Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX | HAARACCESSOIRES VAN INVISIBOBBLE

  IN THE MIX | HAARACCESSOIRES VAN INVISIBOBBLE
 • SKINNIES ZONBESCHERMING REVIEW

  SKINNIES ZONBESCHERMING REVIEW
 • 7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #15

  7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #15
 • ESCADA FLOR DEL SOL

  ESCADA FLOR DEL SOL
 • DOUGLAS ESSENTIAL SKINCARE REVIEW

  DOUGLAS ESSENTIAL SKINCARE REVIEW
 • CHOPARD HAPPY LEMON DULCI

  CHOPARD HAPPY LEMON DULCI
 • DÉCAAR OXYGEN SCRUB

  DÉCAAR OXYGEN SCRUB
 • MIJN SNEAKER WISHLIST 2020

  MIJN SNEAKER WISHLIST 2020
 • NEW STANDARD BRONZER REVIEW

  NEW STANDARD BRONZER REVIEW
 • SKINACADEMY ZERO 100% NATUURLIJKE HUIDVERZORGING (VEGAN)

  SKINACADEMY ZERO 100% NATUURLIJKE HUIDVERZORGING (VEGAN)

ALISSI BRONTË SERENITY ORCHID CREAM REVIEW

ALISSI BRONTË SERENITY ORCHID CREAM REVIEW

Zo daar ben ik weer met een nieuw artikel, ik had even een paar dagen vrij genomen zodat ik mijn eigen batterij weer een beetje kon opladen. Maar vandaag heb ik weer een review van een heel mooi merk, dat ik eind vorig jaar heb leren kennen. Ik heb het over het merk Alissi Brontë, een prachtige luxe huidverzorgingsmerk. Mijn tweede kennismaking met Alissi Brontë was met de Serenity Orchid Cream en daar vertel ik in dit artikel wat meer over.

Alissi Brontë Serenity Orchid Cream €69 (inhoud 75ml)

“Crème met orchidee extract die de huid een aangenaam, ontspannen gevoel geeft. Deze crème is voor de gevoelige en reactieve huid. Het brengt de huid in balans, beschermt en maakt de huid rustig. De effecten van orchidee extract: Reguleert de productie van pigment en voorkomt huidveroudering. Remt lipideperoxidatie (het verval en veroudering van weefsels door vrije radicalen). Stimuleert de regeneratie van de epidermiscellen. Stimuleert de levensduur van de genen en heeft een hydraterend, beschermend en verfrissend effect. Het verbetert het huidbeeld, zelfs bij de meest gevoelige en reactieve huiden. Het kalmeert een rode, gevoelige, geïrriteerde en couperose huid dankzij de bio-actieve stoffen van biologische en marine oorsprong.”

Laat ik beginnen met de verpakking, de Serenity Orchid Cream zit in een goudkleurige verpakking (zie header foto) en pomptube. In het goudkleurige doosje zit ook een gratis travel size van 10ml (handig voor bijvoorbeeld een weekendje weg). De crème zelf heeft een subtiele zachte, luxueuze geur.

De ingrediënten:

Hypericum Extract, Grape Extract, Orchid Extract, Wheat Proteins, Aloe Vera Extract, Chamomile Extract, Linden Extract, Samphire Extract, Butcher ́s Broom Extract, Pot Marigold Extract, Red Seaweed Extract, Gingko Extract, Chamomila Essential Oil, Moisturizing Complex.

Zoals de naam van dit product het al verklapt is het hoofdingrediënt van deze crème orchidee extract. En orchidee extract heeft diverse goede eigenschappen zoals het reguleert de productie van pigment & voorkomt huidveroudering…wie wilt dit nou niet?!

De Alissi Brontë Serenity Orchid Cream is een crème die je elke ochtend en avond kan aanbrengen na het reinigen van je gezicht en het aanbrengen van een serum. Dit product is geschikt voor alle huiden die gevoelig zijn voor temperatuurwisselingen en de neiging hebben tot couperose.

Mijn huid is droog/gevoelig en daarnaast heb ik ook nog eens last van diverse roodheden (rosacea). Het aanbrengen van deze crème voelt heel fijn aan op de huid en trekt ook redelijk snel in. Ik merk vooral dat mijn huid minder droog en trekkerig aanvoelt en daardoor ook een stuk rustiger oogt. Naast de extra hydratatie en verzorging, zorgt dit er voor dat mijn rosacea een stuk minder opvalt en de huid rustiger is (rosacea zal nooit door een crème verdwijnen).

Ik blijf er bij dat Alissi Brontë een prachtig merk is, dat eigenlijk in Nederland veel meer aandacht verdient. Gelukkig kan ik daar de komende maanden mee helpen, want ik ben ondertussen alweer wat nieuws aan het testen.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Nudestix Nudies Bloom All Over Face Dewy Color & Magnetic Matte Lip Color review
Milk Makeup Watermelon Brightening Face Mask
Marc Jacobs Daisy Daze Eau So Fresh

Volg:

2 Reacties

 1. april 3, 2020 / 1:10 pm

  Ik kende Alissi Brontë nog helemaal niet! Moet ik ook echt keer proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
Nudestix Nudies Bloom All Over Face Dewy Color & Magnetic Matte Lip Color review
NUDESTIX NUDIES BLOOM ALL OVER FACE DEWY COLOR & MAGNETIC MATTE LIP COLOR REVIEW

Het merk Nudestix is nog niet zolang verkrijgbaar in Nederland, maar ik ken dit toffe merk al door diverse Amerikaanse...

Close