Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

4 DINGEN DIE IK GRAAG ALLEEN DOE

4 DINGEN DIE IK GRAAG ALLEEN DOE

Het is hartstikke leuk en gezellig om dingen met andere te ondernemen, maar er zijn ook momenten dat ik graag alleen ben. In dit artikel deel ik 4 dingen die ik graag alleen doe…

Winkelen en rustig rondkijken

Dat ik graag winkel is inmiddels geen verrassing meer, maar het liefst doe ik dit alleen. Natuurlijk zijn er momenten dat het leuk is om dit samen met mijn dochter of een vriendin te doen. Maar als ik opzoek ben naar een bepaald product, nieuwe kleding of schoenen…dan ga ik het liefst alleen op pad. Waarom? Ik kan rustig alles passen, hoef geen rekening te houden met hoelang ik bezig ben. Vooral bij het kopen van kleding voel ik mij toch wat ongemakkelijk als ik dit met andere doe, dit komt voornamelijk omdat ik gewoon veel kledingstukken probeer en altijd aan het twijfelen ben.

Naar de bioscoop

Ik zeg wel eens dat ik alleen naar de bioscoop ga en dan kijken mensen best raar. Of ze reageren met het feit dat ze het zielig voor mij vinden dat niemand mee gaat. Maar dit is toch écht mijn eigen keuze. Als ik wil gaat er zo iemand mee (vriend, dochter of een vriendin/familie). Maar als ik een film kijk focus ik mij daar ook echt op en zit ik helemaal “in” het verhaal. Ook is mijn film smaak niet iedereen zijn favoriet en omdat ik vanuit huis werk kan ik ook gewoon naar middagvoorstellingen.

Boodschappen!

Maar Bianc jullie doen toch op zaterdag de wekelijkse boodschappen? Klopt! De grote boodschappen doen mijn vriend en ik samen, dit omdat hij een auto heeft en dat makkelijker gaat dan met de fiets. Alleen vergeten we vaak door de hectiek weer producten of worden we het niet helemaal eens wat er de komende week gekookt gaat worden. Als ik alleen boodschappen doe (dat doe ik vaak doordeweeks) snuffel ik alle gangpaden door, neem ik de tijd en heb ik geen gehaast gevoel.

Ergens koffie drinken

Regelmatig fiets ik even naar de stad en ga ik bij een lunchroom lekker een bak koffie drinken. Gewoon even heerlijk weg en genieten van wat lekkers. Ik vind het ook gezellig om dit samen met iemand te doen, maar ook alleen kan ik hier optimaal van genieten. Lekker rustig zitten, beetje mensen kijken en soms neem ik mijn laptop mee om vanuit daar wat e-mailtjes te beantwoorden.

Nogmaals ik vind het ook gezellig om met andere mensen om te gaan, maar alleen kan ik mij ook héél goed vermaken. Zijn er ook dingen die jullie graag alleen doen?

Wat kijk ik graag op Youtube? + Aanraders
Weekly Diary | Vakantie, shoppen bij de DM & nieuwe Foodybox
Meer bezoekers krijgen door Pinterest?

Volg:

7 Reacties

 1. chucky1012
  november 1, 2019 / 2:59 pm

  Groot gelijk…..
  Heerlijk al die rust….
  Ik vindt het ook fijn en dan als men gaat shoppen hoef je niet altijd iets te kopen maar kijken is ook zo leuk.
  Alleen al om fijne tips en tricks op te kunnen doen….
  Maar ook om te zien wat de nieuwste trends zijn…. 😉

  Xoxo

 2. Jane
  november 1, 2019 / 7:01 pm

  We zouden zussen kunnen zijn ik vind die dingen ook heerlijk om alleen te doen ,de bios is wat minder die hebben we niet echt in de buurt en ik hou niet zo van films .

 3. november 2, 2019 / 8:12 am

  Toen ik de titel van jouw artikel las, dacht ik als eerste; winkelen! Haha, want net als jij doe ik dat ook graag alleen. Dan hoef ik met niemand rekening te houden en kan ik overal zo lang over doen als ik zelf wil. Ik ga eigenlijk nooit alleen ergens wat drinken (in mijn geval dan thee of warme choco, want koffie drink ik niet) maar ik zie wel vaak mensen alleen ergens zitten, en het lijkt me eigenlijk wel heel relaxed, zeker als je tussendoor een beetje kan werken aan je laptop.
  bychristiana onlangs geplaatst…Help! Mijn handen zijn zó droog!My Profile

 4. november 2, 2019 / 9:09 am

  heel herkenbaar. ik ga ook vaak alleen op stap en krijg dan ook die blikken van mensen die mij zielig vinden. nou, dat ben ik niet. ik kies er zelf voor. ik ga zelfs alleen op vakantie. in Engeland is het het heel gewoon als je alleen op stap bent
  Tessa onlangs geplaatst…Review: Wonderland oogschaduw palette van Nip + FabMy Profile

 5. Tonnia
  november 2, 2019 / 1:54 pm

  herkenbaar het liefst doe ik zulke dingen ook rustig alleen

 6. Marilene
  november 3, 2019 / 3:58 pm

  Oooh herkenbaar hoor! Ik mag ook erg graag dingen alleen doen. De bios deed ik nog nooit. Maar winkelen, lekker ergens koffie drinken of lunchen, stuk wandelen in het bos. Maar ook naar de sauna gaan. Heerlijk in m’n eentje! Mijn tripje naar Barcelona een jaar of 3 terug was mijn eerste “alleen-vakantie”. Doodeng maar het was heerlijk!!
  (En vooral: geen gezeur of we nou links….of rechtsaf moesten. Of het al etenstijd was. Bij dit tentje of bij dat tentje…) Alles zelf bepalen en niemand de schuld kunnen geven om missers. (En dus er zelf smakelijk om kunnen lachen!
  Oh ja….Ikea….ook graag alleen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge