Nieuwe artikelen:

 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024
 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024

Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

Persbericht – Het nieuwe parfum van Pepe Jeans London BRIGHT, verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2022 bij Douglas, bekrachtigt de uniciteit van alle vrouwen, brengt schoonheid, diversiteit en vrijheid van zelfexpressie. Het resultaat is een inclusieve geur die inspireert om vrij en moedig te leven met een positieve toewijding aan jezelf, aan anderen en aan de toekomst…

Het verhaal van het product is ook terug te vinden in het proces, ontworpen met engagement voor duurzaamheid hervulbare flacons en gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong die zorgvuldig en duurzaam gewonnen worden uit de hele wereld. Een geur die vraagt om een stralende toekomst.

Het nieuwe parfum van Pepe Jeans London BRIGHT, verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2022 bij Douglas, bekrachtigt de uniciteit van alle vrouwen, brengt schoonheid, diversiteit en vrijheid van zelfexpressie. Het resultaat is een inclusieve geur die inspireert om vrij en moedig te leven met een positieve toewijding aan jezelf, aan anderen en aan de toekomst...

De geur opent met verblindende mandarijnnoten en een frisse, kruidige toets van gember en peer. Vrij en gedurfd, verbreedt de sillage zich om een krachtig vrouwelijk hart van verslavende witte uien te onthullen. Een sterk gevoel van eigenwaarde komt vrij op een weelderige basis van romig sandelhout, verfijnde patchoeli en iriserende muskus. Bright is stralend, voorwaardelijk en glorieus.

MANDARIJN

De noot madarijn geeft een opwekkend karakter aan het parfum. Hij maakt deel uit van de Hesperidic familie, de oudste olfactieve familie, met de “Colognes” als de eerste geurnoot. Het is afkomstig uit het oude China, toen de de dienaren van de keizer, de ‘Mandarijnen’ in overvloed ontvingen als beloning voor hem.

JASMIJN

Een krachtig vrouwelijk hart verheven door jasmijnnoten, een nobele en heilige bloesem oorspronkelijk geoogst in India voor de goden die begunstigd zijn met vele helende eigenschappen. Deze goddelijke bloesem bloeit en en ademt haar parfum ’s nachts uit, een symbool van liefde en schoonheid in India.

PATCHOULI OLIE

Een ingrediënt dat vrijheid en sensualiteit in de geur brengt. Het is afkomstig uit India en Sri Lanka, en werd het eerst gebruikt als medicijn en afweermiddel. Geïmporteerd in Engeland in het midden van de XIXe eeuw, werd patchouli een must voor geparfumeerde zakjes, potpourri en parfums.

Het nieuwe parfum van Pepe Jeans London BRIGHT, verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2022 bij Douglas, bekrachtigt de uniciteit van alle vrouwen, brengt schoonheid, diversiteit en vrijheid van zelfexpressie. Het resultaat is een inclusieve geur die inspireert om vrij en moedig te leven met een positieve toewijding aan jezelf, aan anderen en aan de toekomst...

Een duurzaam geursysteem

Met deze nieuwe lancering wil Pepe Jeans de duurzamere kant van het merk promoten bij een meer betrokken product en het verminderen van de impact op het milieu. Van het gebruik van gerecycleerde en recycleerbare materialen en duurzaam gewonnen ingrediënten tot de innovatieve navulbare flacon, waardoor een aanzienlijke vermindering van materiaal en afval wordt gespaard.
 
Om nog een stap verder te gaan, heeft het merk een herbruikbare spraykap ontwikkeld. Het parfum kan worden nagevuld in zowel 80ml als 50ml, omdat ze dezelfde spraykap delen, waardoor er minder productverspilling is.
 
Het parfum is 100% veganistisch en met 90% natuurlijke ingrediënten.

Pepe Jeans London BRIGHT Eau de Parfum kost €27,95 (30ml), €36,95 (50ml), €46,95 (80ml) en de 80ml RECHARGE kost €36,95.

Lees ook: A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge