Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

PERSBERICHTEN WEEK #2

PERSBERICHTEN WEEK #2

In deze wekelijkse persberichten rubriek laat ik jullie een selectie zien, van de persberichten die ik de afgelopen tijd heb ontvangen. Deze persberichten kunnen over diverse onderwerpen gaan zoals: beauty, kids, fashion, food …eigenlijk over alles waar ik zelf over schrijf en wat ik leuk vind om te delen met mijn lezeressen.

pers2PAYOT TECHNI LISS FILLER & BOOSTER 
Zeg STOP tegen rimpels!

De werking van TECHNI LISS heeft zich in de strijd tegen lijntjes en rimpels al bewezen. De heldere blauwe en zilveren kleuren zijn beroemd en de unieke benadering van het preventief bestrijden en het tijdig corrigeren van lijntjes zijn bekend. Maar de ontwikkeling gaat verder met twee doelgerichte huidverzorgende producten met zijdezachte, magische texturen die onmiddellijk een zichtbaar resultaat geven. PAYOT wordt steeds meer een beauty coach!

TECHNI LISS FILLER

De doelgerichte en direct werkende anti-rimpel oplossing geeft een “touch-up” wanneer daar behoefte aan is. Dit praktische product is de perfecte partner voor drukke dagen.

Textuur
Een smeltende textuur die direct in de huid trekt en een onzichtbare film op de huid legt. De rimpels worden direct uitgewist en schaduwzones zijn verhelderd dankzij de unieke opvullende textuur.

Gebruik
Druk op de applicator om de gewenste hoeveelheid eruit te halen. Breng het product met de applicator aan op de rimpels en fijne lijntjes die u wilt behandelen. Kan ’s morgens aangebracht worden na de dagcrème en voor de make-up maar ook gedurende de dag voor een verhelderende touch up.

Resultaat
Rimpels worden uitgewist en vervaagd, schaduwzones verhelderd. Adviesverkoopprijs: € 35,00 (10ml)

TECHNI LISS BOOSTER

De complete formule van Techni Liss Booster geeft de huid volume en dichtheid voor een langdurig gladstrijkende werking.

Textuur
De verrassend frisse en zachte gel wordt meteen opgenomen door de huid en maakt haar direct glad, opgevuld en zacht.

Gebruik
’s Morgens en ’s avonds een dunne laag aanbrengen op de huid voor de verzorgende crème en na het passende serum. Techni Liss Booster kan ook aangebracht worden in een dikke laag als masker (één tot twee keer per week).

Resultaat
De huid is voller, ongelofelijk zacht en glad. De rimpels zijn zichtbaar vervaagd.

Adviesverkoopprijs: € 55,00 (50ml)

Verkooppunten staan op de website www.carecosmetics.nl


pers3De deodorant ontstond in een keuken in het nederig dorpje Portland in Amerika. Jamie Schmidt, het brein achter het merk, was zwanger toen ze het idee kreeg. Ze had altijd al een passie voor natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ze bestudeerde de voordelen en ze raakte zo gemotiveerd dat ze natuurlijke producten voor haar familie ging maken. Met één ding in haar achterhoofd: de wetenschap dat natuurlijke deodorant door veel mensen als ineffectief wordt beschouwd.

Jamie bewees het tegendeel en maakte het dan ook tot haar missie om het wereldbeeld over natuurlijke deodorant te veranderen. Na een lange zoektocht en na veel proberen en testen ontstond Smidt’s Deodorant. Ze deelde de deodorant met anderen en zij waren direct verbaasd over de effectiviteit van de deo. Jamie’s deodorants worden nu wereldwijd verkocht.

De Schmidt’s Natural Deodorant lijn bestaat uit vier geuren en geur vrije deo. Het is verkrijgbaar in een potje, stick, en reisformaat.

Vanaf heden zijn de producten van Schmidt’s Natural Deodorant verkrijgbaar in de webshop van Heavenly Pure.


pers4Havaianas St. Valentine’s

Voor de meest romantische dag van het jaar heeft Havaianas twee teenslippers bedacht die het perfecte paar vormen voor elk koppel.

Een paar dat smaak geeft aan elke relatie…Een fantastisch paar dat wereldwijd geliefd is!

Havaianas werd opgericht in 1962 en verspreidde wereldwijd de Braziliaanse ‘way of life’ via de legendarische rubberen zool met vrolijke designs. Havaianas staat voor comfort, geluk en vrijheid op een zeer eenvoudige en spontane manier, voor iedereens voeten.

Prijs Havaianas Ketchup €28, Mustard €20.


 

Dit zijn weer een aantal persberichten van de afgelopen week, ik probeer het een beetje te variëren qua onderwerpen. Waar kijk jij zelf het meeste naar uit?

post signature

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge