Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

WEEKLY DIARY | LEKKERE GEBAKJES, KAARTEN & SHOPPEN

WEEKLY DIARY | LEKKERE GEBAKJES, KAARTEN & SHOPPEN

Goedemorgen! Er is weer een nieuwe week begonnen en dat betekent ook dat het weer tijd is voor een nieuwe Weekly Diary. Vorige week was een rustige week, ik heb vooral veel uren achter mijn laptop door gebracht. Ook was mijn schoonvader jarig en zijn mijn ouders op visite geweest.

Maandag

Zoals altijd ben ik op maandag voornamelijk met het huishouden bezig en vooral de was neemt aardig wat tijd in beslag. Ik blijf mij verbazen over hoeveel was wij met een gezin van 3 elke dag toch weer hebben. Als ik dan denk “yes alle was is weg” ligt de wasmand aan het einde van de dag toch bijna weer vol.

Dinsdag

Ik loop eerst met Sterre mee naar school en daarna fiets ik door naar de Lidl voor wat fruit, brood en andere dingen die ik eigenlijk niet nodig heb en toch koop 😉

Na het maken van een factuur en het bijwerken van de administratie lunch ik met een Bretzel die ik bij de Lidl heb gekocht. Vroeger ging ik deze broodjes speciaal in Duitsland halen (10-15 jaar geleden?) en nu liggen ze spotgoedkoop bij de Lidl.

Woensdag

Op Facebook ben ik lid van een Lush groep en daar had iemand geplaatst dat het filiaal in Utrecht nog wat kerst sale over had met o.a. Snow Fairy. Er was iemand in Utrecht die voor een aantal mensen wat items heeft meegenomen en ik was één van de gelukkige. Zo heb ik toch nog 1x Yog Nog douchegel, 2x Snow Fairy Douchegel, 1x Snow Fairy Fun & 1x Snow Fairy Body Conditioner. Nu heb ik denk wel even genoeg Lush voor de komende weken haha!

Donderdag

In de avond gaan we naar Roy zijn ouders, omdat zijn vader 60 jaar is geworden. Zijn moeder maakt altijd van die lekkere taarten (zoals Monchou en stroopwafel) #nomnomnom.

Vrijdag

Het komt niet vaak voor, maar van deze dag heb ik geen foto’s gemaakt. Ik ben namelijk de hele dag druk met het bewerken van foto’s, artikelen schrijven en producten aan het uitzoeken. Niet een hele spannende dag, maar er moet natuurlijk wel gewerkt worden.

Zaterdag

Omdat mijn ouders op bezoek komen, halen Roy en ik (Sterre had geen zin om mee te gaan) even wat boodschappen. Omdat de Jumbo naast Bakkerij Nollen zit, haal ik ook gelijk wat gebakjes voor bij de koffie.

Mijn ouders zijn gek op kaarten, door hun heeft Sterre nu ook het kaart-virus te pakken. Zo zijn we de hele middag aan het kaarten, zo vliegt de tijd wel en het is ook nog gezellig om te doen.

Zondag

Begin van de middag rijden we naar Enschede, Roy had nog wat nieuwe kleding nodig. Hij slaagt bij The Sting en Superdry, Sterre en ik hebben nog wat leuke items gekocht bij de Primark. Ook koop ik bij de Kruidvat wat basics zoals shampoo, conditioner en micellair water.

Eenmaal thuis ruim ik snel alles op en kijken we naar Ajax-Sparta. Sinds een aantal weken kijk ik de wedstrijden van Ajax mee en begin ik voetbal ook steeds leuker te vinden. Verder is het een rustige middag en avond.

Ik wens jullie allemaal een mooie/gezellige week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Een reactie plaatsen bij een artikel…?
Lush Shoplog o.a. Valentijn 2020
Nieuwe Kruidvat Beauty lanceringen #2

Volg:

4 Reacties

 1. januari 20, 2020 / 10:32 am

  Met die was is het hier precies hetzelfde, kun je nagaan, dan zijn wij maar met z’n tweetjes. Ik doe echt meerdere keren per week de was en dan is de machine echt vol. HOE DAN? Denk ik regelmatig. Voorheen hing ik alles te drogen aan een wasrek, maar nu hebben we dan een droger, dat is echt fijn, dan zit je niet meer steeds tegen die wasrekken aan te kijken.
  bychristiana onlangs geplaatst…De meest voorkomende termen op je cosmetica-verpakking uitgelegdMy Profile

 2. Marian B
  januari 23, 2020 / 10:59 am

  Het bestaan van een Bretzel is nieuw voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge