Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

WAT BEN IK MOMENTEEL AAN HET BINGEWATCHEN?

WAT BEN IK MOMENTEEL AAN HET BINGEWATCHEN?

Ik kan echt onwijs genieten van een leuke, goede serie. Vroeger was dat al het geval met o.a. Xena, Charmed, Dawson’s Creek. En eigenlijk is die liefde voor serie’s altijd gebleven, ik kijk liever een serie dan een film. Als ik een serie kijk dan leef ik mij eigenlijk ook helemaal in, en ja ik Google ook regelmatig naar de acteurs of ik voeg ze toe op Instagram (guilty!).

Als ik een serie kijk dan ben ik vooral aan het bingewatchen. Ik kan het niet laten om, maar één of twee afleveringen te kijken en dan de tv of laptop uit te zetten. Omdat ik zo in het verhaal zit, en er echt van geniet wil ik ook weten hoe het verder gaat in de serie. En mochten alle seizoenen en afleveringen zijn geweest, dan kan ik daar ook oprecht van balen. Mocht er iemand in de serie huilen, dan zit ik op de bank met een zakdoekje mee te snotteren. Het is zelfs zo erg dat mijn vriend al precies weet hoe laat het is als ik bepaalde snif geluidjes maak…

Met de komt van Netflix is het Bingewatchen nog wat erger geworden, zoveel leuke en vooral goede serie’s! Ik heb in een paar dagen alle seizoenen gezien van Pretty Little Liars, Fuller House, Gossip Girl. Als ik in zo’n serie zit dan ben ik ook echt onbereikbaar, en veel stiller op social media (dat hebben vast wel een paar mensen gemerkt). Ik doe dat echt niet bewust, maar ik geniet genoeg echt van zo’n serie.

Vrijdag ochtend was ik helemaal gelukkig, ik zag namelijk dat Gilmore Girls ein-de-lijk op Netflix te zien is. Jullie kunnen vast wel raden wat ik de afgelopen dagen allemaal gedaan heb? Momenteel zit ik al in seizoen 5 aflevering 11 #noshame. En dan ben ik zelfs zaterdag de hele dag bij mijn familie geweest, ik begin me nu toch wel een beetje te schamen haha. Ik was vroeger al gek op Gilmore Girls (Luke <3), maar dat gevoel komt nu ook weer helemaal naar boven. Hopelijk kunnen we ook snel genieten van het vervolg op Gilmore Girls.

Ik had van de week via Youtube al wat interviews opgezocht van de cast, en het is best gek om te zien dat ze allemaal 10 jaar ouder zijn geworden. Zo is Alexis Bledel (Rory) gewoon een mooie volwassen vrouw en heeft ze zelf kinderen, en Edward Herrman (opa Richard) is helaas overleden. En waar is Melissa McCarthy (Sookie), komt zij niet in het vervolg? Jullie hebben het vast wel door…ik ben verslaafd op een hele vreemde manier (nogmaals #noshame).

Natuurlijk doe ik overdag ook nog andere dingen dan alleen maar verslaafd voor de tv of laptop hangen, al lijkt dat nu niet zo haha. Kunnen jullie ook zo genieten van een film of serie? Enne doen jullie ook aan bingewatchen (please zeg ja haha)?

post signature

Volg:

9 Reacties

 1. simpel, met een snufje liefde
  juli 7, 2016 / 6:16 am

  Dat is zo’n leuke serie! Ik ben trouwens ook zo iemand die een serie het liefst dezelfde dag helemaal afkijkt. En ook ik ga tussendoor lopen surfen op internet om te kijken hoe het nu met ze is etc.

 2. juli 7, 2016 / 7:16 am

  Ik kijk al ruim een jaar geen tv meer, ik zou ook niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen. Volgens mij ben ik een van de zeldzame mensen die niets met Netflix heeft, hahaha!

 3. Sanne
  juli 7, 2016 / 7:20 am

  ben die serie ook aan het volgen 🙂

 4. juli 7, 2016 / 8:21 am

  Hihi, hier ook gillmore girl s. Gelukkig is dit een serie waarvan ik telkens een, of zelfs een halve aflevering kan zien dus zit nog maar in tweede seizoen tweede aflevering. Komt er toch ook nog wat van werken en kinderen die al vakantie hebben. Aan het einde van de vakantie ben ik vast bij 😉 Ik heb alleen gemist dat er een vervolg komt.

 5. juli 7, 2016 / 1:27 pm

  Ik ben ook aan het kijken, blijft een prachtige serie! Sookie doet terug mee in de nieuwe serie heb ik onlangs gelezen 😉
  X

 6. juli 8, 2016 / 10:44 am

  Geweldige serie, Gilmore Girls! Ik ben momenteel How I Met Your Mother aan het bingewatchen, haha. Gilmore Girls wil ik ook nog opnieuw kijken voordat de nieuwe afleveringen komen

 7. juli 8, 2016 / 2:04 pm

  Heel herkenbaar! Als ik een serie leuk vind, dan kan ik uren kijken zoals bij Pretty Little Liars, Gossip Girl, Fuller House, The Fosters, Vampire Diaries en zo kan ik nog wel even doorgaan.. 🙂

 8. Henrieke
  juli 10, 2016 / 10:45 am

  Gilmore Girls is ook één van mijn favorieten. Het leuke aan deze serie is dat mijn lief het ook leuk vindt om te kijken! Ik kan ook niet wachten totdat de serie vervolgd wordt.

  Op dit moment kijk ik niet zo veel bijzonders eigenlijk. Ik vind series wel veel leuker dan films, omdat het bij films best lang duurt tot ik in het verhaal zit en dan eindigt de film alweer. Mistresses en Devious Maids kijk ik op het moment graag. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge