Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

HOME | GAAN WE VOOR DUETTE GORDIJNEN, OF TOCH WAT ANDERS?

HOME | GAAN WE VOOR DUETTE GORDIJNEN, OF TOCH WAT ANDERS?

De derde week klussen is inmiddels aangebroken, en ik kan eerlijk zeggen…dat ik het al helemaal zat ben haha! Maar meer over het klussen vertel ik binnenkort in een nieuwe klus update. Nu onze woonkamer helemaal “kaal” is moeten mijn vriend en ik nog gaan bedenken, wat er voor meubels en gordijnen terug gaan komen. En ik kan je vertellen dat wij beide een totaal andere smaak en mening hebben, dat gaat nog leuk worden!

Wat gaat er voor ons raam?
In de woonkamer hebben wij best wel een breed raam, en steeds als er iemand voorbij loopt (zal geen namen noemen…) zitten mensen ongelofelijk naar binnen te gluren. Een beetje nieuwsgierig zijn is niet erg, maar ik kan mij hier best aan ergeren. Er moet dus wel iets voor het raam gaan terug komen, maar wat?

Ik zou het liefst van die moderne Deutte gordijnen willen hebben, die zorgen dat mensen niet naar binnen kunnen gluren en het ziet er nog eens modern uit. Maar mijn vriend gaat het liefst voor gordijnen met vitrage… daar moeten we het dan nog eens even goed over gaan hebben 😉

De optie van plakplastic voor op het raam of jaloezieën (die hingen er hier voor) heeft ook nog even mee gespeeld, maar volgens mij willen we dat beide inmiddels niet meer. Vind het stiekem best nog lastig om wat leuks te vinden, wat voor ons beide in de smaak valt.

En de meubels dan?
We hebben best wel wat reacties gehad als “je gaat toch niet je oude meubels weg doen, voor dat je nieuwe hebt?”, nou wij dus wel! Waar moeten we anders de meubels laten tijdens de verbouwing? Eigenlijk zouden wij dit weekend meubels gaan uitzoeken, maar we lopen iets achter op schema…dus hopelijk gaat het dan volgend weekend gebeuren.

Qua meubels weten we alleen dat er sowieso een hoekbank gaat komen, maar verder? Nee nog niet echt over nagedacht! Sowieso zijn mijn vriend en ik, hier ook weer verschillend in qua mening. Ik hou van modern en strak, en hij van landelijk. Dat gaat echt nog wel een dingetje worden, maar soms moet je geven en nemen toch?

Ik heb trouwens al wel de kussentjes voor op de bank gekocht (haha vreemde volgorde i know), kon ze echt niet laten liggen. Maar die laat ik binnenkort ook wel zien in een klus update.

post signature
*De header afbeelding is een stockfoto van Pixabay, ik wou dat onze woonkamer er zo uit zag haha!

Volg:

2 Reacties

 1. maart 18, 2017 / 4:35 pm

  Ik zou ook wel weer willen klussen, maar na 3 weken is het geduld inderdaad wel op. Wij hebben ook ontzettend last van wandelende gluurders, want we zitten meteen aan de stoep. Wij hebben wel folie, en een rolgordijn en daar nog eens gordijnen over, omdat je toch door de folie en het rolgordijn heen kan kijken. Ik vind de raamdeco op de foto wel heel mooi!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Echte Post Is Cool 4.0 Unboxing Day | SUPER EPIC WORLD™My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge