Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

 • L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

  L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum
 • Lancôme X Emily in Paris collectie

  Lancôme X Emily in Paris collectie
 • 7 Beauty favorieten van dit moment #19

  7 Beauty favorieten van dit moment #19
 • Shop tip | Douglas Collection gift sets

  Shop tip | Douglas Collection gift sets
 • Drie nieuwe Rimmel London lanceringen

  Drie nieuwe Rimmel London lanceringen
 • Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?

  Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?
 • BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie

  BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie
 • Mijn fashion winter wishlist

  Mijn fashion winter wishlist
 • Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette & Face Gloss

  Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette & Face Gloss
 • Weekly Diary week 45 2021

  Weekly Diary week 45 2021

IS APPLE TV PLUS DE MOEITE WAARD?

IS APPLE TV PLUS DE MOEITE WAARD?

Zoals sommige van jullie wel weten, ben ik gek op serie’s en films. Ik schrijf regelmatig over streamingdiensten en Apple TV Plus (+) mag natuurlijk niet ontbreken. Volgens sommige zou dit dé concurrent worden van Netflix, maar is dat ook écht zo…

Hoeveel kost Apple TV Plus per maand?

Als introductie actie heb ik bij mijn nieuwe iPhone 11 Pro één jaar lang gratis toegang tot Apple TV Plus. Mijn vriend heeft dit ook gekregen, maar we hebben tot nu toe één account geactiveerd. Maar wat kost een abonnement normaal per maand? Slecht €4,99! Dit is inderdaad goedkoper in vergelijking met Netflix en Videoland.

Het aanbod van Apple TV Plus

Tijdens het inloggen op de app zie ik gelijk heel veel gave films zoals Harry Potter, A Star is Born, Men in Black, Avengers Endgame, Five Feet Apart… Mijn eerste indruk is “wauw wat een tof aanbod”, maar er is een hele grote MAAR…Waar je bij Netflix en Videoland één bedrag per maand betaald voor het gehele aanbod, betaal je bij Apple TV Plus voor het grootste gedeelte nog extra voor een film of serie. Even een voorbeeld: Avengers Endgame kost €16.99 om te kopen en €4,99 om te huren. Dat maakt het natuurlijk wel een duur geintje en absoluut niet goedkoper dan andere streamingdiensten.

Wat is dan wel het gratis aanbod?

Momenteel is het gratis aanbod ontzettend klein, maar dit kan ook komen omdat Apple TV Plus nog nieuw op de markt is. Het gratis aanbod kan dus nog veranderen (dat hoop ik oprecht), het gratis aanbod momenteel is: The Morning Show, For All Mankind, Dickinson, See, The Elephant Queen, Helpsters, Spookschrijver, Snoopy in de ruimte…en dat was het!

Mijn conclusie tot nu toe

De app zelf ziet er tof uit, zoals ik inmiddels wel van Apple gewend ben. Het aanbod is divers voor jong en oud, ook het tarief van €4,99 per maand is goed te doen. Alleen dat je daarnaast voor bijna alles eigenlijk nog extra geld moet betalen, dat had ik zelf niet verwacht. De vergelijking van Apple TV Plus met Netflix of Videoland vind ik dus niet terecht. Ik vergelijk het eerder met Pathé thuis (alleen hoef je bij Pathé geen vast bedrag per maand te betalen).

Ik hoop oprecht dat Apple wat aan het aanbod gaat doen, want tot nu toe is voor mij niet de moeite waard. Het is leuk dat wij een gratis jaar abonnement bij aankoop van een iPhone hebben gekregen, maar ik ga echt niet zoveel geld betalen voor het zien van een film. Dan koop ik liever een kaartje voor de bioscoop of ik slinger Netflix/Videoland aan.

Wat is jullie ervaring tot nu toe met Apple TV Plus?

Misschien ook interessant om te lezen:
4 Dingen die ik graag alleen doe
Wat kijk ik graag op Youtube? + Aanraders
Estée Lauder Blockbuster 2019

Volg:

2 Reacties

 1. Tonnia
  november 2, 2019 / 1:53 pm

  weer iets nieuws ik blijf wel gewoon bij netflix

 2. november 3, 2019 / 5:52 pm

  Ik heb er zelf geen ervaring mee. Ik vind het ook eigenlijk maar niks dat je voor heel veel dingen nog eens extra moet betalen. Nee, geef mij maar lekker Netflix dan;-) We zijn momenteel bezig met de serie Gotham en die vind ik echt ge-wel-dig!
  bychristiana onlangs geplaatst…Vitamine C in gezichtsverzorgingMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge