Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

Deze dingen doe ik graag online

Deze dingen doe ik graag online

Tegenwoordig gaat bijna alles online, ook ik kan mij uren vermaken achter mijn laptop, tablet en/of mobiel. Dit is trouwens niks nieuws, want sinds ik mijn eerste computer kreeg jaren geleden was dit al het geval. Gelukkig kan je tegenwoordig veel meer dingen online doen, al is een break van de online wereld soms ook wel eens fijn (die las ik soms ook wel eens in)…

Om bijna alles online te kunnen doen, hebben wij een goede tv en internet verbinding. Dit zorgt er voor dat als ik wil werken voor Pinkit.nl, dit vlekkenloos gaat en vooral ook snel. Voor mijn blog ben ik wekelijks een flink aantal uren online, voor het schrijven van artikelen, het bewerken van foto’s of actief aanwezig zijn op social media. Het is dan voor mij vooral belangrijk dat de upload/download snelheid goed is en er weinig tot geen storingen zijn. De afgelopen weken heb ik een mini break/vakantie gehouden, maar achter de schermen ben ik weer lekker aan het werk.

Ik kreeg laatst de vraag of ik nog wel shop, aangezien ik niet meer zoveel deel op Instagram. Natuurlijk shop ik nog regelmatig en dit doe ik ook het liefste online. Dan kan ik makkelijker alle nieuwe beauty items in de gaten houden, maar ook eventuele prijzen met elkaar vergelijken. Online is de keuze net wat groter en het shoppen kan ik dan ook lekker lui vanaf de bank doen…

Wil ik tot rust komen? Dan pak ik er een boek bij, tegenwoordig heb ik ook helemaal de e-books ontdekt (een stuk goedkoper en neemt geen ruimte in beslag). Een e-book kan je ook gewoon gemakkelijk online bestellen en dan lezen vanaf je tablet of mobiel. Ik ben vanmorgen nog begonnen aan een nieuw boek, natuurlijk komen er hier op Pinkit.nl weer nieuwe recenties over online. Mocht je trouwens meer boeken content willen zien, volg mij dan ook even op Tiktok (@pinkitnl) daar post ik dagelijks diverse filmpjes over boeken op #Booktok.

Ben ik het lezen even zat? Dan kijk ik in mijn vrije tijd graag een goede film of serie. De gewone tv zenders staan hier in huis bijna niet meer aan (er is amper nog wat leuks op tv), maar wij maken gebruik van de online streamingsdiensten zoals Netflix, Videoland & Disney+ (voor dit is een goede internetverbinding ook erg belangrijk). Mochten jullie nog aanraders hebben qua films en/of series laat die dan vooral ook even achter in een reactie.

Eigenlijk kan ik dus gewoon niet meer zonder internet en ik schrik inmiddels al niet meer van de wekelijkse notificatie van mijn mobiel, met de melding hoeveel uur ik gemiddeld per dag online op mijn mobiel ben geweest 😉 Er zijn ook dagen dat ik soms het online zijn even zat ben of wil beperken, dan ga ik lekker met een boek op de bank, een stuk wandelen of wat leuks doen met mijn gezin en/of vrienden.

Ik ben stiekem wel benieuwd hoeveel uur jullie gemiddeld per dag online zijn en wat jullie dan zoal doen?

Lees ook: Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge