Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

MOVIE | FIFTY SHADES DARKER – NU VERKRIJGBAAR OP DVD

MOVIE | FIFTY SHADES DARKER – NU VERKRIJGBAAR OP DVD

Vorig jaar kwam de mega populaire film Fifty Shades of Grey uit, ik heb deze film in de bioscoop gezien en daarna nog zo’n 10x op dvd/tv. Het verhaal vind ik zo spannend en boeiend te gelijk, dat ik bijna niet kon wachten op het volgende deel. Helaas duurde het een jaar, maar inmiddels is Fifty Shades Darker uit, en zelfs al verkrijgbaar op dvd.De filmreeks van Fifty Shades, zijn verfilmingen van de gelijknamige boeken. Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik de boeken niet heb gelezen, daar heb ik simpelweg het geduld niet voor. Of de films dus erg op de boeken lijken, daar kan ik niet over oordelen en dat is denk ook per persoon verschillend. Na het open einde van Fifty Shades of Grey, kon ik al bijna niet meer wachten…maar gelukkig is daar het tweede deel Fifty Shades Darker! De dvd die ik heb ontvangen bevat een speciale “Unmasked” versie, wat dat precies inhoud verklap ik niet…ik ga namelijk niet alles spoilen in dit artikel.

Over Fifty Shades Darker

“Christian Grey (Dornan) probeert Anastasia Steele (Johnson) over te halen terug te komen in zijn leven. Voordat Anastasia hem een nieuwe kans geeft, eist ze dat Christian verandert. Terwijl het tweetal aan het wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op. Jack Hyde (Eric Johnson) en Elena Lincoln (Kim Basinger) zijn vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.”

Ook bij het tweede deel spat de chemie tussen Jamie & Dakota van het scherm af (goed geacteerd!), sommige stukjes bevatten een beetje droge humor (tijdens het eerste etentje bijvoorbeeld als de ober niet snel genoeg is met het inschenken…). Ik hou daar zelf wel van, maar ook is dit deel iets minder “hard” en vooral romantischer. Of zoals Anastasia het zegt een “vanilla relationship”, geen regels/straffen en geen geheimen…

lifestyle


Ik heb de Fifty Shades Darker dvd inmiddels al een stuk over vijf keer bekeken, en het verhaal blijf ik mooi en boeiend vinden. Ook al lees ik soms wel wat kritiek over deze filmreeks, ik ben het daar zelf totaal niet mee eens. Het liefst zou ik in dit artikel meer over de film willen vertellen, maar ik wil ook weer niet té veel verklappen…dat is namelijk ook niet leuk als je de film nog niet hebt gezien.

Fifty Shades Darker bestaat ook uit de nodige seksscénes, het is dus geen film die je even opzet als de kids nog op zijn (vandaar dat de film ook voor 16 jaar en ouder is). Ik baalde dat ik deze film niet kon zien in de bioscoop, maar ik ben heel blij dat ik een dvd exemplaar heb ontvangen. Ik kijk al uit naar het volgende deel, maar ook daar moeten de Fifty Shades fans nog even geduld voor hebben…in 2018 (ik gok rond Valentijnsdag) komt die film pas uit. Ik snap dat het een soort hype rondom deze films creëert, maar stiekem ben ik daar toch wel een beetje ongeduldig voor. Het verhaal van Anastasia & Christian vind ik super mooi en spannend te gelijk, super om te zien! De muziek uit deze film is trouwens ook het beluisteren waard zoals het nummer “I don’t wanne live forever” van Zayn & Taylor Swift <3

Fifty Shades Darker DVD (126 minuten, Universal Pictures) kost €17,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Hebben jullie Fifty Shades Darker al gezien?

 

post signature

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

 

Volg:

10 Reacties

 1. juni 20, 2017 / 7:52 pm

  Is en blijft een chick Flickr. Ik kan daar van genieten. Past bij Dirty Dancing en Pretty Woman.

 2. Merel
  juni 21, 2017 / 6:35 am

  Begon zelf wel aan het boek, maar vond het zo slecht dat ik niet verder kwam dan de eerste 20 bladzijden. Daarom gemengde gevoelens over de film. De een houdt ervan, de ander vindt het niks. Ben wel nieuwsgierig dus misschien toch maar eens beginnen aan deel 1. Jouw blog maakt me namelijk toch enthousiaster.

 3. juni 21, 2017 / 3:50 pm

  Ik vond de film niet heel boeiend, en werd er niet echt warm of koud van

 4. juni 21, 2017 / 6:54 pm

  Ik krijg gelijk weer zin om deze film te bekijken. Ik zag deze week ook een nieuwe trailer van het derde deel van de film!

 5. juni 23, 2017 / 9:00 am

  Boeken niet gelezen en films niet gezien. Niet echt mijn genre en ook te weinig tijd. Misschien ooit aan de films beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge