Nieuwe artikelen:

 • FIJNE HUISGEUREN VOOR DE ZOMER

  FIJNE HUISGEUREN VOOR DE ZOMER
 • philosophy the microdelivery dream peel

  philosophy the microdelivery dream peel
 • ZIAJA BALTIC HOME SPA

  ZIAJA BALTIC HOME SPA
 • 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos

  4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos
 • IN THE MIX PRODUCTEN VAN HET MERK ECOOKING + KORTINGSCODE

  IN THE MIX PRODUCTEN VAN HET MERK ECOOKING + KORTINGSCODE
 • CLARINS BRONZING COMPACT FROZEN SUMMER 2021 COLLECTION

  CLARINS BRONZING COMPACT FROZEN SUMMER 2021 COLLECTION
 • CK ONE SUMMER 2021

  CK ONE SUMMER 2021
 • BEE HONEST COSMETICS MANUKA HUIDVERZORGING

  BEE HONEST COSMETICS MANUKA HUIDVERZORGING
 • YANKEE CANDLE AFTERNOON ESCAPE

  YANKEE CANDLE AFTERNOON ESCAPE
 • NIEUW ABERCROMBIE & FITCH NATURALLY FIERCE

  NIEUW ABERCROMBIE & FITCH NATURALLY FIERCE

LIFESTYLE | NIET IS LEUKER DAN JE EIGEN CADEAUS MAKEN

LIFESTYLE | NIET IS LEUKER DAN JE EIGEN CADEAUS MAKEN

Binnenkort ben ik jarig (3 september) en ik krijg nu alweer vragen zoals wat wil je graag hebben? Nou weet ik dat zelf eigenlijk nooit! En stiekem vind ik het ook leuker om cadeaus te krijgen die mensen gewoon zelf uitzoeken, of zelf maken/ontwerpen. Zo blijft het verrassend en persoonlijk. Al vind ik een cadeaukaart van een favoriete winkel voor mij natuurlijk ook geen straf 😉

Maar een mooie tekening (van Sterre), of ander leuk knutselwerkje dat vind ik gewoon ook héél erg leuk. Niet is leuker dan je eigen cadeaus maken toch? Oké ik zie een volwassenen minderen snel aan de knutsel gaan, voor iemand zijn verjaardag (al zijn er genoeg creatieve mensen die echt hele mooie cadeaus maken). Dus wat kan je dan doen?

Het internet staat vol met website’s waar jezelf online al verschillende cadeaus kan laten maken, zoals de Primera. Op zulke site’s kan je bijvoorbeeld leuke mokken laten bedrukken (voor de die hart koffie en/of theeleut), telefoonhoesjes, kleding bedrukken…alles kan tegenwoordig.

Wil je liever iets anders doen? Er zijn nog opties zoals een mooie bos bloemen, een lief kaartje of gewoon een lekker doosje chocolade. Het gaat namelijk niet om de cadeaus, al is het natuurlijk altijd wel leuk om wat te krijgen.

Er zijn genoeg manieren om zelf cadeaus voor iemand te maken, zowel online als offline. Een paar dagen voor mijn verjaardag dek ik voor Sterre (mijn dochtertje) de tafel met allemaal knutsel spullen, zodat ze zelf “stiekem” iets kan maken. Helaas is ze namelijk het weekend dat ik jarig ben niet thuis, dus wij vieren het gewoon al iets eerder 😉 Je kan trouwens een zelf gemaakt cadeau ook altijd heel leuk inpakken. Er zijn namelijk in leuke budget winkels genoeg hobby spullen, doosjes, lintjes en name tags te koop.

Als jij een cadeau voor iemand nodig heb shop je die dan gewoon kant-en klaar of ben je zo creatief dat je online iets gaat ontwerpen, of offline lekker creatief aan de slag gaat?

post signature

Volg:

3 Reacties

 1. Nikita
  augustus 17, 2016 / 9:26 am

  Voor mijn man maak ik regelmatig iets online, mooi foto tijdschrift/fotoposter of canvas bijvoorbeeld, voor de rest shop ik gewoon.

  Hij vroeg vorige week wat ik wilde voor mijn verjaardag (25 augustus) maar ik weet echt niks, heb mn autootje en dat was mijn enige wens, heeft hij aan meebetaald dus dacht zelfs al dat ik mijn cadeau wel had gehad.

  Hij zal het dit jaar echt zelf moeten verzinnen, heb wel de hint van een Douglas bon gegeven, naar hij vindt bonnen vreselijk lolol.

 2. augustus 17, 2016 / 11:53 am

  Altijd leuk zelf cadeaus maken, al doe ik het te weinig 🙂

 3. augustus 17, 2016 / 4:01 pm

  Ik weet echt niet wat ik voor mijn verjaardag moet vragen… LASTIG!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
ZOMERS RECEPT | BLOEMKOOL SALADE

Het is weer tijd om een lekker recept met jullie te delen, één die ik onlangs heb ontdekt. Salades zijn...

Close