Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

WAT KIJK IK GRAAG OP YOUTUBE? + AANRADERS

WAT KIJK IK GRAAG OP YOUTUBE? + AANRADERS

Omdat ik vanuit huis werk heb ik regelmatig diverse Youtube video’s op de achtergrond aanstaan. Natuurlijk zijn er ook andere momenten dat ik een video kijk zoals tijdens het ontspannen met een maskertje, in de trein enzovoort. In dit artikel deel ik wat voor video’s ik graag kijken en mijn aanraders qua kanalen.

Beauty vloggers

Natuurlijk kijk ik héél vaak naar beauty video’s, dit kan zijn een PR unboxing, reviews, empties of favorieten. Er zijn ontzettend veel beauty influencers op Youtube, maar tegenwoordig kijk ik liever naar de wat “kleinere” kanalen. Op het moment ben ik dol op de volgende kanalen: Seeking Alexandria, Tarababyz (zij upload elke zaterdag een mega beauty shoplog), Paige Koren & Mel Thompson. Mocht je nog opzoek zijn naar een flinke dosis beauty, tik deze namen dan eens in bij Youtube.

ASMR

In een ver verleden heb ik eens samen met iemand anders een ASMR kanaal gehad, maar video’s maken is gewoon niet zo mijn ding. Er zijn momenten dat ik heel slecht kan ontspannen of in slaap kom en dan kijk ik graag een ASMR video. Het gekke is dat ik dit eigenlijk nooit met iemand deel, omdat er een soort taboe op ASMR ligt. Veel mensen weten niet echt wat het is en gaan er grappig over doen. Natuurlijk hoeft het niet jouw “ding” te zijn, maar als ik een goede ASMR video opzet…val ik zo in slaap! De ASMR kanalen die ik graag kijk zijn: Sas-ASMR, ASMR Claire & Gibi ASMR.

Mukbang, want samen eten is gezelliger!

Het komt soms voor dat ik alleen eet en dat vind ik soms best ongezellig. Om het wat gezelliger te maken zet ik een Mukbang video op. Mocht je niet weten wat een Mukbang is, dit zijn video’s waar mensen eten. Het kan in combinatie met ASMR (zoals Sas ASMR doet). Het is best lastig uit te leggen waarom ik dit zo leuk of fascinerend vind en ik snap ook dat er genoeg mensen zijn die er niks aan vinden. Mijn favoriete Mukbang kanalen zijn: hyuneeEats, N.E Let’s Eat & Hungry Cakes.

Verder kijk of luister ik op Youtube vooral naar muziek en af en toe zet ik een vlog van iemand op, maar dit doe ik eigenlijk steeds minder (ik heb het idee dat die hype een beetje aan het afnemen is).


Wat voor soort video’s kijken jullie graag op Youtube?

Misschien ook interessant om te lezen:
CK ONE Collector’s Edition
Estée Lauder Blockbuster 2019
Beauty Empties Oktober 2019

Volg:

5 Reacties

 1. oktober 30, 2019 / 8:15 am

  Wat leuk om te lezen! Dit zijn dus allemaal filmpjes die ik niet kijk, haha;-) Ik kijk heel graag hometours, daar doe ik altijd super veel inspiratie van op. Ook opruimvideos vind ik leuk.
  bychristiana onlangs geplaatst…Fabels over hoofdroosMy Profile

 2. Loes
  oktober 31, 2019 / 3:25 pm

  Het liefst lees ik een goed boek als ik reis of moet wachten, maar als ik kijk is dat beauty, koken, geschiedenis. Dat zijn dan m.u.v. de beauty, echte video’s van plusminus 45 minuten. Alles wat heel vluchtig is boeit me niet omdat het zo oppervlakkig is en toch niet de diepgang heeft en info geeft waarnaar ik op zoek ben. Heb dan ook helemaal niks met instagram

 3. november 1, 2019 / 10:13 am

  Ik kijk af en toe naar make-up tutorials (zoals: welke concealer kruipt niet in de lijntjes of manieren om je ogen groter te laten lijken) en naar een dermatoloog die onwijs veel weet over huidverzorging en dat ook heel helder uitlegt.
  Niks mis met ASMR, mijn zoon kijkt er heel vaak naar. Hij komt dan tot rust en slaapt dan ook makkelijker in. Ik heb wel eens meegekeken en er zitten best leuke tussen. Bij sommige krijg ik dan de kriebels, die kijk ik niet. En dan bedoel ik kriebels op een negatieve manier. Maar er zitten wel heel goede tussen met professionele geluidsapparatuur en met een koptelefoon is dat best apart om te ervaren. Soms luister ik naar die Alpha waves of zoiets of gewoon pianomuziek en golven van de zee, best ontspannend af en toe!
  Babs onlangs geplaatst…Mijn nieuwe (retro) enkellaarsjes van de Schoenenfabriek!My Profile

 4. chucky1012
  november 1, 2019 / 3:25 pm

  Goed artikel dat je dit shared.
  Ik ga eens kijken….
  Ik volg youtubers graag die goed vloggen en dan vooral beautyvloggers die ook hun privéleven laten zien etc….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge