben je wel in een paar minuten klaar, als je in bad ga doe je dat volgens mij niet voor vijf minuten. Hebben jullie zelf liever een ligbad of gewoon lekker genieten onder de douche?

Zo zie je maar dat iedereen anders denkt over badkamers, alles kan ingericht worden zoals jezelf wilt. Wij zijn ons vooral aan het oriënteren voor nieuwe tegels, die oude rode tegeltjes aan de muur dat kan toch écht niet meer (in de keuken zaten ooit van die groene tegels brrr).


Hoe ziet jouw droom badkamer eruit? Heb je liever een (regen)douche, ligbad? Of juist hele andere wensen?

post signature
*Dit is een samenwerking.

Volg:

9 Reacties

 1. november 2, 2015 / 7:49 pm

  Hier moet ook nodig een nieuwe komen. Mijn droombadkamer is toch wel eentje in de hamamstijl met mozaïek en mooie gestucte wanden.

 2. november 2, 2015 / 8:37 pm

  Leuk artikel, wij zijn nog steeds aan het verbouwen van onze droombadkamer! Spijtig dat alles zo duur is 🙂
  X

 3. brenda
  november 2, 2015 / 8:38 pm

  Wij gaan niks meer doen aan onze badkamer we willen verhuizen ivm kinderen, heb zelf een hele gave badkamer gezien met een wand waarin de douche tussen twee kasten was ingebouwd, dat zag er heel mooi uit!

 4. november 2, 2015 / 9:26 pm

  Ik heb de mazzel dat we een combidouche hebben. Zowel een bad als douche in een. Heel erg fijn om op de wat koudere dagen in bad te gaan 🙂

 5. Evelien
  november 2, 2015 / 11:20 pm

  De meubels die op de afbeeldingen staan vind ik heel mooi. Een regendouche is echt lekker!

 6. november 3, 2015 / 12:02 pm

  De foto’s vind ik erg mooi! Wij hebben vorig jaar de hele badkamer aangepakt en hem een meter vergroot! Nu grijze vloertegels, witte tegels bruinige meubels en paarse accenten!

 7. november 4, 2015 / 10:11 am

  Gaaf! Ik ben erg benieuwd waar jullie uiteindelijk voor zullen gaan!

 8. november 15, 2015 / 2:03 pm

  O ik ben zo gek op mijn bad! Nadeel is dat er op het moment geen ruimte is voor een fijne douche, maar ach, dan maar vaker in bad. Tot we het ooit eens zijn over het verbouwen van de badkamer, dat wil zeggen, net zo lang tot mijn vriend het met mijn ideeën eens is 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge