Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

Dé gids voor city hopping door Europa

Dé gids voor city hopping door Europa

Houd jij van reizen en wil je het liefst zoveel mogelijk landen en steden bezoeken? Dan is city hopping echt wat voor jou. Hierbij reis je namelijk door heel Europa heen en kun je zoveel landen bezoeken als jij wilt. Je reist rond met de trein en reist naar de landen of steden waar je écht eens geweest wilt zijn. Zoek je de zon op in het verre zuiden, of blijf je het liefst wat dichter bij huis? Waar je ook heen gaat, deze reisgids geeft jou de beste tips voor jouw city hopping avontuur. 

Reisroutes

Er zijn diverse reisroutes die je kunt volgen tijdens het city hoppen. Met een treinreis door Europa kun je alle landen bezoeken die op je bucketlist staan. Zo kun je kiezen om naar Zuid-Europa te gaan en landen als Zwitserland en Italië te bezoeken voor mooie bergachtige landschappen en heerlijk weer in de lente en zomer. Geniet van de Italiaanse keuken en een lokale wijn. Ook kun je reizen naar onze oosterburen in Duitsland, waarna je doorreist naar het prachtige Denemarken. Deze landen zijn rijk aan geschiedenis én aan sprookjesachtige kastelen. 

Vervoer

Als je gaat city hoppen, is de vraag natuurlijk voor welk vervoer je kiest. Europa biedt een efficiënt transportsysteem, waardoor je gemakkelijk door het hele continent reist met de trein. Zo reis je erg snel van het ene naar het andere land of van de ene naar de andere stad. Je hoeft niet actief op te letten en kunt in de trein genieten van het veranderende landschap. Bovendien kun je tijdens je treinreis Europa al je volgende activiteiten en bestemmingen plannen. Het maakt je avontuur van city hoppen door Europa dus een stuk flexibeler en comfortabeler. 

Unieke ervaringen

Wanneer ga jij op je city hopping avontuur? Als je graag landen als Italië en Frankrijk bezoekt, wil je waarschijnlijk heerlijk en warm weer als je daar aankomt. Deze zuidelijke landen zijn in de voorjaars- en zomerperiode dan ook op zijn mooist. Loop door de schattige straatjes van Milaan en kijk uit over Parijs vanaf de Eiffeltoren. Ga je liever naar Duitsland of Denemarken? Dan raden wij het najaar aan. Loop een prachtige wandelroute door de wijngaarden langs de Moezel in de herfst. Geniet van alle prachtige herfstkleuren die je tegenkomt en adem de frisse lucht in. Ben je iemand die het liefst al de kerstboom optuigt en kerstmuziek draait op 1 november? Dan zal Denemarken in november of december een droombestemming voor je zijn. Vooral Kopenhagen is een perfecte bestemming in de winter. Hier hangt op sommige plekken begin november al een gezellige kerstsfeer. Vergeet dan ook niet één van de vele kerstmarkten te bezoeken. Hier kun je ook zeker slagen voor unieke kerstcadeaus. 

Het fijne aan city hoppen is dat je gemakkelijk van het ene land naar het andere land kunt reizen. Daarbij kun je tijdens het treinreizen genieten van schilderachtige uitzichten. Op deze manier kun je dus genieten van de diversiteit die Europa te bieden heeft. 

Lees ook: Nieuw Kruidvat Power Curls Haircare lijn

Volg: