Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

BEAUTY | MUA LIQUID HIGHLIGHT CUSHION – GLOW BEAM

BEAUTY | MUA LIQUID HIGHLIGHT CUSHION – GLOW BEAM

MUA introduceert The Art of Illumination highlighting collectie. Deze nieuwe collectie highlighters zijn individueel te gebruiken of in combinatie met elkaar. Uit deze prachtige collectie heb ik de MUA Liquid Highlighter Cushion ontvangen in de kleur Glow Beam. Mijn eerste kennismaking met een cushion highlighter, en hopelijk zeker niet de laatste!“Laat je huid stralen en versterk je natuurlijke gloed met de MUA Luxe Glow Beam Liquid Highlight Cushion. De lichtgewicht highligher geeft je een mooie uitstraling. De bijbehorende applicator maakt het aanbrengen gemakkelijk.”

Ik ben al een aantal jaar bekend met het mooie betaalbare merk MUA, zelfs toen het nog niet in Nederland werd verkocht. Maar dit is het eerste product wat ik heb van MUA, met zo’n prachtige verpakking. Dit is ook de MUA Luxe lijn, en je kan alleen al aan de verpakking het verschil zien…het is een plaatje!Als je de MUA Liquid Cushion Highlight openmaakt, zie je als eerste een sponsje. Dat ziet er netjes uit, maar eerlijk is eerlijk…ik gebruik het zelf niet. Ik gebruik nooit de standaard applicators of sponsjes, omdat ze meestal niet zo goed/fijn werken als mijn eigen kwasten. Natuurlijk is het wel netjes dat het bijgeleverd word, vooral als jezelf nog niet zoveel kwasten hebt of voor onderweg.


Als je het volgende klepje openmaakt zie je de “cushion” en zo op het eerste gezicht lijkt het eerder een foundation, dan op een highlighter. Ik dacht daarom ook dat deze kleur veelte donker zou zijn, maar gelukkig is dat niet het geval. Ook dit ziet er weer netjes en verzorgd uit. Zorg er wel goed voor dat na gebruik, je het klepje goed dicht maak anders heb je de kans dat het product uitdroog.

Hoi Golden Beam!


Nou hier gaat mijn highlighter hartje wel sneller van kloppen, wat een prachtige gouden glans. Ik ben wel benieuwd of die toch niet misschien een tikkeltje te donker is, maar dat is een kwestie van uitproberen 😉


Eigenlijk plaats ik nooit deze foto’s waar ik het product vast hou. Dit doe ik omdat ik tijdens het uitzoeken van de foto’s weet welke producten ik allemaal draag. Tijdens het editen zag ik deze foto, en de glans van de MUA Liquid Highlight Glow Beam komt zo mooi over…dat ik de foto toch plaats.

*En nog een foto in ander licht

Ik heb de MUA Liquid Highlight Cushion Glow Beam aangebracht met mijn vingers. Dit werkt voor mij het fijnste, want door de warmte van je vingers blend de highlighter super mooi met je huid. Dit is een hele mooie highlighter, en dan ook nog eens super betaalbaar. Stiekem vind ik het wel jammer dat MUA niet zo goed verkrijgbaar is hier in Hengelo, maar gelukkig zijn de producten ook gewoon online te bestellen #shoppenshoppenshoppen.

MUA Liquid Highlight Cushion Glow Beam kost €7,49 (inhoud 10 gram) en is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat.

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  maart 18, 2017 / 9:19 am

  ziet er mooi uit

 2. Britt
  maart 18, 2017 / 9:58 am

  Klinkt als een heel fijn product zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge