Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

Idôle Nectar is een nieuwe toevoeging aan het Lancôme assortiment. Natuurlijk valt de prachtige flacon gelijk op en ik kon niet wachten om deze nieuwe lancering te gaan testen. Vanaf het eerste moment was ik al enthousiast, maar is deze enthousiasme ook gebleven? Daar vertel ik in dit artikel wat meer over…

Een nieuwe generatie gourmand-geuren

Welkom in het tijdperk van de neo-gourmand geuren. Speciaal samengesteld door een trio van parfumeurs, die ook het originele eau de parfum gecreëerd hebben – Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec en Adriana Medina Idôle Eau de Parfum Nectar is een herinterpretatie van de originele geur met een verrassend popcorn akkoord.

Idôle Nectar is een nieuwe toevoeging aan het Lancôme assortiment. Natuurlijk valt de prachtige flacon gelijk op en ik kon niet wachten om deze nieuwe lancering te gaan testen. Vanaf het eerste moment was ik al enthousiast, maar is deze enthousiasme ook gebleven? Daar vertel ik in dit artikel wat meer over...

Lancôme Idôle Nectar geurnoten

Het begint allemaal bij de frisheid van het iconische Idôle peerakkoord. Sappig en verrukkelijk, verheldert dit akkoord de overdadige bloemblaadjes van het pioenroos-akkoord en de romige zachtheid van het magnolia-akkoord.

De iconische bloem in het hart van Idôle transformeert naar een indrukwekkend ‘soufflé’ rozenakkoord: een duo van de Isparta roos en een zweem van een Centifolia rozen essence, nog eens versterkt door rozenwater en een hintje rozen absolute, als het doordringt naar een opzwepende bries van frisse lucht. Gekleurd door een fruitige sluier van rode appel, versterkt door een realistische en ultramoderne esthetiek, biedt de koningin onder de bloemen een ervaring als nooit eerder tevoren.

Het aanlokkelijke aspect van de geur wordt nog eens extra versterkt door het verrassende element van het popcornakkoord, dat deze geur ronduit uniek maakt: de warmte van deze gekarameliseerde accenten weet op uitmuntende wijze de rijkheid van de premium infusie van de Bourbon vanille uit Madagaskar te omhullen terwijl de aromatische effecten van het graan evengoed een zekere nuance toevoegen aan de intense, houtachtige diepte van de Indonesische patchoeli.

Idôle Nectar is een nieuwe toevoeging aan het Lancôme assortiment. Natuurlijk valt de prachtige flacon gelijk op en ik kon niet wachten om deze nieuwe lancering te gaan testen. Vanaf het eerste moment was ik al enthousiast, maar is deze enthousiasme ook gebleven? Daar vertel ik in dit artikel wat meer over...

Het design van de flacon is elegant, slank en heeft hetzelfde effect zoals mijn andere favoriet Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal.

Op mijn huid blijft Idôle Nectar vele malen langer aanwezig dan het origineel, ik heb er ook al diverse complimentjes door ontvangen (altijd mooi meegenomen toch?). Ondanks de naam merk ik vooral de geur van rozen en vanille, een mooie combinatie maar wel iets om rekening mee te houden (aangezien niet iedereen gek is op de geur van rozen).

Prijs & verkrijgbaarheid

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum €65 (inhoud 25ml), €103 (inhoud 50ml) & €143 (inhoud 100ml). Deze mooie nieuwe lancering is vanaf heden o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Lees ook: A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

Volg:

1 Reactie

 1. september 9, 2022 / 11:48 pm

  Van de geur van rozen ben ik niet echt gek van, toch ben ik wel benieuwd naar dit luchtje 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge