Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

WEEKLY DIARY | QUALITY TIME & OPRUIMEN

WEEKLY DIARY | QUALITY TIME & OPRUIMEN

Goedemorgen, welkom bij een nieuwe week en bij een nieuwe Weekly Diary. De vorige editie vertelde ik dat het een ruk week was, maar afgelopen week was het juist super gezellig. Samen met Sterre veel quality time gehad, tussendoor wat gewerkt en in het weekend waren wij vooral bezig met opruimen…

Maandag

De ochtenden bestaan uit werken en leren, dit combineren Sterre en ik samen aan de eetkamertafel. In de middag hebben wij wat spelletjes gedaan en ging ik pannenkoeken bakken. Ontzettend lekker, maar ik sta altijd best lang in de keuken en de stapel is altijd zo op 🙂

Dinsdag

Roy zijn wekker ging redelijk vroeg (hij moet elke ochtend naar zijn werk) en wij gingen samen met Fee een flinke wandeling maken. Even een frisse neus halen en wat extra beweging, dit doen Sterre en ik nu elke ochtend voordat we gaan werken/leren.

Woensdag

Mijn wekelijkse uitje…even snel naar de supermarkt voor wat groente/fruit en brood. Bij de Jumbo zag ik ook de Coffee & Sugar scrub van Organic Shop en aangezien ik die geur zo lekker vind nam ik nog twee verpakkingen mee.

Donderdag

Zo zien mijn ochtenden er tegenwoordig uit: Sterre bezig met haar schoolopdrachten en ik aan het werk voor Pinkit.nl. Ik verbaas mij er over hoe netjes Sterre elke dag zo’n gemopper met school bezig is, hopelijk blijft dat de komende weken ook nog zo haha!

Vrijdag

Op vrijdag moest Sterre bij haar meester weer nieuwe opdrachten voor de komende week ophalen. Ze maken ook veel dingen digitaal, maar vanaf nu ook in werkschriften. Zo kon ze haar meester en wat vriendinnen toch nog even snel zien, natuurlijk alles op gepaste afstand.

In de middag is Sterre opgehaald door haar vader en ga ik nog een paar uurtjes aan het werk. Er komt ook een perspakketje binnen met o.a. twee producten van het merk Webecos. Roy komt tegen 17 uur thuis en later in de avond zijn wij aan een serie begonnen op Netflix.

Zaterdag

In de ochtend gaan Roy en ik eerst naar de Ikea om o.a. de rolgordijnen op te halen voor Sterre haar slaapkamer. Hij gaat verder met klussen en ik profiteer van het zonnetje en maak diverse productfoto’s.

Ook komt er weer een nieuwe Kruidvat Squad perspakket binnen met daarin Wella Wonder Volume Hairspray & Mousse (prijs €5,99 per stuk). Natuurlijk zijn deze producten verkrijgbaar via de Kruidvat webshop en de winkels (hou tijdens het winkelen wel 1,5 meter afstand van elkaar).

Zondag

Tussen het opruimen en schoonmaken door, geniet ik af en toe lekker van de zon. De komende dagen is het heerlijk weer, extra belangrijk dus om een goede zonbescherming aan te brengen. Ik gebruik hier de Ultrasun Family SPF30 (prijs €23), dit product voelt niet vettig en bevat  o.a. geen parfum, minerale oliën &  siliconen.

Wat later in de middag is Sterre weer thuis en heeft Roy een verrassing, haar slaapkamer is zo goed als klaar (alleen nog gordijnen en een bureau). Na het eten gaat zij haar spulletjes opruimen en indelen…

En ik ga aan de slag met het opruimen van mijn werkkamer (daar heeft Sterre een paar weken geslapen). Na twee uur schoonmaken en opruimen, had ik het wel even gehad. De komende dagen ga ik hier verder mee, ik heb wel heel wat mooie producten weggelegd voor o.a. een winactie en voor vrienden/familie #sharethelove.

Ik wens jullie allemaal een mooie week toe en pas allemaal goed op jezelf en elkaar <3

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Kruidvat make-up review
Grandelips Hydrating Lip Plumper
Dr. Hauschka Blush Duo 04

Volg:

7 Reacties

 1. april 6, 2020 / 8:41 am

  Wat goed dat Sterre door de week zo met haar schoolwerk bezig is! Ik kan me echt voorstellen dat dit voor heel veel kinderen enorm wennen is! Lekker, pannenkoeken! Toevallig hebben wij afgelopen zaterdag pannenkoeken gegeten. Het was natuurlijk heel lekker weer en normaal gesproken vinden we het in het weekend altijd leuk om dan naar de pannenkoekboerderij te gaan. Sketch mag daar namelijk ook naar binnen. Omdat dat niet kon, dachten we; dan maar de pannenkoekenboerderij bij ons thuis;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…SEO-proof blogposts schrijven met WordPress plugin Yoast, zó doe je dat!My Profile

 2. Kelly
  april 6, 2020 / 10:12 am

  Sterre is Grande fan zo te zien! Leuke week

  • Bianca
   Auteur
   april 6, 2020 / 10:18 am

   Haha ja klopt, goed gezien 🙂 Fijne week! Liefs Bianca

 3. april 6, 2020 / 11:19 am

  Die coffee scrub staat ook op mijn verlanglijstje, lijkt mij ook zalig!

 4. Anneleen
  april 7, 2020 / 9:04 am

  Al bij al lijkt het inderdaad een leuke week wat jullie hebben gehad!
  En jullie hebben echt geluk dat in NL de Ikea en kruidvat en dergelijke ketens nog allemaal open mogen blijven bij ons in België is echt alles dicht buiten de voedingswinkels en winkels met dierenvoeding (en wat tuinmateriaal) voor de rest moet alles voorlopig nog gesloten blijven… Dat is soms echt balen want dan kan je soms niet verder met je plannen voor in huis en dergelijke 🙁 MAAR het is voor onze gezondheid dus we houden nog wel even vol en proberen het optimistisch te bekijken 🙂

 5. april 10, 2020 / 8:08 am

  Goed bezig daar! Met een peuter thuis is het echt een nieuwe balans vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge