Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

Zwaartekracht – Olivia Lewis

Zwaartekracht – Olivia Lewis

Zet je schrap, want Olivia Lewis is terug met een zinderend liefdesverhaal! Zwaartekracht, deel 1 in de nieuwe Princess-serie. Zwijmel mee met het verhaal van Ivy en Jake: seks, humor & totale chaos!

Synopsis ‘Zwaartekracht’

“De zestienjarige Ivy Seegers heeft behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen en wil gewoon rust. Maar wanneer ze Jake Valen ontmoet, verandert haar leven compleet. Ivy voelt zich enorm tot hem aangetrokken en de onaangepaste, vrijgevochten Jake ervaart hetzelfde. Maar nog diezelfde avond wordt hij opgepakt en verdwijnt hij voor twee jaar achter de tralies…

Ivy is achttien wanneer Jake weer vrijkomt. Ze heeft twee lange jaren op hem gewacht, maar overleeft hun prille liefde Jakes verlangen naar vrijheid? Uiteindelijk staat Ivy voor een groot dilemma, en alleen zij kan de juiste keuze maken…”

Zet je schrap, want Olivia Lewis is terug met een zinderend liefdesverhaal! Zwaartekracht, deel 1 in de nieuwe Princess-serie. Zwijmel mee met het verhaal van Ivy en Jake: seks, humor & totale chaos!
@pinkitnl

Reading Vlog (lees vlog) 📚 Zwaartekracht (Princess deel 1) by Olivia Lewis ✨ #reading #readingvlog #leesvlog #boektok #booktok #pinkitnl #olivialewis #zwaartekracht #lezenisleuk #spiceybooktok @uitgeverijdefontein

♬ origineel geluid – Bianca Pinkit.nl

Op Tiktok heb ik mijn lees vlog gedeeld en daarin vertel ik ook wat meer over het nieuwe boek Zwaartekracht. Dit is het eerste deel uit de nieuwe Princess serie, maar om sommige karakters nog beter te begrijpen/kennen is het misschien wel net zo leuk om eerst met de King-serie en Queen-serie te beginnen. Dit heb ik overigens zelf niet gedaan (ga ik binnenkort verandering in brengen) en voor mij was het verhaal van Zwaartekracht goed te volgen.

Het verhaal bevat aardig wat spice en is daarom vooral geschikt vanaf 18+ (tenminste dat is mijn advies). Één van mijn favoriete genres is vooral smut (flinke dosis erotiek) en dat is ook in Zwaartekracht al redelijk snel aanwezig. Ik lees dit vooral in Engelse boeken en daar moest ik dus wel eerst een beetje aan wennen, omdat het soms nog al wat “plat” over kan komen.

In het begin van het verhaal leer je gelijk al wat meer over Ivy, zo heeft zij al vanaf haar 16e al flink wat meegemaakt. Op het moment dat zij Jake leert kennen is er tussen beide al een connectie aanwezig. Helaas hebben beide niet de tijd om daar echt iets mee te doen, aangezien Jake in de problemen raakt en daarvoor naar de gevangenis moet. Na zijn straf van 2 jaar gaat het avontuur tussen beide weer verder en hoe dat verder gaat…dat verklap ik natuurlijk niet.

Over Olivia Lewis

Olivia Lewis is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Met haar eerdere King-serie, gevolgd door de Queen-serie zette zij zichzelf op de kaart als geliefd auteur van erotische romans. Olivia Lewis staat bekend om het uitdiepen van haar karakters en haar vrolijke en sexy manier van schrijven.

Extra informatie

Zwaartekracht – Olivia Lewis
Uitgeverij De Fontein
EAN 9789026162220
Taal: Nederlands
Prijs €20 o.a. te koop bij Bol.com
Paperback, 304 pagina’s

Lees ook: Nieuw Pepe Jeans London BRIGHT

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge