Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

IS APPLE TV PLUS DE MOEITE WAARD?

IS APPLE TV PLUS DE MOEITE WAARD?

Zoals sommige van jullie wel weten, ben ik gek op serie’s en films. Ik schrijf regelmatig over streamingdiensten en Apple TV Plus (+) mag natuurlijk niet ontbreken. Volgens sommige zou dit dé concurrent worden van Netflix, maar is dat ook écht zo…

Hoeveel kost Apple TV Plus per maand?

Als introductie actie heb ik bij mijn nieuwe iPhone 11 Pro één jaar lang gratis toegang tot Apple TV Plus. Mijn vriend heeft dit ook gekregen, maar we hebben tot nu toe één account geactiveerd. Maar wat kost een abonnement normaal per maand? Slecht €4,99! Dit is inderdaad goedkoper in vergelijking met Netflix en Videoland.

Het aanbod van Apple TV Plus

Tijdens het inloggen op de app zie ik gelijk heel veel gave films zoals Harry Potter, A Star is Born, Men in Black, Avengers Endgame, Five Feet Apart… Mijn eerste indruk is “wauw wat een tof aanbod”, maar er is een hele grote MAAR…Waar je bij Netflix en Videoland één bedrag per maand betaald voor het gehele aanbod, betaal je bij Apple TV Plus voor het grootste gedeelte nog extra voor een film of serie. Even een voorbeeld: Avengers Endgame kost €16.99 om te kopen en €4,99 om te huren. Dat maakt het natuurlijk wel een duur geintje en absoluut niet goedkoper dan andere streamingdiensten.

Wat is dan wel het gratis aanbod?

Momenteel is het gratis aanbod ontzettend klein, maar dit kan ook komen omdat Apple TV Plus nog nieuw op de markt is. Het gratis aanbod kan dus nog veranderen (dat hoop ik oprecht), het gratis aanbod momenteel is: The Morning Show, For All Mankind, Dickinson, See, The Elephant Queen, Helpsters, Spookschrijver, Snoopy in de ruimte…en dat was het!

Mijn conclusie tot nu toe

De app zelf ziet er tof uit, zoals ik inmiddels wel van Apple gewend ben. Het aanbod is divers voor jong en oud, ook het tarief van €4,99 per maand is goed te doen. Alleen dat je daarnaast voor bijna alles eigenlijk nog extra geld moet betalen, dat had ik zelf niet verwacht. De vergelijking van Apple TV Plus met Netflix of Videoland vind ik dus niet terecht. Ik vergelijk het eerder met Pathé thuis (alleen hoef je bij Pathé geen vast bedrag per maand te betalen).

Ik hoop oprecht dat Apple wat aan het aanbod gaat doen, want tot nu toe is voor mij niet de moeite waard. Het is leuk dat wij een gratis jaar abonnement bij aankoop van een iPhone hebben gekregen, maar ik ga echt niet zoveel geld betalen voor het zien van een film. Dan koop ik liever een kaartje voor de bioscoop of ik slinger Netflix/Videoland aan.

Wat is jullie ervaring tot nu toe met Apple TV Plus?

Misschien ook interessant om te lezen:
4 Dingen die ik graag alleen doe
Wat kijk ik graag op Youtube? + Aanraders
Estée Lauder Blockbuster 2019

Volg:

2 Reacties

 1. Tonnia
  november 2, 2019 / 1:53 pm

  weer iets nieuws ik blijf wel gewoon bij netflix

 2. november 3, 2019 / 5:52 pm

  Ik heb er zelf geen ervaring mee. Ik vind het ook eigenlijk maar niks dat je voor heel veel dingen nog eens extra moet betalen. Nee, geef mij maar lekker Netflix dan;-) We zijn momenteel bezig met de serie Gotham en die vind ik echt ge-wel-dig!
  bychristiana onlangs geplaatst…Vitamine C in gezichtsverzorgingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge