Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

PERSOONLIJK| HOE ZIET MIJN BLOG WERKDAG ERUIT?

PERSOONLIJK| HOE ZIET MIJN BLOG WERKDAG ERUIT?

Van Jessica had ik een reactie gekregen op een artikel, met de vraag “hoe mijn blog werkdag eruit ziet”. Waar besteed ik die 6-8 uur ongeveer per dag aan? Omdat ik deze vraag/reactie zo leuk vind wilde ik hier natuurlijk wel op in gaan, vandaar dit artikel. Naast het bloggen werk ik ook ongeveer 20 uur per week aan mijn andere baan, heb ik een huishouden en gezin, dus het is heel veel plannen. Geen enkele dag is het zelfde, maar wat ik wel heb geleerd is dat ik het weekend blog-vrij wil hebben. Ik maak dan wel eens product foto’s, maar de rest probeer ik gewoon allemaal doordeweeks te doen.

Ik begin in de ochtend rond 07.00 uur dan check ik of het ochtend artikel goed online is gekomen, en plaats dit ook op mijn social media zoals Twitter, Instagram en Facebook. Tussen de schooltas inpakken, ontbijten enzovoort lees ik andere blogs of kijk ik Youtube video’s (hoort ook een beetje bij werken toch? haha).

Om 09.00 uur start mijn blog werkdag officieel dan begin ik met reactie’s lezen zo wel op mijn blog als op Youtube en ik kijk naar mijn statistieken. Dan open ik mijn twee mailboxen (ik heb nog een oud gmail account die nog steeds dagelijks word gebruikt) en verder eerst alle spam berichten (ik ben echt al zo vaak miljonair gewonnen volgens die mailtjes haha). De persberichten die ik wil gebruiken voor het zaterdag artikel sla ik vast op, en mailtjes die niks voor Pinkit zijn verwijder ik. Dan beantwoord ik de samenwerkingen, vragen enzovoort en ben ik zo 1.5 uur minimaal verder.

PicMonkey Collage
Het ligt er aan welke dag het is maar meestal maak ik twee keer per week heel veel product foto’s en op de andere dagen bewerk ik deze. Ik verklein de foto’s, en pas de kleuren een klein beetje aan (op een natuurlijke manier, de producten moeten nog wel goed over komen). Ik ben de manier van fotograferen aan het veranderen zo dat mijn foto’s hopelijk beter zijn,ik zal een voorbeeld in dit artikel plaatsen hoe het eerst was en hoe het nu is.

Op Pinkit probeer ik elke doordeweekse dag twee artikelen te plaatsen, dus die worden ook getikt per artikel ben ik ongeveer 30-45 minuten mee bezig (dit is zonder foto’s te maken, bewerken enzovoort dit gaat puur om de tekst). Dit lijkt lang maar ik probeer alles ook zo goed mogelijk na te lezen i.v.m. spelfouten. Er zijn ook artikelen in een aantal minuten geschreven zoals het persoonlijke artikel over de Kvk, PR bureau’s & fulltime bloggen. Best gek dat zo’n artikel véél beter word gelezen dan een artikel waar ik veel langer mee bezig ben geweest.Naast het bloggen maak ik ook video’s voor mijn Youtube kanaal. Een video van 10 minuten lijkt zo makkelijk, maar voor dat die helemaal af is en op Youtube staat ben je ook weer een uur kwijt. Kan je na gaan mijn video’s zijn vaak wel langer dan 10 minuten ( ik klets ook veelte veel).

Omdat ik bloggen officieel doe maak ik ook facturen, heb ik administratie om bij te houden en soms ook zakelijke gesprekken met bedrijven en pr bureau’s. Ik krijg regelmatig uitnodigingen voor evenementen, maar ik kan daar helaas bijna nooit heen. Ik woon hier in Hengelo “alleen” en vind gewoon dat ik de persoon moet zijn die Sterre naar school brengt en haalt. Toevallig heb ik het hier van de week met Roy (mijn vriend) nog over gehad over misschien een oppas te regelen, maar zover ben ik persoonlijk nog niet (zingt ondertussen Frozen: Let it gooooooooo).

Ik ben dus bijna elke doordeweekse dag met 6-8 uur bezig met bloggen, soms in de avonduren (als ik overdag heb gewerkt bij mijn andere baan). Bloggen vind ik enorm leuk om te doen, het heeft mij zoveel leuks gebracht. Namelijk jullie! Ik heb in 1.5 jaar tijd zo’n lieve trouwe groep met lezeressen en blog vriendinnen opgebouwd daar ben ik onwijs dankbaar voor. Ook vind ik het leuk om een reactie te krijgen van een “nieuwe’ lezeres ik word daar gewoon heel erg vrolijk van.

Jessica hopelijk heb ik een beetje jouw vraag zo beantwoord, het is elke dag anders dus dit is meer een globale indeling. Er zijn namelijk ook echt wel eens dagen waar ik geen zin heb, te moe ben of ziek/zwak/misselijk en dan doe ik lekker (bijna) niks! Mochten er nog vragen zijn laat het mij dan vooral weten. Ik ben zeker weten geen pro ik doe zelf ook maar wat ik voor mijzelf het beste vind werken, en dat is op dit moment deze manier.

post signature

Volg:

21 Reacties

 1. Inge | ginandtravels
  oktober 2, 2015 / 1:24 pm

  Tof om te lezen! Met mijn andere blog (die ik overigens verwijderd heb) was ik ook echt ontzettend lang bezig. Ik pushte mezelf om 2/3 berichten per dag te plaatsen, gekkenwerk. Nu blog ik wanneer ik het leuk vind.

 2. oktober 2, 2015 / 1:39 pm

  Leuk om te lezen hoe je het allemaal combineerd! Zelf ben ik nog zoekende hoe mijn dag in te delen nu ik geen werk heb en toch een beetje met mezelf in de knoop zit, maar dat komt ook vast weer goed…

 3. oktober 2, 2015 / 1:43 pm

  Leuk om te lezen! Hier is mijn motivatie op dit moment een groot probleem. Mijn hoofd loopt over van de dingen die ik wil doen, maar mijn lichaam wil de hele dag bank hangen of achter de pc.

 4. oktober 2, 2015 / 2:16 pm

  Leuk geschreven, ik zal even nog jou mailen, dat was me even ontgaan.

  groetjes,

  Irene

 5. oktober 2, 2015 / 2:30 pm

  Erg leuk om zo even een kijkje bij je te nemen!

 6. oktober 2, 2015 / 2:34 pm

  Erg leuk om te lezen hoe jouw blogdagje eruit ziet! Ik ben zelf nog aan het kijken hoe ik mijn blog het beste kan combineren met school. 😀

 7. Marjolein
  oktober 2, 2015 / 2:50 pm

  Wat leuk om te lezen hoe jouw dag eruit ziet! Ga je lekker volgen vanaf nu!
  Ik doe het naast mijn baan (32 uur) en met drie kids. Komt bij mij dus aan op de avonduren. Soms best een gestress vind ik om alles goed te doen.
  Wat schrijf je trouwens snel! Een blog in een paar minuten?!
  Groetjes, Marjolein

 8. Manon
  oktober 2, 2015 / 3:30 pm

  Leuk om te lezen hoe je start, ik start eigenlijk ok altijd zo met alles delen op social media en checken of alles goed online staat

 9. oktober 2, 2015 / 3:59 pm

  Leuk om te lezen! Erg leuk dat je zo een extra baan aan het bloggen overhoudt. Lijkt me wel pittig zo naast je gezin en je andere baan maar ook zeker heel erg leuk!

 10. oktober 2, 2015 / 5:41 pm

  Hey Bianca,

  Super leuk om te lezen hoe jouw dagindeling in elkaar zit. In ben ook echt ontzettend veel met mijn blog bezig naast mijn fulltime baan. Bijna al mijn vrije tijd gaat hier naar toe en ik heb ook een vaste schema elke dag 🙂 . Graag zou ik minder willen werken, zodat ik nog meer tijd aan mijn blog kan besteden 🙂 . Maar zover is het helaas nog niet.

  Liefs!

 11. oktober 2, 2015 / 7:38 pm

  Leuk om te lezen hoe je blogdagen er uit zien en hoe lang je overal mee bezig bent!

 12. Melissa
  oktober 2, 2015 / 7:50 pm

  Super leuk om te lezen! Je bent er ook maar druk mee 😉

  xxx

 13. Bianca
  oktober 2, 2015 / 10:26 pm

  Leuk om te lezen, het kost allemaal veel tijd hé? Vroeger blogde ik elke dag en was ik er ook zoveel tijd aan kwijt, hoewel ik het super leuk vond hoor maar haalbaar was het niet. Het leukste vind ik de productfoto’s maken, en jij?

 14. beautycutiestyle
  oktober 3, 2015 / 9:30 am

  Leuk en interessant om te lezen! ღ

 15. Natasja
  oktober 3, 2015 / 10:11 am

  Leuk om te lezen! Ik blog door de weeks zo goed als elke avond. In het weekend werk ik er ook veel aan. Ik probeer dagelijks een blig online te hebben en dat doe ik naast mijn fulltime baan in het onderwijs.

 16. oktober 3, 2015 / 12:13 pm

  Leuk om te lezen, het lijkt me heerlijk om elke dag te kunnen doen!

 17. oktober 4, 2015 / 2:18 pm

  Ik blog ook vrij vaak, maar gelukkig kun je inplannen, want anders zou ik er ook niet zo frequent kunnen plaatsen 🙂

 18. oktober 6, 2015 / 3:42 pm

  Gaaf dat je hier een artikel over gemaakt hebt! Ik vind jouw blog erg leuk om te lezen!!

 19. oktober 16, 2015 / 4:19 pm

  Leuk om te lezen hoe je het allemaal combineert! Ik loop momenteel 20 uur stage in de week (officieel hoor ik 38 te doen maar ik moet vanwege mn cvs iets rustiger aan doen van het ziekenhuis. Op de vrije dagen heb ik dan wat meer tijd om rustig te werken aan mijn blog, mits ik me goed voel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge