Nieuwe artikelen:

 • Beauty Pillow Luxury Silk Mask

  Beauty Pillow Luxury Silk Mask
 • nuxe super serum [10] anti-ageing

  nuxe super serum [10] anti-ageing
 • KAYALI VANILLA | 28 EAU DE PARFUM REVIEW

  KAYALI VANILLA | 28 EAU DE PARFUM REVIEW
 • 3X ORLY BREATHABLE 1-STEP MANICURE SWATCHES

  3X ORLY BREATHABLE 1-STEP MANICURE SWATCHES
 • THE BODY SHOP COOL DAISY & FRESH RASPBERRY

  THE BODY SHOP COOL DAISY & FRESH RASPBERRY
 • HOUSE OF GISADA DONNA & UOMO

  HOUSE OF GISADA DONNA & UOMO
 • ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI

  ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI
 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

MIJN HOME WISHLIST VAN DIT MOMENT

MIJN HOME WISHLIST VAN DIT MOMENT

Vanwege het Coronavirus ben ik zoveel mogelijk binnen en heb ik meer tijd over om online te gaan shoppen en inspiratie op te doen. Daarom lijkt het mij leuk om in dit artikel mijn home wishlist (van dit moment) te delen met diverse woonartikelen die ik heb gespot bij OTTO.

Bijzettafeltje, van metaal en hout, 2-dlg. set €49,99

Deze set staat op onze slaapkamer als nachtkastje, maar omdat ik ze zó leuk vind wil ik nog een set voor mijn werkkamer. Je ziet zulke metalen mandjes/tafeltjes steeds vaker en je kan er bijvoorbeeld ook een plaid in opbergen.

Geurkaars Candle-Lite Juicy Watermelon Slice €19,95

Het hele jaar door brand ik in onze woning graag diverse geurkaarsen. Dit zorgt voor een fijne sfeer en geur. Ik ben zelf nog niet bekend met het merk Candle-Lite, maar ik zag de geur watermeloen en dacht meteen “die gaat op mijn wishlist!”. Dit merk heeft trouwens nog meer geuren zoals: Exotic Midnight Petals, Orange Vanilla Dreamsicle, Soft Cotton Sheets & nog veel meer! Mocht iemand bekend zijn met dit merk, laat het mij dan vooral even weten wat je ervan vindt.

Philips SENSEO Melkopschuimer €65

Mijn vriend en ik zijn dol op koffie (mijn dochter Sterre begint het tegenwoordig ook te drinken haha!), wij hebben ook meerdere koffiemachines in huis. Ik heb al meerdere koffiecups geprobeerd, maar ik mis toch de volle melkschuim-laag. Aangezien wij allemaal zo graag koffie drinken, wil ik ook heel graag een melkopschuimer. Geen idee of dit bijvoorbeeld voor een lekkere cappuccino nou écht het verschil maakt, maar wil het graag binnenkort eens gaan uitproberen.

Handdoeken set Anna 6-delig €24,99

Zonder te overdrijven, er liggen in onze kast handdoeken die al ruim 10 jaar oud zijn. De handdoeken worden steeds dunner en krijgen ook steeds meer gaten haha! Af en toe koop ik er wel 1á2 bij, maar zo’n set als deze is natuurlijk veel handiger. Eigenlijk zou ik beter alle oude handdoeken binnenkort, zodat ik ze ook gelijk weer met mooie, nieuwe exemplaren kan vervangen.

Plaid Mellow €39,99

Niet alleen onze handdoeken zijn hoognodig toe aan vervanging, maar ook onze plaids die in de woonkamer liggen. Als ik op de bank lig of in de middag met mijn laptop op schoot aan het werk ben, gebruik ik eigenlijk altijd wel een comfy plaid (dochter en vriendlief trouwens ook). Door het vele gebruik zijn onze huidige plaids niet meer zo mooi en aangezien ze in de woonkamer liggen vind ik dat toch wel belangrijk. Ik zag dus bij OTTO dit plaid van het merk Mellow en dit ziet er alleen al heerlijk zacht uit! Zie mezelf al helemaal zitten onder deze plaid en een cappuccino (met een lekkere schuimlaag door de melkopschuimer haha).

Als ik heel eerlijk ben dan kan ik deze home wishlist nog wel verder aanvullen. Door het online window-shoppen zie ik steeds meer leukere items, maar het is een onzekere tijd dus ik wil ook weer niet te veel geld uitgeven.

Wat voor items staan er momenteel op jullie home wishlist?

Misschien ook interessant om te lezen >> Alissi Brontë Serenity Orchid Cream

Volg:

5 Reacties

 1. Anneleen Geukens
  april 7, 2020 / 8:55 am

  Die metalen tafeltjes zijn inderdaad heel erg leuk! en een melkopschuimer zou ik ook fijn vinden voor als ik na mijn zwangerschap terug koffie ga dringen 🙂 Maar voorlopig zit ik nog in een ‘no-buy’ of alleszins ‘minimum buy’ want babyspullen koop ik wel nog een beetje :p en ik probeer dit vol te houden tot de maatregelen opgeheven worden ook zodat we nu wat kunnen sparen indien mijn vriend toch op economisch werkloos gezet zou worden

 2. april 7, 2020 / 9:52 am

  oh die Senseo is echt ideaal, mijn ouders hadden dit apparaatje ook en je hebt echt heerlijke volle opgeklopte melk! Dit zou ik in de toekomst ook nog wel in huis willen. Dat roze kleedje is trouwens ook echt super cute.

 3. april 7, 2020 / 10:02 pm

  Nieuwe handdoeken zijn altijd zo fijn <3 En de melkopschuimer, nooit van gehoord dat Senseo die had, die lijkt me wel wat. Leuk lijstje 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Weekly Diary quality time en opruimen
WEEKLY DIARY | QUALITY TIME & OPRUIMEN

Goedemorgen, welkom bij een nieuwe week en bij een nieuwe Weekly Diary. De vorige editie vertelde ik dat het een...

Close