SPEELGOED TREND | L.O.L SURPRISE LITTLE OUTRAGES LITTLES

SPEELGOED TREND | L.O.L SURPRISE LITTLE OUTRAGES LITTLES

De nieuwe speelgoed trend op dit moment zijn de mega schattige L.O.L Surprise poppetjes (Lil Outrages Littles). Overal op Youtube zijn er al diverse unboxing video’s van online, en ook Sterre is met drie ballen aan de slag gegaan. Ze zijn super schattig en er zijn heel veel exemplaren die je kan verzamelen!

MGA Entertainment lanceert hét verzamelspeelgoed van dit voorjaar: L.O.L. Surprise!, wat boordevol verrassingselementen zit en inspeelt op de unboxing trend. Het avontuur gaat van start met het uitpakken van de verrassingsbol. Deze bol bestaat uit zeven lagen, met in iedere laag een nieuwe verrassing en hints naar het popje dat binnenin op jou zit te wachten. Tijdens het uitpakken vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en andere accessoires voor jouw babypopje. In totaal zijn er maar dan 45 verschillende popjes te verzamelen, ieder met een eigen stijl en persoonlijkheid.

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

De L.O.L Surprise popjes zien er mega schattig (en een tikkeltje ondeugend) uit, en ze kunnen d.m.v. water en hun flesje bijvoorbeeld ook huilen. De ballen kan je bewaren als opberg “huisje” of ook om mee te spelen.

In de video hier onder gaat Sterre de L.O.L Surprise unboxen:


Poppenmeiden met stijl
De L.O.L. Surprise! zijn bijdehante poppenmeiden met sprankelende persoonlijkheden. Wie komt er uit jouw bol tevoorschijn? Misschien heb jij straks de stoere rock chick, of een stijlvolle diva in handen. Je weet het pas wanneer je alle lagen open hebt gemaakt. Na het uitpakken kun je de overgebleven bol als tasje gebruiken om het popje in op te bergen. De accessoires zijn ook te gebruiken op andere L.O.L. Surprise! popjes om unieke combinaties te creëren. Met het bijgeleverde flesje kan je de pop echt water laten drinken. Reageert ze niet op de fles, geef haar dan een bad en kijk wat er gebeurt!

L.O.L Surprise kost €9,99 per stuk (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar) en o.a. verkrijgbaar bij Intertoys & ToyChamp.

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

Volg:

4 Reacties

  1. Tonnia
    maart 17, 2017 / 2:07 pm

    die zijn erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
KNEIPP BEAUTIFUL SHAPE BODY LOTION & BODY SCRUB

Vorige week heb ik al geschreven over de nieuwe Kneipp Arnica Douche, maar er is nog meer nieuws wat ik met...

Sluiten