Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren

Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren

Er is geen twijfel over mogelijk: grote verbouwingen kunnen een hoop werk zijn. Of je nu een verbouwing, een aanbouw of een ander groot bouwproject aanpakt, je zult uiteindelijk veel te doen hebben en maar weinig tijd hebben om het uit te voeren. Als je je project zo snel en soepel mogelijk wilt laten verlopen, zorg er dan voor dat je de juiste professionals inhuurt voor de klussen. Hier zijn drie belangrijke professionals die elke huiseigenaar zou moeten overwegen in te huren…

De loodgieter

Loodgieters zijn bedreven in het installeren en onderhouden van leidingen, ketels, gootstenen, kranen en toiletten. Deze professionals kunnen ook lekken in jouw leidingwerk repareren die schade aan je huis veroorzaken.

Als je een groot verbouwingsproject thuis of op het werk plant, is het verstandig een loodgieter in te huren om ervoor te zorgen dat alle leidingen in huis goed geïnstalleerd en onderhouden worden. Of je nou een loodgieter in Almere of ergens anders nodig hebt, ze zijn er genoeg!

De elektricien

Een huis zonder elektriciteit is moeilijk voor te stellen, maar er was een tijd dat huizen werden verlicht door kaarsen en lantaarns. Vandaag de dag zijn elektrische systemen een integraal onderdeel van moderne huizen – zonder zou je geen lichten hebben om aan te doen of stopcontacten om je apparaten op aan te sluiten. De elektricien is verantwoordelijk voor het installeren en repareren van bedrading en elektrische systemen in jouw huis. Dit kan zijn:

 • Het installeren van nieuwe verlichting en stopcontacten
 • Het installeren van een nieuw elektrisch systeem (bijvoorbeeld als je zonnepanelen laat installeren)
 • Het installeren van een nieuw paneel

Een elektricien is overal wel te vinden. Of je nou een elektricien in Utrecht of ergens anders nodig hebt!

De HVAC monteur

Een HVAC-monteur is een persoon die verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen installeert en onderhoudt. Dit kan zowel gaan om permanent geïnstalleerde systemen in woningen als om tijdelijke systemen zoals die op bouwplaatsen worden gebruikt. HVAC-monteurs kunnen werken voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit soort werk, of ze kunnen zelfstandigen met een eigen bedrijf zijn.

Als je een grote verbouwing plant, is het slim om een loodgieter, elektricien en HVAC-technicus in te huren. Deze drie professionals hebben de expertise die nodig is om ervoor te zorgen dat jouw huis veilig en functioneel is tijdens de bouw. Bovendien kan elk van hen helpen met verschillende aspecten van jouw project – bijvoorbeeld als je loodgieterswerk nodig hebt voordat je met de nieuwe vloerbedekking begint of als je nieuwe stopcontacten voor lampen in jouw hele huis wilt aansluiten.

Lees ook: Deze dingen doe ik graag online

Volg: