Nieuwe artikelen:

 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

WEEKLY DIARY WEEK 49 2020

WEEKLY DIARY WEEK 49 2020

Een hele goedemorgen, hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad? Ik heb de afgelopen week weer diverse foto’s gemaakt voor een nieuwe Weekly Diary. Zo zat ik bij de tandarts, heb ik mijn nieuwe laptop ontvangen en kwamen er weer leuke pakketjes binnen…

Maandag

Vanwege de feestdagen kreeg ik een pakket van MEXX & Bruno Banani met vier parfums (twee voor vrouwen en twee voor mannen). Roy was natuurlijk ook gelijk weer blij haha! Wij hebben beide één flacon uitgekozen en de andere twee heb ik aan familie weggeven #sharethelove.

Na 7 jaar was het tijd om afscheid te nemen van mijn MacBook Air, hij werkt nog prima maar helaas niet meer zo snel enzovoort. Ik kocht tijdens Black Friday de MacBook Air 2020 Goud, zo blij mee! Sterre heeft mijn oude MacBook Air gekregen, voor schoolopdrachten werkt dit nog prima.

Dinsdag

Het was een rare en vooral een drukke dag, niemand had meer zin om te koken dus bestelde ik een Turkse pizza.

Woensdag

De bezorger van de AH was weer lekker vroeg met onze boodschappen, ik bestelde vooral nieuwe voorraad voor in de vriezer en een hoop verse groente en fruit.

Donderdag

Ik werd wakker met een flinke pijn in mijn mond, met angst belde ik de tandarts op. Gelukkig kon ik snel langskomen en kreeg ik een wortelkanaalbehandeling. Van de napijn heb ik nog steeds een beetje last en terwijl ik dit schrijf mag ik straks nog een keer langskomen, maar dan voor mijn onder gebit. Inmiddels ben ik niet alleen bang voor de afspraak zelf, maar ook voor de rekening 🙂

Eenmaal thuis komt er een vrolijk perspakket binnen met een nieuw product van Batiste.

Vrijdag

Vanwege de aanhoudende pijn in mijn mond, heb ik een paar dagen rustig aan gedaan. Dat is ook de reden dat ik online weer wat stiller was. Ook kwamen er weer wat pakketjes binnen o.a. mijn Bijenkorf bestelling en een Holiday perspakket van Marc Jacobs Fragrances…zo lief!

Zaterdag

Even snel naar de Jumbo voor wat boodschappen en om een gebakken visje te halen voor Sterre en Roy (visboer zit tegenover de Jumbo). Ik ging voor een bakje kwark, omdat het kauwen nog steeds niet helemaal lekker gaat. Verder ben ik in huis aan het rommelen, is Sterre aan het gamen met der vrienden en is Roy bezig met zijn werk.

Zondag

In de middag gaan wij even naar Roy zijn ouders i.v.m. Sinterklaas, geheel op 1.5 meter afstand. Daar laten wij wat cadeautjes achter voor ons lieve neefje Thomas Lucas. Het is zijn eerste Sinterklaas en de pieten hadden ook wat leuks voor hem bij ons gebracht 😉

Eenmaal thuis lig ik rond 20.00 uur al op bed, de pijn begint door een wat zwaardere pijnstiller wat te zakken. Hopelijk heb ik daar de komende dagen niet meer zoveel last van…

Dat was alweer onze week! Wat hebben jullie de afgelopen dagen zoal gedaan? Ik wens jullie een fijne week toe <3

Misschien ook interessant om te lezen:
Sylvie Meis lingerielijn te koop bij Aldi
FYD Aroma Diffuser
3x Greenleaf Scented Wax Bar

Volg:

2 Reacties

 1. Lisette Kleiweg
  december 7, 2020 / 12:29 pm

  Kiespijn komt echt altijd ongelegen, fijn dat je nu weer opgeknapt bent ! Jij had een volle week, ik niet. Thuis gezeten (alleen), computerwerken, huishouden, kerstversiering aanbrengen en naar de bieb geweest om mijn aangevraagde boeken op te halen. Die kwamen allemaal tegelijk, dus ik moet doorlezen !
  Ik wens jou ook een fijne week toe,
  Groetjes, Lisette

 2. december 8, 2020 / 8:27 am

  Oh bah een wortelkanaalbehandeling, die heb ik dit jaar ook gehad. Ik denk er weer aan nu ik het bij jou lees, ik had het al weer verdrongen haha;-) Blij voor ons dat het achter de rug is!
  bychristiana onlangs geplaatst…CBD Natural glow skincare setMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge