Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

LANCÔME LA VIE EST BELLE SOLEIL CRISTAL

LANCÔME LA VIE EST BELLE SOLEIL CRISTAL

Persbericht | Geluk is meer dan een gevoel. Het is een energie. Het is een positieve vibratie en een sluier van licht die wordt uitgestraald door degenen die werkelijk gelukkig zijn. Lancôme heeft deze visie oo een genereuze en stralende gelukzaligheid gecultiveerd en beschouwt geluk bovendien als een intense uiting van schoonheid. Lancôme heeft ook haar inspiratie uit deze overtuiging gehaald toen zij de meest recente variant van haar iconische geur ontwikkelde: La Vie est Belle Soleil CristalDeze geur verspreidt een stralend parfumspoor uit, zoals een sluier van geluk.

Een aantrekkelijk parfumspoor met een zonovergoten aura

Geniet van de meest stralende lach, die nu in een geur is gevangen. La Vie est Belle Soleil Cristal,een parfumspoor van zonnige geurnoten, weet de originele geur extra levendig en stralend te maken. Deze geur straalt nóg meer dan ooit tevoren.

Net als een lach die een bekend gezicht laat stralen, verhelderen de zonnige noten het iconische akkoord van La Vie est Bellevan binnenuit. In het hart van de compositie is een trio van zoete, witte bloemensoorten – jasmijn, oranjebloesem en ylang-ylang – verenigd met een zonnig kokosnoot akkoord dat de romige, fluwelige structuur van de compositie extra versterkt. Dit warme, sensuele en ongelooflijk verleidelijke akkoord contrasteert met de bergamot en mandarijn, die de geur beiden onmiddellijk een sprankelend gevoel van frisheid geven. Het duo van iris en patchoeli, een iconisch signatuur van La Vie est Belle, is samengevoegd met overheerlijke en verslavende vanille, dat voor een weergaloze opheldering zorgt.

Geluk schuilt in de details

De ideale opvatting over een gevoel van geluk dat de hele wereld laat opleven, heeft Lancome geïnspireerd toen zij de ingrediënten voor La Vie est Belle Soleil Cristal selecteerden. Voortgedreven door de overtuiging dat een schitterend parfum geluk zou moeten brengen aan zowel de draagster als degenen die de geur maken, heeft het merk ook ervoor gezorgd dat de natuurlijke bronnen behouden zijn gebleven maar ook verzekerd dat de mensen, die van deze bronnen afhankelijk zijn, evengoed een eerlijke betaling en goede werkomstandigheden genieten.

Een premium Madagaskar Bourbon vanille infusie, verkregen door middel van een exclusief extractieproces van met de hand geoogste peulen, is het product van een industrie die tot een aantoonbare positieve impact voor de telers op het eiland heeft geleid. Dit systeem biedt de telers een eerlijke betaling en goede werkomstandigheden, terwijl er bovendien naar gestreefd wordt de bronnen van deze unieke regio te beschermen.

Een Balinese patchoeli essence, één van de voornaamste pijlers in de sensuele geur van La Vie est Belle, is geproduceerd volgens een duurzame keten met de ‘For Life’ certificatie. Dit certificaat streeft ernaar voor meer dan tachtig lokale telers een duurzame bron van inkomsten te bieden, en ondersteunt daarbij ook om deze gemeenschappen te versterken door de productiekanalen te verbeteren en het fragiele ecosysteem van het land te herstellen.

Één lach om de hele wereld te laten stralen

Julia Roberts, de ambassadeur voor Lancôme’s iconische geur, belichaamt het stralende geluk van La Vie est Belle Soleil Cristal als geen ander: als zij lacht, lacht de hele wereld terug. Haar stralende gloed, gevangen in een moment van puur geluk, wordt nog eens versterkt door haar witte jurk waarvan de sprankelende reflecties precies overeenkomen met glinstering van de vleugels, rondom de hals van de flacon.

Holografische lichtflitsen in het beeld wekken de suggestie van zonlicht om haar natuurlijke stralende schoonheid nog eens extra accentueren. Hoe dan ook een met licht overladen campagne, waarvan de échte ster de glansrijke vrouw is…die enkel hoeft te lachen om de hele wereld te laten stralen.

Prijzen & verkrijgbaarheid

De nieuwe Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal kost €86,30 (inhoud 50ml) & €120,70 (inhoud 100ml) en is o.a. te koop bij Ici Paris XL, De Bijenkorf & Douglas.

Misschien ook interessant om te lezen:
L’Occitane Verveine Mandarine Eau de Toilette
In The Mix Clarins make-up
Yankee Candle Sleep Diffuser Starter Kit review

Volg:

2 Reacties

 1. Ann
  maart 15, 2021 / 1:15 pm

  Aah dit klinkt als muziek in mjjn oren. Even doorsparen en dan snel naar ici paris. Want wie kan geen geluk gebruiken in deze tijd . Ik iig wel.
  Bedankt voor review en mooie foto’s.

 2. Marjolein
  maart 15, 2021 / 9:18 pm

  O die flacon is zo mooi! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge