Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

PERSBERICHTEN WEEK #40

PERSBERICHTEN WEEK #40

In deze wekelijkse rubriek laat ik jullie een selectie zien van de persberichten die ik de afgelopen tijd heb ontvangen. Deze persberichten kunnen over diverse onderwerpen gaan zoals: beauty, kids, fashion, food …eigenlijk over alles waar ik zelf over schrijf en wat ik leuk vind om te delen met mijn lezeressen. 
pers2heavenlypureNatuurlijke huidverzorgingsproducten met zo min mogelijk ingrediënten, maar met maximaal resultaat. Geen onnodige vulstoffen maar ingrediënten die écht wat voor de huid doen. Webwinkel Heavenly Pure introduceert deze bijzondere producten van True Organic of Sweden in Nederland en België.

Wat je op de huid gebruikt, komt uiteindelijk in de bloedbaan terecht. Daarom gebruikt True Organic of Sweden uitsluitend de meest pure, gecertificeerde ingrediënten. Deze werken met elkaar samen en versterken elkaar, waardoor de huid optimaal verzorgd wordt. De lijn bestaat uit twee producten: een allround vochtinbrengende crème genaamd ‘All You Need Is Me’ en een natuurlijke deodorant ‘Undercover Agent’.

All You Need Is Me
De naam zegt het eigenlijk al; All You Need Is Me is een crème die op talloze manieren te gebruiken is. Het maakt de huid zacht, soepel en gehydrateerd, kalmeert de geïrriteerde huid en geeft verlichting bij zonnebrand. Last van droge nagelriemen, hielen, ellebogen of lippen, ook dan biedt All You Need Is Me uitkomst. Een absolute musthave dus, die diverse producten in het badkamerkastje overbodig maakt.

All You Need Is Me bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, waarvan 95% organisch gecertificeerd is. Deze crème wordt vergeleken met de 8 hour cream van Elisabeth Arden, maar dan volledig natuurlijk. Niet voor niets heeft de crème in Zweden al vele awards gewonnen.

Natuurlijke deodorant
Een natuurlijke deodorant die echt werkt, het lijkt te mooi om waar te zijn. Gelukkig bewijst Undercover Agent het tegendeel. Deze unisex deodorant bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van synthetisch aluminium en alcohol.

Geen plastic verpakkingen
Niet alleen de verzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit, dat geldt ook voor de verpakking. Het kan immers niet zo zijn dat de producten natuurlijk en milieuvriendelijk zijn, maar de verpakking alsnog belastend is voor het milieu. Daarom zijn de verpakkingen gemaakt van suikerriet, in plaats van plastic. Het lijken gewone plastic tubes, maar ze zijn gemaakt van materiaal afkomstig van 100% vernieuwbare bronnen. Een unieke, milieuvriendelijke verpakking.

Over Heavenly Pure
De volledige productlijn van True Organic of Sweden is verkrijgbaar bij Heavenly Pure. Deze Nederlandse webshop verkoopt uitsluitend biologische en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Alleen de beste merken en de mooiste producten worden geselecteerd, waarbij kwaliteit en luxe altijd voorop staan.


pers1borreDe Borre Leesclub viert het 10-jarige bestaan van Borre, haar grote kleine held. Om dit jubileum en een voorlopig record van maar liefst 5 miljoen boeken luister bij te zetten, heeft de Leesclub allerlei feestelijke extra’s bedacht. Naast gratis luisterboeken, ingesproken door Barry Atsma, komen er vanaf de zomer niet minder dan 6 nieuwe Borre-titels voor de allerkleinsten op de markt. Voor 8- tot 12-jarigen lanceert de Borre Leesclub in augustus een nieuw en interactief concept. Via een eigen magazine, Walkie Talkie, compleet met bijbehorende online community, kunnen zij elke maand opnieuw hun krachten op een reeks uitdagende, leerzame opdrachten beproeven.

De Borre Leesclub:
De Borre Leesclub richt zich op gezinnen met kinderen in het basisonderwijs. Bepalend voor het instapniveau is het leerjaar of de groep waarin de kinderen zitten. Ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere gulle gevers bepalen zelf hoe lang zij een lidmaatschap willen bekostigen. Meedoen kost € 11,- per maand. Het spreekt voor zich dat een lidmaatschap van de Borre Leesclub een welkom en opvoedkundig verantwoord cadeau is voor schoolkinderen die kunnen, willen en moeten lezen. Maar ook voor de kleintjes van groep 1 en 2. Het is telkens weer feest als de post hun boekjes en hun clubblad bezorgt en als het voorlezen, spelen en oefenen kan beginnen.

Wat heeft de Leesclub te bieden?
Alle clubleden krijgen maandelijks twee boeken (geïllustreerd en met harde kaft) en een gratis download van beide boeken voor iPad of tablet. Een van beide boeken gaat over Borre. Het andere heeft wisselende onderwerpen en wordt ook door wisselende schrijvers en illustratoren gemaakt. Voor eerste t/m vierde groepers is er het Borre Clubblad met taalspelletjes, puzzels en oefeningen. Nieuw zijn de gratis luisterboeken ter ere van het 10-jarig bestaan van Borre en de Borre Leesclub. Voor deze speciale gelegenheid sprak Barry Atsma 36 Borre-verhalen in. Zijn motivatie is heel persoonlijk: “Ik heb bij mijn eigen kinderen gezien hoe de boeken van Borre in de smaak vallen en ideaal zijn als verhaaltje voor het slapengaan. Daarom heb ik met plezier de verhalen voor de Borre Leesclub ingesproken als luisterboek”. Bovenop het vertrouwde pakket krijgen clubleden uit de groepen 1, 2 en 3 er nu dus voortaan elke maand één luisterboek bij. Nieuw is ook het interactieve concept voor ‘gevorderde’ clubleden van 8 tot en met 12 jaar. Zij kunnen als reporter meedoen in Borres geheime club, een garantie voor spannende avonturen. Hun clubblad, Walkie Talkie, voorziet hen elke maand van leerzame opdrachten waarin ook plusklas-thema’s als geschiedenis en natuurkunde uitgebreid aan bod komen. Jaarlijks ontvangen de leden van de Borre Leesclub ten slotte ook een handige verzamelcassette waarin zij alle 24 boeken van de lopende jaargang kunnen opbergen.

Meer weten over Borre? Neem eens een kijkje op de website www.borre.nl. Of download de gratis app ‘Borre Leesclub’ op je tablet. In deze app tref je onder andere 2 gratis luisterboeken die je in staat stellen om op eenvoudige wijze kennis te maken met Borre en diens motto: ‘leren, lezen, lachen’.


pers3cliniqueZou je ook willen dat er meer uren in een dag zitten? Van vrouwen wordt verwacht dat ze meer dingen tegelijkertijd doen. Multi-tasking is de enige manier om in deze moderne wereld te overleven.  Als pionier in de huidverzorging, had Clinique een eureka moment en vond dat als een vrouw minimaal 4 dingen tegelijk kan, haar huidverzorging dat ook moet kunnen. Als dat niet slim is … Clinique Smart! 

Smart Custom-Repair Eye Treatment  – Verkoopprijs: €52,00

De Smart Custom-Repair Eye Treatment is een geavanceerde oogverzorging die de huid zichtbaar verheldert, lift en opfrist. Fijne lijntjes en kraaienpootjes worden vermindert. Een lichtgewicht en olie-vrije gel cream voor alle huidtypen.

Verkrijgbaar vanaf juli 2015 

Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer  – Verkoopprijs: €45,50 ( 30 ml) en €70,00 ( 50 ml) 

De Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer is een dagelijkse multitasker voor de huid die zichtbaar helpt met schade repareren en nieuwe schade door milieuvervuiling voorkomt. Deze nieuwe dagcrème is de eerste belangrijke stap in bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Verkrijgbaar vanaf 8 september 2015

Smart Night Custom-Repair Moisturizer – Verkoopprijs: €73,50

Met het ouder worden, wordt de schade diep in de huid meer zichtbaar. De Smart Night Custom-Repair Moisturizer richt zich op fijne lijntjes en rimpeltjes, vochtgebrek, een onregelmatige teint en verslapping door de huid ’s nachts, wanneer deze rust, heel doelgericht te helpen bij de herstelwerkzaamheden.

Verkrijgbaar vanaf 8 september 2015

Smart Treatment Oil – Verkoopprijs: €39,00

Geef je huid een voedende boost met de Smart Treatment Oil. Deze lichtgewicht olie vol anti-aging ingrediënten die de droge beschadigde huid tot in de diepere lagen verzorgen. Deze voedende, niet vette olie geeft de huid direct een mooie glans en laat haar zacht aanvoelen.

Verkrijgbaar vanaf 20 oktober 2015


pers4sanssoucis

Laat je ogen stralen met de ‘Baked Eye Shadows’ van Sans Soucis. Superzachte texturen in combinatie met perfect op elkaar afgestemde look-kleuren zorgen voor een instant wow-effect. Mooie lippen benadrukken een perfecte look. Sans Soucis biedt de juiste producten voor de verzorging en schoonheid van uw lippen. Verdeeld in twee kleuren families en volgens het principe van kleur harmonie, vindt iedereen haar bijpassende kleur. Onze lipsticks beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden, zijn vocht beschermend en voeden uw lippen met vitamine E. Ontdek langdurige, zijdezachte texturen met zeer hoge briljante kleuren. Winter Fairytale – een blik die betovert, zelfs op koude dagen.

Deze collectie bevat vier lipsticks (hele mooie kleuren) en twee varianten baked eyeshadows, de producten zijn verkrijgbaar via de webshop van Sans Soucis.


Dit zijn weer een aantal persberichten die ik afgelopen week heb ontvangen. Eigenlijk zijn er nog meer nieuwe pareltjes uitgekomen, maar ik wil deze rubriek niet te lang maken, maar er komen echt veel mooie nieuwe producten uit de komende tijd! Waar ben jij nieuwsgierig naar?

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. oktober 3, 2015 / 9:00 am

  Wij ontvangen elke maand Borre en dat is altijd groot succes! Erg leuke boeken

 2. Sammy
  oktober 3, 2015 / 2:42 pm

  ik ben wel benieuwd naar de producten van clinique gebruik daar best veel van groetjes

 3. oktober 3, 2015 / 8:10 pm

  Oehh..ik ben wel benieuwd naar de Clinique producten 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge