Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

LIFESTYLE | UNBOXING HEALTHBOX JULI EDITIE

LIFESTYLE | UNBOXING HEALTHBOX JULI EDITIE

Een paar dagen geleden kreeg ik de Healthbox juli editie binnen, helaas moest ik even geduld hebben met unboxen (vanwege afspraken buiten de deur enzovoort). Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat erin zit, dus toen ik eenmaal de Healthbox kon unboxen, ben ik gelijk aan de slag gegaan.

healthbox2
Healthbox juli editie – Chilling and Grilling with Green Gypsy

“Green Gypsy staat voor eerlijke en natuurlijke producten zonder toevoegingen en dat zie je terug op zowel onze webshop als op onze blog. Op greengypsy.nl/shop vind je lekkere en originele cadeautjes, die eigenlijk veel te leuk zijn om weg te geven!

In deze editie van de Healthbox staat BBQ & summer centraal. En wat is er nou beter dan chillen & grillen in de zomer als het lekker weer is? Helaas gaan barbecues nogal eens samen met veel sausjes, geen groenten en saai vlees. Dat kan beter en die challenge gaan we graag samen met jou aan!

In deze box vind je een aantal van onze favorieten voor deze zomer, omdat een BBQ helemaal niet  ongezond hoeft te zijn. Geniet mee met onze healthy keuzes. We dagen je uit om ons en iedereen mee te laten genieten van jouw creativiteit zodat we met elkaar nog meer mensen kunnen inspireren.”

healthbox3
Als eerste zie ik een receptenboek van Green Gypsy (er staan hele lekkere gerechten in!), ik zie dit product niet in het boekje staan…leuk een extraatje!

healtbox4De Vechtenaer Biologische Paleo Broodmix €6,96,-

Ik zag deze mix en dacht eigenlijk dat het alleen maar zaden waren (ook lekker), maar ik ga hiermee aan de slag en ben benieuwd naar het resultaat. Er zat ook een flyer bij met een recept voor power muffins, en die ga ik hiermee maken. Deze broodmix is trouwens lactosevrij & glutenvrij.

healthbox5Green Gypsy hoer op de grill €3,75,- & marineer je gek €3,75,-

Bij het bbq seizoen horen natuurlijk ook diverse kruiden om je vlees, vis of groente net wat extra’s te geven. De verpakking zien er mooi uit, en wie deze namen heeft bedacht verdiend een lintje (ik heb serieus 3 keer gekeken of er nou echt hoer op de verpakking stond haha).

healthbox62BSlim Yonnaise & Barbecue €3,40,- per stuk

Kijk hier word ik blij van! Als wij gaan bbq-en sla ik vaak de sausjes over (omdat ik bezig ben met Weight Watchers), maar nu heb ik weer twee nieuwe sausjes om te gaan proberen. Mocht ik ze lekker vinden dan ga ik zeker ook eens naar de andere varianten kijken (ze hebben ook zoete varianten zoals Karamelsiroop). De 2BSlim sauzen bevatten 0% vet, 05 suiker en daarnaast zijn ze gluten-aspartaam-en lactosevrij, geschikt voor vegetariërs & veganisten. De sauzen bevatten slechts 1 calorie per porties…yes!

healthbox9Tranquini Positively Relaxed €1,29,-

Leuk dat er een blik drinken in zit! Zo kan je eens wat andere dingen testen dan die je normaal standaard koop. Ik zelf drink dit alleen niet, heb daar trouwens ook niet eens de kans voor gekregen aangezien mijn vriend het al gelijk op had (hij vind het lekker!).

healthbox10Orthica Multi Energie €15,50,-

Hé een bekende! Sinds dat ik de Healthbox ontvang, zit er elke maand een Multi Energie in van Orthica. Onze voorraad was op, dus we kunnen deze weer gebruiken. Ik eet per dag voldoende groente/fruit, maar als extra aanvulling kan dit natuurlijk nooit kwaad.

healthbox11BodyRevitaliser Himalaya Zoutplaat €18,95,-

Toen ik de Healthbox aan het unboxen was, dacht ik al wat is die doos zwaar! Nu snap ik waarom, dat komt door deze zoutplaat. Ik had geen idee wat dit eigenlijk precies is dus ik pak de omschrijving er even bij.

“Himalayazout is heerlijk in of over je maaltijd, maar ook super praktisch ‘onder’ je maaltijd. Want onze vaste Himalaya zoutplaten zijn uitstekend als kook- en warmhoudplaat óf als koelplaat. Zout staat bekend om zijn isolerende eigenschappen en onze zoutplaten houden de temperatuur lange tijd vast. Eenvoudig te koelen in de koelkast of vriezer en te verwarmen in de oven tot wel 480° C! Himalayazout heeft diverse krachtige, genezende eigenschappen die internationaal worden onderschreven door artsen, diëtisten en onderzoekers. De positieve eigenschappen zijn niet op twee handen te tellen: regulering van de hydratatie in het lichaam, vergrote opnamecapaciteiten van voedingselementen in het darmkanaal, bevordering van de gezondheid van het vaatstelsel, versterking van de botten…Kortom: een rijke bron aan mineralen met verschillende handige toepassingen!”

Helaas is er tijdens het overzetten van de foto’s (van mijn geheugenkaart naar de laptop) een foto verdwenen. Er zit namelijk nog een product in, namelijk van Zaadbom.com een Zaadbommen Special met een waarde van €7,-. Deze ga ik samen met Sterre planten in de tuin, en dan geduldig afwachten er precies uit gaat komen.

Dit is denk ik één van de leukste Healthbox die ik tot nu toe heb ontvangen. De Healthbox juli editie – Chilling & Grilling with Green Gypsy is goed gevuld, met diverse merken en lekkere producten met een waarde van totaal €57,20,-. Mocht je ook deze box willen bestellen voor €24,95,- per maand, dan kan dat via de website van De Healthbox

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

7 Reacties

 1. Astrid
  juli 7, 2016 / 3:49 pm

  Haha, ik dacht ook: staat er nou echt hoer?! Geweldig 🙂

 2. Hilde
  juli 7, 2016 / 3:50 pm

  Wat grappig zo’n zoutplaat! Veel plezier met kokerellen!!

 3. Nikita
  juli 7, 2016 / 5:02 pm

  Deze maand is hij echt leuk, die sausje zijn ook erg interessant.

  Ik keek dus ook drie keer om zeker te weten dat er hoer stond haha.

  Die zoutplaat is leuk voor de echte keukenprinsesjes, maar niet voor ons gewone kokkinnen lol.

 4. juli 7, 2016 / 6:50 pm

  Geweldig die potjes, rijk mij de hoer eens aan! ?
  Verder vind ik het broodmixje ook wel erg interessant!

 5. juli 7, 2016 / 8:35 pm

  Leuke inhoud, hahahah ik moest ook twee keer goed kijken naar de foto of ik degelijk hoer zag staan 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge