Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

KIDS | MY LITTLE PONY PINKIE PIE’S RC SCOOTER

KIDS | MY LITTLE PONY PINKIE PIE’S RC SCOOTER

Voor mij zijn de My Little Pony’s echt iets van vroeger, maar ze zijn tegenwoordig nog steeds helemaal hip! Sterre heeft een hele verzameling, ze spaart ze namelijk al sinds ze drie jaar is en ze vind ze nog steeds even leuk! Om te testen heeft ze van My Little Pony Pinkie Pie’s RC Scooter ontvangen. Deze laat zij vandaag alleen jullie zijn! Speelde jullie trouwens vroeger zelf ook met de My Little Pony’s?

mlp2Hoe gaaf is het dat Pinkie Pie haar eigen scooter heeft, waar je kindje haar mee kan rond laten rijden. Je ontvangt bij deze set Pinkie Pie, de scooter, en een afstandsbediening. Het ziet er al heel erg schattig uit, vind je ook niet?

“Met deze My Little Pony Pinkie Pie’s RC Scooter heb je uren ponyspeelpret. Bij de scooter hoort een snoezige Pinkie Pie pony die op de scooter kan rijden. Ze kan vooruit, ze draait en rijdt verder vooruit! En als je ook online met haar wilt spelen, scan je haar Cutie Mark in de My Little Pony Friendship Celebration-app (apparaat niet inbegrepen) en je activeert haar in de app!”

mlp4Via een mobiel of tablet (daar heeft je kindje dan wel hulp bij nodig van een ouder iemand) kan je de My Little Pony Friendship Celebration-app dowloaden (gratis). Je ziet op het been een soort afdruk staan, die scan je en via de app kan je dan nog meer leuke dingen doen en spelen. Sterre heeft dit wel even gedaan, maar ze vond het leuker om gewoon lekker met Pinkie Pie te spelen.

“Een pony die veel onderweg is, heeft natuurlijk een vervoersmiddel nodig om bij al haar avonturen te komen! Gelukkig heeft Pinkie Pie hiervoor haar scooter. Hiermee kan ze vooruit, draaien en verder vooruit rijden, zolang je haar maar bestuurt met de schattige vlindervormige afstandsbediening. Met dit prachtige scootertje zoef jij met Pinkie Pie van het ene naar het andere avontuur en kunnen jullie urenlang spelen!”

mlp3De afstandsbediening is lekker makkelijk in gebruik (ook voor wat jongere kindjes). Zo is de blauwe toets om rechtdoor te rijden, de gele toets om een bocht te maken, en de oranje toets om te toeteren. Niet alleen Pinkie Pie en haar scooter zien er onwijs schattig uit, maar ook de afstandsbediening is in een leuke vlindervorm.

Over My Little Pony:
“Wie heeft als klein meisje niet met de zoetgekleurde My Little Pony’s gespeeld, hun lange manen gekamd en gevlochten en avonturen verzonnen met de vrolijke pony’s? My Little Pony is al decennia lang het meest succesvolle meisjesspeelgoed van Hasbro. Geen wonder als je bedenkt dat kleine meisjes grote ontdekkers zijn met een rijke fantasie. Bovendien zijn ze op een leeftijd waarop ze langzamerhand de waarde van vriendschap en hun eigen plaats daarin ontdekken. En de magie van vriendschap is precies waar het om draait in de wereld van My Little Pony!”

mlp5Pinkie Pie’s RC Scooter is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Sterre is zelf 7 jaar en ze vond het nog steeds leuk om er mee te spelen al denk ik wel, dat dit natuurlijk per kind heel verschillend kan zijn (zoals bij elk speelgoed). Naast het leuke schattige uiterlijk, is dit ook nog makkelijk in gebruik en dat maakt het een leuke combinatie. Zo kan je kindje(s) zich hier lekker alleen mee vermaken, alleen bij de app gedeelte hebben ze wel eventueel hulp nodig.

Pinkie Pie’s RC Scooter kost €39,99,- en is o.a. te koop bij Bol.com.

 

Speelt jou kindje(s) zelf ook wel eens met speelgoed van My Little Pony?


post signature
*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

1 Reactie

 1. Sammy
  oktober 3, 2015 / 2:41 pm

  onwijs schattig en zo lief met jou dochtertje ik speelde vroeger ook met dit speelgoed leuk dat het nog steeds bestaat groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge