Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

INSTA DIARY #3

INSTA DIARY #3

Ik kan het bijna niet geloven, maar het is alweer tijd voor een nieuwe Insta Diary deze week is echt heel snel omgevlogen. Onze week heeft vooral in het teken gestaan van klussen (aankomende week ook) en werken, toch heb ik tussendoor nog wat foto’s gemaakt.

insta1Dag één van het klussen alle kastjes leeg maken en in verhuisdozen doen en de keuken slopen, dat vind ik zelf trouwens het leukste om te doen. Tijdens het inruimen van de verhuisdozen schrok ik wel een beetje van de rommel die wij hebben verzameld zodra de nieuwe keuken er is ga ik dat eerst even goed uitzoeken.

insta2Dag twee van het klussen, Roy is lekker op dreef! Ik kan hem zelf niet meer helpen met klussen loop dan toch alleen maar in de weg, dus ik zorg af en toe voor wat koffie/drinken en eten tussendoor ik doe de catering haha.

insta3Een heerlijk groot stuk watermeloen hier voor mag je mij echt s’nachts wakker maken, vinden jullie dit ook zo lekker?

insta4Ik zat in mijn blogkamer en ik hoorde vanuit de keuken een heel raar geluid en aangezien ik héél nieuwsgierig ben ging ik ook gelijk een kijkje nemen. Roy was de afvoer van de afzuigkap aan het schoonmaken maar daar kwam een hele berg takjes van naar beneden vallen, dit is nog een klein hoopje de berg is in totaal drie keer zo groot geworden. Waarschijnlijk is dat in al die jaren nog nooit schoon gemaakt en hebben vogeltjes steeds takjes er door heen gedaan of nestjes erop/erin gebouwd.

insta5Omdat ik beneden niet veel kan doen (ik ruim wel op maar binnen 10 minuten ligt er weer overal stof en rommel) ben ik de boven verdieping goed aan het aanpakken. Sterre wilde mij graag mee helpen en haar kamer helemaal zelf gaan schoonmaken, hoeveel jaar zou ze dit nog echt leuk vinden?

insta6S’avonds ben ik heerlijk ontspannen (Sterre lag al op bed en Roy is in de avond aan het klussen omdat hij nog geen vakantie heeft) naar Dirty Dancing aan het kijken. Deze film heb ik al heel vaak gezien, maar het blijft gewoon een mooie film vooral de nummers kan ik heerlijk vals mee zingen (Time of my life!!).

insta7Donderdag was ik lekker een dagje vrij en zijn Sterre en ik naar de stad en bioscoop geweest, maar we hebben eerst een lekker ontbijtje op bij Bakker Bart.

insta8En ik ben gezwicht bij Ici Paris XL ik had namelijk nog een cadeaubon plus er is 25% korting op lipstick/lipgloss dus ik kocht mij aller eerste Chanel lipstick. Normaal vind ik zo’n lipstick veelte duur, maar met deze kortingen was ik ongeveer €15,- kwijt.

insta9Yeah we zijn bij de bioscoop! Ik had voor de vroege film voorstelling geboekt om 11.20 uur zodat we verder nog iets aan onze dag hadden en Fee (onze hond) niet te lang alleen thuis zou zijn. Het was rustig in de zaal maar we kregen wel een goede korting, dat doet deze bioscoop blijkbaar als je s’morgens naar de film toe gaat. Zelf maakt mij het nooit zo uit als het rustiger is Sterre en ik hebben gezellig naar de film Binnenstebuiten gekeken…en ja hij is écht heel erg leuk! Sterre heeft op het einde een beetje gehuild dit heeft te maken met het verlies van haar half zusje (die is een paar maanden geleden overleden) en in deze film kwam aanbod dat huilen helemaal niet erg is om te doen dat het erbij hoort, en je daarna wat opgeluchter voel en vrolijker word…die boodschap is volgens mij bij Sterre goed binnen gekomen (daarom wilde ik ook graag met haar naar deze film).

insta10En we sluiten de gezellige dag af met een lekker softijsje met verse aardbeien van de Hema!

insta11Mijn bestelling van Bol.com was binnen gekomen namelijk de dvd Pride & Prejudice. Deze film heb ik ook al heel vaak gezien, maar wilde hem weer kijken helaas staat die niet op Netflix dus heb ik hem gekocht aangezien ik toch nog een €2,50,- kortingsbon had dus kon ik die gelijk gebruiken haha.

Nu is het donderdag avond terwijl ik dit artikel schrijf en ik ga zo lekker rustig de dvd Pride & Prejudice kijken. Morgen word Sterre opgehaald door haar vader en ze is pas volgende week zaterdag weer thuis ze gaat heerlijk een weekje op vakantie en Roy krijgt vanaf morgen officieel 3 weken vakantie. Ik weet nog niet precies wat we allemaal voor leuks gaan doen sowieso nog een keer naar een Pretpark en de rest zien we wel. Hoe is jullie vakantie tot nu toe of ben jij zelf nog hard aan het werk en heb je voorlopig nog helemaal geen vakantie?

post signature

Volg:

11 Reacties

 1. Madeleine
  juli 24, 2015 / 8:04 am

  Leuk overzicht. Ik ben benieuwd naar de film binnenstebuiten. Ik denk dat ik ook ga binnenkort! Succes met klussen. 🙂

 2. juli 24, 2015 / 8:23 am

  Wat een prachtige ogen heeft je dochter toch. Dat wordt echt een hartenbreekster!

  Gefeli met je eerste Chanel! Ben benieuwd!

  Liefs Hennie

 3. Jorinda
  juli 24, 2015 / 9:36 am

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Die film lijkt me echt heel leuk !
  Binnenkort maar even naar de bios.
  Liefs Jorinda

 4. juli 24, 2015 / 11:07 am

  Wat een leuke foto’s om te zien Bianca, ik geniet ook nog steeds van de vakantie al gaat de tijd wel heel snel, nog een paar weken en dan is het alweer voorbij.

 5. juli 24, 2015 / 11:13 am

  Mmmm watermeloen is idd heerlijk 🙂
  Wat een mooi dochtertje heb je!

 6. juli 24, 2015 / 1:33 pm

  Leuke foto’s meid, oo ik ben super nieuwsgierig hoe je nieuwe keuken er zal uitzien 🙂
  Ooit ga ik ook mijn Keuken helemaal veranderen!
  X

 7. juli 24, 2015 / 2:56 pm

  Chanel lipsticks zijn mijn favoriet! Wat een luxe gevoel krijg ik daarbij 🙂 Maar ja, ze zijn wel enorm duur -.-

 8. Manon
  juli 24, 2015 / 4:06 pm

  Ik ben echt benieuwd naar je keuken!

 9. juli 24, 2015 / 9:40 pm

  wat een heerlijk overzicht…wat zal Roy vreemd hebben staan kijken toen die hele lading takjes uit het ventilatiekanaal kwam zetten….Binnenstebuiten heb ik al veel goeds over gehoord, het schijnt echt een supergoede film te zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge