Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

UNBOXING| DEAUTY BOX SEPTEMBER EDITIE

UNBOXING| DEAUTY BOX SEPTEMBER EDITIE

Vrijdag kwam bij mij de nieuwe Deauty box binnen en eigenlijk had ik gelijk al hele hoge verwachtingen. De editie van vorige maand had mij vanwege de afslankpillen, een beetje teleurgesteld. Maar elke box heeft wel eens een dipje dus hopelijk is deze box gewoon weer helemaal top! Ben jij ook zo benieuwd naar wat er in de nieuwe Deauty box zit?
deauty2Als eerste zie ik twee foldertje in het rode boekje staan alle producten en prijzen, dus die leg ik nog even weg. Het foldertje met Mari van de Ven lees ik wel even door, en blijkbaar gaat er wat veranderen. Vanaf oktober is er geen Nederlandse Deauty box meer, maar word het BLUX en dit staat voor Be Lux, dit zou een mooie stijlvolle box gaan worden. Het is een exclusieve samenwerking met de bekende stylist Mari van den Ven. Ik vraag mij af hoe vaak boxen nog van naam gaan veranderen, en ik ben erg nieuwsgierig of de BLUX wel een hit gaat worden.

deauty3Uit het bekende Deauty zakje grabbel ik deze Jelly Pong Pong Play Paint met een waarde van €13,90,- (full size). Het merk Jelly Pong Pong ken ik door de diverse boxen, en eerlijk gezegd ben ik daar inmiddels zelf wel een klein beetje klaar mee. Dit is een twee-in-één product voor je lippen en wangen, en zou 10 uur op zijn plaats moeten blijven zitten. Het beste kan je dit product aanbrengen met een lipkwastje, ik ga hier zeker mee spelen kijken of ik dit product vaker ga gebruiken. Er komt geen losse review over omdat Jelly Pong Pong heel moeilijk verkrijgbaar is.

deauty4Dan zie ik de Monu Hydrating Moisturiser SPF 15 25ml met een waarde van €18,25,-. Ik ken dit merk zelf nog niet, leuk om te proberen. De waarde voor deze luxe sample ligt best hoog, dus hopelijk is het dit product ook waard. Omdat ik een droge huid heb kan ik een goede hydratie echt wel goed gebruiken.

deauty5Ah een leuk bekend merk namelijk Rimmel! Er zit een Rimmel nagellak in met een waarde van €4,99,- (full size). Als ik het boekje moet geloven zijn er diverse varianten in de boxen, zelf heb ik helaas de Nail Tip Whitener. Zelf had ik liever een leuk kleurtje gehad (kan natuurlijk niet altijd geluk hebben haha), dit is een product waar ik iemand anders blij mee ga maken.

deauty7Eindelijk een product waar ik wel helemaal blij mee ben! Namelijk de Naobay Soft Tolerance And Eye Cream 30ml met een waarde van €25,20,-. Naobay is een nieuw merk voor mij en ik heb dit wel eens op een andere blog voorbij zien komen, nu kan ik het lekker zelf gaan testen.

deauty8Dan zie ik deze scrub handschoen en eigenlijk dacht ik dat dit een extra item was, maar nee het is een product met een waarde van €1,99,-. Ehh leuk dat dit erin zit? Nee als echt product word ik hier niet zo blij van, vooral niet omdat er nu verder helemaal niks meer in het bekende Deauty zakje zit…

deauty9Dit is de Deauty box van de maand september en zelf word ik niet enthousiast van de inhoud. De waarde van deze totale box is €64,33,- en dat is natuurlijk veel hoger dan dat je er voor betaal. Alleen de producten zelf vind ik gewoon niet het wauw effect hebben die ik verwacht van een box, maar misschien heb ik alleen dat gevoel? Ik hoop dat de nieuwe box BLUX een groter succes gaat worden, met mooiere producten en merken die niet zo vaak in een box voorbij komen.

Wat vinden jullie van de Deauty box september editie?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

8 Reacties

 1. oktober 5, 2015 / 7:59 am

  hmm, ik vind zulke dozen altijd iets luxe hebben, maar als je teleurgesteld bent met de inhoud (wat ik best kan begrijpen, hier zou ik ook niet heel erg blij van worden) dan is het natuurlijk gewoon zonde van je geld!

 2. oktober 5, 2015 / 8:07 am

  Ik vond het weer zwaar tegenvallen. Die handschoen is echt een lachertje. Ik wacht nog even op de eerste editie van Blux. Hopelijk is dat een knaller.

 3. oktober 5, 2015 / 8:30 am

  Met deze box zou ik niet tevreden zijn eerlijk gezegd.. Hier in België ook bijna elke box al Jelly Pong Pong gehad, en dat begint inderdaad wel een beetje te vervelen 😉

 4. oktober 5, 2015 / 8:40 am

  Hmmm ik ben ook wel teleurgesteld door de inhoud, en ook niet echt bijzonder meer. Ik ben benieuwd naar de veranderingen, en vooral hoelang ze dat dan weer volhouden 😉

 5. oktober 5, 2015 / 10:41 am

  Wat jammer dat hij tegen viel! Wel ben ik benieuwd naar de Monu Hydrating Moisturiser omdat ik ook een erg droge huid heb!

 6. oktober 5, 2015 / 3:34 pm

  tjonge ja ik kan mij wel voorstellen dat je niet helemaal zit te “smilen”van deze box….

 7. oktober 5, 2015 / 7:56 pm

  Hmm deze inhoud vind ik niet spannend, de Belgische Deautybox is nu leuker van inhoud 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge