Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

PERSOONLIJK | ONS ZONDAG OCHTEND RITUEEL

PERSOONLIJK | ONS ZONDAG OCHTEND RITUEEL

Op zondag ochtend doen wij met zijn drieën vaak het zelfde, en dat is gezamenlijk gezellig uitgebreid ontbijten. Ik zou willen dat dit écht op elke zondag is, maar Sterre is om het weekend bij haar vader. Wij doen dit dus om de week, gewoon gezellig lekker ontbijten. Sterre helpt dan mee met de tafel dekken, soms helpt ze Roy en soms mij (het ligt er maar net uit wie er nog slaapt haha). Zo heeft iedereen denk ik wel een beetje zijn eigen ritueel?
zondagontbijt5Wat er allemaal op onze ontbijt tafel staat verschilt per keer. Het ligt er aan waar we zin in hebben, en wat er in huis is. Soms halen wij met het boodschappen doen wat extra’s en soms moeten wij ons gewoon aan een bepaald budget houden. Wat wel altijd aanwezig is zijn beschuit, (afbak) broodjes, thee, melk en natuurlijk zoet en hartig beleg.

zondagontbijt3
zondagontbijt2Etos heeft diverse nieuwe smaken in het assortiment en daar van heb ik er twee ontvangen namelijk Love (met o.a. Vlierbloesem, Lindebloesem & Rozen). en Pure (met o.a. Anijs, Rozemarijn & Koriander).Beide varianten zijn een kruidenthee, en wat krachtiger van smaak. Je proeft de smaken goed en ze zijn echt perfect voor de aankomende winter, deze theeleut is er happy mee! In totaal zijn er 7 varianten en ze kosten €2,50,- per doosje (inhoud 20 zakjes).

zondagontbijt4
zondagontbijt6Ook Bolletje heeft wat lekkers opgestuurd namelijk twee rollen van hun nieuwe beschuiten. Bolletje Granen Variatie bestaat uit twee varianten namelijk met spelt, en een combinatie van spelt/haver en rogge. Zo kan je eens afwisselen! Beide varianten zijn wat minder zoet dan de originele versie, en hebben toch een heerlijke bite! Met deze beschuiten kan je lekkere variëren zo past er niet alleen zoet beleg erbij, maar ook hartig. Bolletje Granen Variatie kost €1,75,- per rol en zijn verkrijgbaar in de supermarkt.

zondagontbijt7Natuurlijk laten wij ook even onze beschuiten zien! Sterre vind zelf gekleurde hagelslag lekker op een beschuit (zij heeft voor de spelt variant gekozen). Roy kiest voor een plakje jong belegen kaas (ook een spelt beschuit). Ik zelf heb een andere combinatie namelijk hummus, tomaatjes en wat peper (ik heb voor de spelt/haver/rogge beschuit gekozen)…erg lekker!

zondagontbijt8Wij beginnen graag onze zondag op deze manier, vooral na een drukke week. Tijdens het ontbijten kunnen we namelijk gezellig bijkletsen en daarna genieten van een leuke zondag.

Hebben jullie zelf ook zo’n ritueel in het weekend of op een doordeweekse dag?

 

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

14 Reacties

 1. oktober 4, 2015 / 7:40 am

  ohhh wat gezellig, dit zondagochtend ritueel, even de tijd voor elkaar , even een rustpuntje in de hectiek van de dag…leuk en lekker…

 2. Inge | Ginandtravels
  oktober 4, 2015 / 8:55 am

  Wat ontzettend gezellig! Wij maken er zondagochtend vaak ook een feestje van, omdat het de enige dag is dat we samen ontbijten. Dan maken we lekker croissantjes, sapjes, broodjes. Mmmm. En dat gaat zo ook weer gebeuren 😉

 3. oktober 4, 2015 / 9:04 am

  Wij ontbeten eerder altijd op zondag met brunchbroodjes en een gekookt eitje. Soms verse vruchtensap erbij! De laatste tijd was het verwaterd, maar sinds vorige week proberen we het weer op te pakken! Nu staat het ook alweer in de oven!

 4. oktober 4, 2015 / 11:05 am

  Super gezellig 😀 Ik begin de zondag ook altijd met een kopje thee. Zo lekker om even te ontspannen op de bank 🙂

 5. oktober 4, 2015 / 11:12 am

  Heerlijk, zo uitgebreid samen ontbijten. Bij ons is het onderscheid naar het weekend er nooit, omdat we natuurlijk in een vast ritme zitten. Maar op zondag doen we wel lekker weinig, qua werk dan 🙂

 6. Manon
  oktober 4, 2015 / 5:18 pm

  Ik kom elke zondag wel naar jullie toe !<3

 7. oktober 4, 2015 / 9:26 pm

  Het ziet er wel gezellig uit bij jullie op de zondagochtend! Ik heb nooit echt een ritueel, we ontbijten en lunchen vaak apart (mijn vriend slaapt graag lang uit en ik iets minder lang in het weekend) maar bij het avondeten vind ik het wel belangrijk om samen te eten.

 8. oktober 5, 2015 / 7:53 pm

  Wat gezellig! Wij doen het nooit uitgebreid ontbijten, oeps!
  Van al dat lekkers krijg ik wel honger 🙂
  X

 9. Tess
  oktober 6, 2015 / 10:59 am

  Wat een leuke zondag ochtend ritueel! Bij ons thuis hebben we dit altijd op zaterdag, mijn vader gaat dan verse broodjes halen 🙂

 10. oktober 7, 2015 / 11:15 am

  Wij eten samen in de avond even snel maar verder hebben wij dit soort momenten niet echt

 11. oktober 17, 2015 / 12:02 pm

  Mijn moeder en ik ontbijten eigenlijk nooit tegelijk, want doordeweeks hebben we gewoon andere tijden en op zaterdag werkt ze ook en zondags slaap ik uit haha. Maar daar tegenover staat dat we wel bijna altijd samen lunchen (als ik thuis ben) en samen avondeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge