Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

Een langeafstandsrelatie komt steeds vaker voor. Mensen leren elkaar vaker kennen via een datingsite. Misschien heb jij je grote liefde wel op vakantie ontmoet. Het is lastiger en vraagt meer inzet om een langeafstandsrelatie levend te houden. Er zijn wel mogelijkheden om toch intimiteit te beleven, ook als je elkaar niet dagelijks kunt zien. 

Sekstoys voor een langeafstandsrelatie

Je kunt sekstoys kopen die prima geschikt zijn voor een langeafstandsrelatie. Zo zijn er speeltjes die je kunt bedienen met een app. Je partner kan op die manier bijvoorbeeld een vibrerend eitje bedienen dat jij in je slipje draagt. Maar ook voor mannen zijn er sekstoys die op afstand bediend kunnen worden. Omdat de communicatie via een app gaat, maakt de onderlinge afstand in principe niet uit. Op die manier kun je je partner verwennen zonder dat je lijfelijk aanwezig bent. Dit is natuurlijk heel spannend. 

Masturberen met de webcam

De webcam kan een handig hulpmiddeltje zijn om toch intiem te kunnen zijn met je partner, ondanks dat jullie ver van elkaar vandaan zitten. Je kunt spelen met een vibrator, een dildo of een nep vagina. Als je daarbij je partner laat toekijken is dat super spannend. Je kunt elkaar spannende verhalen vertellen of je partner opwinden met dirty talk. Als jullie elkaar langer kennen, zullen jullie zeker manieren vinden om het toch samen leuk en spannend te hebben –  ook als jullie elkaar niet in het echt kunnen zien. 

Hoeveel kans van slagen heeft een langeafstandsrelatie?

Of jullie relatie de lange afstand overleeft, hangt van een aantal dingen af. Ten eerste is het belangrijk dat jullie elkaar zo veel mogelijk zien. Als jullie beiden werken of een opleiding volgen, dan zijn jullie daarvoor vaak aangewezen op de weekenden. Juist dan is het fijn om samen te zijn en van elkaar te genieten. Verder is het ook belangrijk om plannen voor de toekomst te maken. Tenzij jullie die afstand prima vinden en geen behoefte hebben om op enig moment te gaan samenwonen, is het belangrijk om hier alvast over na te denken. Samen een huis vinden kan lastig zijn, dus stappen daarvoor zal je in een vroeg stadium al moeten nemen als jullie graag willen samenwonen. 

Kan ik mijn partner vertrouwen met een langeafstandsrelatie?

In principe speelt de afstand geen rol bij het trouw zijn aan elkaar. We kennen allemaal wel de verhalen waarin partners vreemdgaan met de buren. Je zult er dus simpelweg op moeten vertrouwen dat het niet gebeurt. Als je van jezelf weet dat je snel jaloers wordt, dan is een langeafstandsrelatie misschien minder geschikt voor jou. Zit je toch in zo’n relatie, bedenk dan dat afstand niet bepaalt of iemand vreemd gaat of niet.

Lees ook: Deze dingen doe ik graag online

Volg: