Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

REVIEW| L’ORÉAL COLOR RICHE COLLECTION EXCLUSIVE LA VIE EN ROSE

REVIEW| L’ORÉAL COLOR RICHE COLLECTION EXCLUSIVE LA VIE EN ROSE

L’Oréal heeft vier nieuwe roze lipsticks aan hun assortiment toegevoegd, deze lijn heet de L’Oréal Color Riche Collection Exclusive La Vie en Rose. En elke roze kleur is weer gekoppeld aan een beroemdheid zo heb je: Fuchsia Pink (Doutzen)*, Magenta Pink (J.Lo)*, Nude Pink (Julianne) en Orangry Pink (Blake)*. Ik heb zelf drie kleuren uit deze lijn die ik jullie vandaag laat zien, daar naast steun je in de maand oktober ook nog eens een goed doel, daar vertel ik in het artikel wat meer over.
loreal1De lipsticks hebben een prachtige matte zwarte huls, met gouden details plus de namen staan er ook duidelijk op vermeld. Dit ziet er niet alleen mooi uit, ik zelf vind dit enorm handig voor als ik een lipstick “even snel” moet uitkiezen. Ik ben heel nieuwsgierig naar deze collectie, maar dat krijg je als je gek bent op roze en op lipsticks!

loreal2Wauw hallo prachtige kleuren! De drie roze tinten zijn echt totaal niet het zelfde, maar van alle drie word ik toch gelijk helemaal enthousiast en blij. Er is nog een vierde kleur namelijk Nude Pink van Julianne, deze heb ik niet gekocht omdat die echt licht roze is en die kleur zou ik zelf nooit dragen. Mocht jij gek zijn op nude-roze tinten dan is het zeker een kleur om eens te proberen. Deze collectie is trouwens erg geliefd, want elke keer als ik bij de Etos of Kruidvat was dan waren ze gewoon steeds uitverkocht (vooral de kleur van J.Lo en Doutzen). Mocht je trouwens willen matchen met je lipstick, deze dames hebben samen met L’Oréal ook een bijpassende nagellak uitgebracht.

“Voor iedere vrouw een passende kleur roze, omdat zij het waard is. L’Oréal Paris presenteert haar nieuwe Color Riche Collection Exclusive met een tailor-made pink lipstick voor iedere vrouw, geïnspireerd op de L’Oréal Paris spokespersons en samengesteld door onze color designer Eva Yean om de perfecte match te vinden tussen huidtoon en lipstick. Vrouwelijke, subtiele rozetinten met een matte finish die je lippen laten spreken. Bij elke lipstick is een passende nagellak ontworpen.”

loreal4De swatches (v.l.n.r.): Magenta Pink (J.Lo), Orangry Pink (Blake), Fuchsia Pink (Doutzen).

De lipsticks zijn mooi gepigmenteerd, ik heb één veeg gebruikt tijdens het swatchen. Alleen de kleur Orangry Pink (Blake) is iets minder dekkend, maar die kleur kan je erg mooi opbouwen. Magenta Pink (J.Lo) is een vampy roze kleur (in de huls lijkt de kleur donkerder). Orangry Pink (Blake) doet zijn naam echt eer aan, het is een roze/oranje kleur die in de huls nog al neon over komt. Fuchsia Pink (Doutzen) is echt een mooie opvallende roze kleur, met ook nog eens een prachtige dekking.

loreal5Orangry Pink (Blake)

loreal6Fuchsia Pink (Doutzen)

loreal7Magenta Pink (J.Lo)

Ik vind de kleuren echt prachtig! En wat ik ook belangrijk vind is dat deze lipsticks, mijn lippen niet uitdrogen. Ze blijven gemiddeld vier uur goed en mooi zitten, daarna heb de kleuren een beetje bijgewerkt. Stiekem ben ik helemaal gek op Magenta Pink van J.Lo en ik snap nu ook waarom deze kleur steeds overal uitverkocht is. L’Oréal Paris Nederland steunt Free a Girl door in de maand oktober voor elke verkochte Collection Exclusive lipstick 1 euro te doneren aan de stichting.

L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen kinderprostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en niet gehoord worden. Post je selfie met (roze) lipstick vandaag (zondag 11 oktober) tijdens Wereldmeisjesdag, een dag waarop internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes. Vergeet de hashtag #OMDATZIJHETWAARDIS en #FREEAGIRL niet erbij te vermelden.

De L’Oréal Color Riche Collection Exclusive La Vie en Rose lipsticks kosten €14,99,- per stuk en zijn o.a. te koop bij de Etos & Bol.com.

 

Welke kleur vind jij zelf het mooiste?


post signature
*Dit artikel bevat producten die zelf gekocht zijn, en wat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

19 Reacties

 1. oktober 11, 2015 / 12:11 pm

  Ik vind de lipsticks op het eerste gezicht prachtig, maar op de lippen toch echt te licht voor mij. Ik heb de rode en die vond ik echt top!

 2. Dewi
  oktober 11, 2015 / 12:16 pm

  jeetje wat staan ze jou allemaal goed morgen eens kijken bij het schap wil er ook wel 1 of 2 kleuren van hebben :):)

 3. oktober 11, 2015 / 12:33 pm

  Ik heb gisteren nog staan twijfelen bij deze lipsticks! Ze zien er echt mooi uit! 🙂
  Mijn favoriet is die van JLo!

 4. Manon
  oktober 11, 2015 / 4:16 pm

  Ik heb die van J.Lo en vind hem echt mooi!

 5. oktober 11, 2015 / 5:35 pm

  Magenta Pink van J.Lo lijkt op het eerste zicht zo donker, maar op je lippen ziet de kleur er heel mooi uit. Zeker mijn favoriet uit het rijtje! X

 6. oktober 11, 2015 / 7:19 pm

  Die van JLo vind ik het mooist, maar ze staan je alle drie erg mooi. Bij alledrie een totaal andere uitstraling, heel leuk!

 7. Griet
  oktober 11, 2015 / 7:32 pm

  Ik vind de kleur van Blake erg mooi! Ik was wel iets meer fan van hun rode tinten, maar ze zien er wel leuk uit

 8. Jenny
  oktober 11, 2015 / 8:51 pm

  I love the colours of these lipsticks! I think the pinks really make your eyes pop!!! I’d love if you could check out my lipstick review which will be up on Tuesday! I am doing a blog a day. I decided blogtober would be more fun! X

 9. oktober 11, 2015 / 10:00 pm

  Wat zijn ze mooi! Ik vind die van Jlo ook het mooist! X

 10. oktober 11, 2015 / 11:32 pm

  Wat een super mooie kleuren zeg. Ik ben verliefd. Xoxo

 11. oktober 12, 2015 / 1:29 pm

  Zelf heb ik die van Jlo en ik ben er gek op! X

 12. oktober 12, 2015 / 10:04 pm

  ze staan je echt allemaal super, voor mijzelf vind ik de tint van JLo toch wel het allerallermooiste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge