Nieuwe artikelen:

 • De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward

  De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward
 • Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

  Waterproof make-up aanraders voor deze zomer
 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze

LUSH BODY SPRAYS + 21 NIEUWE GEUREN

LUSH BODY SPRAYS + 21 NIEUWE GEUREN

Lush heeft al een tijdje diverse Body Sprays in het vaste assortiment, maar sinds begin deze maand zijn er maar liefst 21 nieuwe geuren toegevoegd! In dit artikel vertel ik wat meer over de twee Lush Body Sprays die ik heb en over de 21 nieuwe geuren…

Lush heeft maar liefst 21 nieuwe Body Sprays aan het assortiment toegevoegd: Avocado Wash, Calacas, Coco Loco, Groovy Kind of Love, Honey I Washed The Kids, Jungle, Let The Good Times Roll, Roller, Sex Bomb, So White,  The Comforter, Tramp, Big, Flying Fox, Guardians Of The Forest, Plum Rain, Sakura, Think Pink, Yoga Bomb, Yuzu And Cocoa & Turmeric Latte.

Naast deze 21 nieuwe geuren de volgende 4 Body Sprays al een tijdje verkrijgbaar: Dirty, Dad’s Garden Lemon Tree, Rose Jam & Twilight. Dat is nog niet alles want Lush brengt ook regelmatig diverse collectie’s uit met limited edition Body Sprays zoals Snow Fairy & Yog Nog.

Lush Body Spray Honey I Washed The Kids

Omdat ik de geur van Honey I Washed The Kids zo lekker vind, wilde ik deze nieuwe body spray natuurlijk héél graag hebben. Van HIWTK is er ook o.a. een zeep en douchegel. De geur is een mix van honing, sinaasappel & bergamot. Ontzettend lekker, maar je moet wel van een zoetere geur houden. Je hoeft maar 1á2 keer te sprayen dat is naar mijn mening ruim voldoende.

Lush Body Spray Yog Nog

De kerstcollectie is helaas niet meer te koop, maar toch scoorde ik vorige week nog een Yog Nog Body Spray. Dit is een limited edition die hopelijk aan komende kerst weer terug gaat komen. Yog Nog heeft een romige en vooral zoete geur van caramel. Dit is zo’n typische geur waar je echt van moet houden en past ook niet bij elke gelegenheid. Mijn vriend kan niet tegen de geur van Yog Nog hij vind het te overheersend en ik ben er juist dol op. Inmiddels heb ik ook een Yog Nog Body Conditioner en Showergel nog in de sale gescoord.

Wat ik vooral onwijs tof vind is de originele verpakking! Elke flacon bevat 200ml, is vegan en dierproefvrij. Beide geuren die ik heb vervliegen niet snel en je hebt maar 1á2 keer sprayen nodig. De meeste geuren kosten €25, maar er zijn ook Body Sprays die €35 kosten het kan dus per geur verschillen.

De 21 nieuwe Body Sprays zijn verdeeld over de diverse Lush winkels in Nederland & België, elke winkel heeft zo zijn eigen collectie. Gelukkig kan je alle Body Sprays ook online bestellen via Lush.nl.

Misschien ook interessant om te lezen:
Een reactie plaatsen bij een artikel…?
Hema Valentijn 2020 I Cherry-ish You! collectie
Mesauda Milano Velvet Kiss

Volg:

7 Reacties

 1. Tonnia
  januari 17, 2020 / 5:38 pm

  leuk dit wil ik ook wel proberen

 2. januari 18, 2020 / 8:31 am

  Ik heb van de week drie van de nieuwe geuren besteld, ik ben heel benieuwd! Ik gebruik vooral in de zomer graag een bodyspray in plaats van een parfum, maar ik denk dat ik deze in de winter ook graag ga gebruiken +/’
  Natasja onlangs geplaatst…Faith in Nature Body Wash Lavender & GeraniumMy Profile

 3. Lisa
  januari 18, 2020 / 3:44 pm

  Net een reactie gegeven op je vorige artikel (reacties krijgen). Kijk, dit is wel interessant. Nieuw en gemakkelijk fysiek verkrijgbaar. Ga donderdag lekker even snuffelen.

  • Bianca
   Auteur
   januari 18, 2020 / 4:35 pm

   Ik ben heel benieuwd wat je er van vind en of je donderdag iets gaat shoppen 🙂 x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge