Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

  Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
 • Nog meer tips om te bloggen

  Nog meer tips om te bloggen
 • Clarins Adventskalender 2021

  Clarins Adventskalender 2021
 • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

  Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
 • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

  L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
 • Weekly Diary Week 40 2021

  Weekly Diary Week 40 2021
 • Tips voor zachte en verzorgde handen

  Tips voor zachte en verzorgde handen
 • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

  Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
 • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

  Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
 • Weekly Diary week 39 2021

  Weekly Diary week 39 2021

KIDS | MY LITTLE PONY PINKIE PIE’S RC SCOOTER

KIDS | MY LITTLE PONY PINKIE PIE’S RC SCOOTER

Voor mij zijn de My Little Pony’s echt iets van vroeger, maar ze zijn tegenwoordig nog steeds helemaal hip! Sterre heeft een hele verzameling, ze spaart ze namelijk al sinds ze drie jaar is en ze vind ze nog steeds even leuk! Om te testen heeft ze van My Little Pony Pinkie Pie’s RC Scooter ontvangen. Deze laat zij vandaag alleen jullie zijn! Speelde jullie trouwens vroeger zelf ook met de My Little Pony’s?

mlp2Hoe gaaf is het dat Pinkie Pie haar eigen scooter heeft, waar je kindje haar mee kan rond laten rijden. Je ontvangt bij deze set Pinkie Pie, de scooter, en een afstandsbediening. Het ziet er al heel erg schattig uit, vind je ook niet?

“Met deze My Little Pony Pinkie Pie’s RC Scooter heb je uren ponyspeelpret. Bij de scooter hoort een snoezige Pinkie Pie pony die op de scooter kan rijden. Ze kan vooruit, ze draait en rijdt verder vooruit! En als je ook online met haar wilt spelen, scan je haar Cutie Mark in de My Little Pony Friendship Celebration-app (apparaat niet inbegrepen) en je activeert haar in de app!”

mlp4Via een mobiel of tablet (daar heeft je kindje dan wel hulp bij nodig van een ouder iemand) kan je de My Little Pony Friendship Celebration-app dowloaden (gratis). Je ziet op het been een soort afdruk staan, die scan je en via de app kan je dan nog meer leuke dingen doen en spelen. Sterre heeft dit wel even gedaan, maar ze vond het leuker om gewoon lekker met Pinkie Pie te spelen.

“Een pony die veel onderweg is, heeft natuurlijk een vervoersmiddel nodig om bij al haar avonturen te komen! Gelukkig heeft Pinkie Pie hiervoor haar scooter. Hiermee kan ze vooruit, draaien en verder vooruit rijden, zolang je haar maar bestuurt met de schattige vlindervormige afstandsbediening. Met dit prachtige scootertje zoef jij met Pinkie Pie van het ene naar het andere avontuur en kunnen jullie urenlang spelen!”

mlp3De afstandsbediening is lekker makkelijk in gebruik (ook voor wat jongere kindjes). Zo is de blauwe toets om rechtdoor te rijden, de gele toets om een bocht te maken, en de oranje toets om te toeteren. Niet alleen Pinkie Pie en haar scooter zien er onwijs schattig uit, maar ook de afstandsbediening is in een leuke vlindervorm.

Over My Little Pony:
“Wie heeft als klein meisje niet met de zoetgekleurde My Little Pony’s gespeeld, hun lange manen gekamd en gevlochten en avonturen verzonnen met de vrolijke pony’s? My Little Pony is al decennia lang het meest succesvolle meisjesspeelgoed van Hasbro. Geen wonder als je bedenkt dat kleine meisjes grote ontdekkers zijn met een rijke fantasie. Bovendien zijn ze op een leeftijd waarop ze langzamerhand de waarde van vriendschap en hun eigen plaats daarin ontdekken. En de magie van vriendschap is precies waar het om draait in de wereld van My Little Pony!”

mlp5Pinkie Pie’s RC Scooter is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Sterre is zelf 7 jaar en ze vond het nog steeds leuk om er mee te spelen al denk ik wel, dat dit natuurlijk per kind heel verschillend kan zijn (zoals bij elk speelgoed). Naast het leuke schattige uiterlijk, is dit ook nog makkelijk in gebruik en dat maakt het een leuke combinatie. Zo kan je kindje(s) zich hier lekker alleen mee vermaken, alleen bij de app gedeelte hebben ze wel eventueel hulp nodig.

Pinkie Pie’s RC Scooter kost €39,99,- en is o.a. te koop bij Bol.com.

 

Speelt jou kindje(s) zelf ook wel eens met speelgoed van My Little Pony?


post signature
*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

1 Reactie

 1. Sammy
  oktober 3, 2015 / 2:41 pm

  onwijs schattig en zo lief met jou dochtertje ik speelde vroeger ook met dit speelgoed leuk dat het nog steeds bestaat groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge