Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

NEW IN| ACTION SHOPLOG OKTOBER EDITIE

NEW IN| ACTION SHOPLOG OKTOBER EDITIE

Afgelopen zaterdag was het weer even de tijd om de Action in te gaan, het was al zolang geleden! Ik ging met een doel namelijk sokken, en raad eens wat ik ben vergeten om te kopen? Natuurlijk heb ik wel andere items geshopt en dat laat ik vandaag zien in dit artikel. Dit keer was er echt véél leuks, binnenkort nog maar even naar binnen vliegen haha!

action2Ik was even aan het snuffelen bij de kinderkleding, normaal zijn de maten van Sterre al niet meer te koop gelukkig had ik dit keer meer geluk! De blauwe trui links boven in (die mega zacht is) kost €7,99,-, en de stoere hippe trui rechts kost €4,99,-. Ook was ik aan het inslaan met de leggings (had er die dag ook een aantal gekocht bij de Zeeman), bij de Action kost deze €2,29,-. Deze heb ik vorig jaar ook gekocht en zijn echt héél lang mee gegaan, goede kwaliteit!

action3Er zijn ook twee 100% sapjes mee gegaan, zag trouwens dat ons filiaal ook van die schoolpakjes van 100% in het schap heeft staan. Wij vinden deze sapjes lekker, maar ik doe de helft sap en dan water erbij omdat ze best zoet zijn. Ze kosten €0,84,- per pakje.

action4Sloffen! Sterre heeft nog sloffen van vorig jaar, maar daar krijgt ze haar voeten niet meer in haha (gek he?!). Deze vind ik er zo schattig uit zien, dat ik ze gewoon niet kon laten staan. Er waren nog meer leuke varianten, maar ik vind één paar wel genoeg de sloffen kosten trouwens €4,99,-

action5Er moest ook weer een flacon Dikke Bleek mee €0,77,- en een heerlijke douchegel van Kneipp (oehlala citrus!) deze variant vliegt er altijd bij ons heel snel er door heen, prijs €2,49,-.

action6Bij de kinderkleding zag ik ook nog een heerlijke chill broek liggen (ook in diverse kleuren), te leuk! Alleen Sterre haar maat was dus nergens te vinden. Roy zat even verder te kijken en zag in eens deze broek liggen uit de verpakking en dat was wel de juiste maat. Ik vind het niet erg of er een verpakking om heen zit of niet (heb wel even gekeken of er geen vlekken/gaten in zaten) deze kost €4,99,-.
action7Mijn grijze uitgroei is weer zichtbaar, dus tijd om die weer aan te gaan pakken! Ik heb twee pakjes mee genomen en ben heel benieuwd hoe deze zwarte kleur mij gaat staan, prijs €2,99,- per pakje.

action8Ons printpapier was op dus daar is ook een pak van mee genomen (dit word trouwens ook gewoon gebruikt om op te tekenen) prijs €2,89,- en bevat 500 vellen. Roy kwam aanlopen met een doosje pleisters onder het motto “altijd handig”. Ik zei nog dat deze heel snel loslasten en totaal niet blijven zitten…maar toch gingen ze mee. Het doosje bevat 10 pleisters en kost €0,69,-.

Ik zag tijdens ons bezoekje aan de Action ook allemaal leuke kerst spullen (vond de Sinterklaas producten erg tegenvallen), dus daar wil ik binnenkort ook even gaan rondneuzen. Wanneer ben jij voor het laatst bij de Action geweest?

post signature

Volg:

13 Reacties

 1. Inge | Wintergeluk
  oktober 26, 2015 / 6:35 am

  Zo herkenbaar. Je gaat voor iets speciaals en uiteindelijk neem je dat als enige niet mee, haha.
  Super leuke aankopen heb je gedaan en wat is die kleding goedkoop zeg! Ik ben ook ontzettend benieuwd naar die haarverf.

  Toevallig was ik woensdag nog in de Action, want ik moest snelhechters hebben. Was dus een kort tripje!

 2. oktober 26, 2015 / 8:16 am

  Leuke aankopen! Ik ben er vrijdag even geweest. Was alweer meer dan een maand geleden en ik blijf het een super leuke winkel vinden!

 3. oktober 26, 2015 / 8:42 am

  wat leuk aankopen. Ik heb er zin in naar Action

 4. Saartje
  oktober 26, 2015 / 8:52 am

  Wat een leuke producten heb je gekocht! Ik ben erg benieuwd naar je de kleur verf en hoe het zal staan!

 5. Madeleine
  oktober 26, 2015 / 8:52 am

  Leuke shoploG!

 6. oktober 26, 2015 / 9:47 am

  Ik heb ook echt zin om weer naar de Action te gaan, heerlijk!

 7. oktober 26, 2015 / 10:44 am

  Leuke shoplog! Die sloefen lijken me heerlijk warm, en ik moest even lachen toen ik de Kneipp douchegel zag liggen. Natuurlijk moet die mee, het is citrus, haha! 😉 x

 8. oktober 26, 2015 / 5:58 pm

  Aghhh, de sloffen voor Sterre zijn echt zo leuk om te zien…daar zal ze vast heerlijke warme voetjes in hebben op koude dagen…

 9. Bettie
  oktober 26, 2015 / 8:25 pm

  Leuke aankoopjes! Dat drinken van 100% is echt zo lekker.

 10. oktober 31, 2015 / 1:49 am

  He wat een goed idee om de 100% sapjes met water aan te lengen. Daar had ik nog nooit bij stil gestaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge