Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

WEEKLY DIARY | ONZE EERSTE WEEK IN QUARANTAINE

WEEKLY DIARY | ONZE EERSTE WEEK IN QUARANTAINE

Vorige week begon onze eerste week van de thuis quarantaine, natuurlijk heb ik tussendoor ook wat foto’s gemaakt voor een nieuwe Weekly Diary. De komende weken blijf ik dit doen, aangezien dit voor mij ook als een soort afleiding werkt.

Maandag

De scholen zijn i.v.m. het Coronavirus gesloten, maar bij ons thuis begint de les ook gewoon om 08.30 uur. Sterre had nog geen schoolwerk van haar meester doorgekregen, maar via diverse’s sites heb ik wat oefeningen bij elkaar gezocht. Na vijf minuten mopperen (waarom mag ik niet uitslapen?), gaat ze hard aan het werk.

Begin van de middag heeft Sterre al diverse oefeningen gemaakt en ik heb ondertussen wat gewerkt en het huishouden gedaan. Tijd dus voor wat ontspanning 🙂

Dinsdag

Ik probeer mijn opgemaakte producten voor een artikel te verzamelen, maar daar is nu i.v.m de verbouwing even geen ruimte voor. Tot die tijd laat ik alles via Instastories zien, zoals deze fijne Camomile Sumptuous Cleansing Butter van The Body Shop.

Wat ga je maken als de appels op moeten? Juist appelflappen! Ik ben met de klokhuizen en de oven aan de slag gegaan, verder heeft Sterre alles zelf gedaan. Er was nog voldoende vulling en bladerdeeg over dus van de week gaat ze nog een keer in de keuken aan de slag.

Woensdag

De komende dagen ben ik deze Tomado TAF3201B aan het testen voor een artikel, helemaal geen straf om te doen 😉

En tijdens het uitpakken van de pakketjes ziet ik ineens iets van Kiehl’s, mijn eerste pakket van dit merk. Het zijn twee producten uit de Cannabis Sativa Seed Oil-lijn, hier vertel ik binnenkort wat meer over.

Donderdag

Ik had een belangrijke afspraak in Tiel en daarna zetten wij Sterre af bij haar vader. Sterre had wat tekeningen gemaakt voor mijn ouders, aangezien zij hun enkele weken en misschien wel maanden niet meer in het écht zal zien (mijn ouders behoren tot de risicogroep).

Na het afzetten rijden Roy en ik door naar mijn ouders, hun zijn “gelukkig” niet thuis (anders zou ik er best wel moeite mee hebben aangezien ik toch niet naar binnen kan gaan). Ik schuif de tekeningen en nog wat dingen door de brievenbus en voor ons staat er buiten een tas klaar met wat spullen. Gelukkig spreken wij elkaar dagelijks via Facetime, maar het blijft natuurlijk wel een k*t situatie…

Vrijdag

Terwijl ik een kast aan het opruimen ben, staat de pakketbezorger voor onze deur met heel wat pakketjes. Ik heb een perspakketjes unboxing gehouden via Instastories en daarna kon ik verder met het opruimen van de woonkamer haha! Er zijn weer zoveel nieuwe lanceringen, de reviews blijven de komende weken zoveel mogelijk doorgaan op Pinkit.nl.

Zaterdag

Roy is alweer vroeg begonnen met klussen en ik ga even flink aan de slag voor mijn blog. Het zonnetje schijnt, muziekje aan en knallen met fotograferen, producten uitzoeken en testen. Zo heb ik een flinke voorraad klaar staan, aangezien ik doordeweeks ook Sterre help met school/huishouden enzovoort en dan niet elke dag de puf heb om nog uren bezig te zijn met fotograferen.

Zondag

Het was een drukke week met vele emoties, van gezellig tot verdrietig en angst. Ik heb wel wat gerommeld in huis, maar verder heb ik niet heel veel gedaan…ja oude afleveringen Kees&Co gekeken. Wat later in de avond maak ik een planning voor de komende week, dat werkt voor mij wat overzichtelijker.

De eerste week van onze thuis quarantaine zit er alweer op. Sterre en ik vermaken ons overdag prima en in de avond is Roy weer thuis (hij moet nog wel werken). We moeten er maar het beste er van maken…

Ik wens jullie allemaal een mooie week toe en pas allemaal goed op jezelf en elkaar <3

Misschien ook interessant om te lezen:
Milk Makeup Watermelon Brightening Face Mask
Pupa Milano Glamourose Spring Collectie
Collistar Milano By Day

Volg:

5 Reacties

 1. maart 23, 2020 / 9:49 am

  Wat goed om te zien dat ook jullie ook zoveel mogelijk doorgaan, ondanks alles! Andre werkt nu ook thuis. Ik hoop dat het veel mensen inspireert hoe je laat zien dat je echt wel gewoon van alles thuis kan doen, en Sterre en Roy dus ook;-) Pas goed op jezelf, en op elkaar!
  bychristiana onlangs geplaatst…Mijn 3 favoriete bloemige parfums voor de lenteMy Profile

 2. maart 23, 2020 / 11:06 am

  Het is voor veel gezinnen even wennen maar je moet even je draai vinden denk ik. Jeroen is vandaag ook voor het eerst thuisgebleven, verkouden en een hoestje. Eigenlijk hebben wij het allebei, maar we houden het in de gaten. Voel mij vandaag alweer beter dan gisteren.
  Ik hoop ook dat alles weer back to normal word, take care!
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de WeeK 11- Uitslag MRI scanMy Profile

 3. maart 23, 2020 / 5:01 pm

  Zo’n lamp heb ik ook die werkt eigenlijk wel fijn! Moet er binnenkort ook weer eens voor gaan zitten. Ik ben nog steeds aan het werk op het kantoor en dat zal voorlopig nog wel zo blijven ook. Maar ik ben bang dat dit pas het begin is van alles..
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Tuincentrum Huiting VianenMy Profile

 4. Lieke van Veen
  maart 24, 2020 / 6:31 pm

  Oe lekker nu krijg ik ook zin in appelflappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge