Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

LIFESTYLE | NIET IS LEUKER DAN JE EIGEN CADEAUS MAKEN

LIFESTYLE | NIET IS LEUKER DAN JE EIGEN CADEAUS MAKEN

Binnenkort ben ik jarig (3 september) en ik krijg nu alweer vragen zoals wat wil je graag hebben? Nou weet ik dat zelf eigenlijk nooit! En stiekem vind ik het ook leuker om cadeaus te krijgen die mensen gewoon zelf uitzoeken, of zelf maken/ontwerpen. Zo blijft het verrassend en persoonlijk. Al vind ik een cadeaukaart van een favoriete winkel voor mij natuurlijk ook geen straf 😉

Maar een mooie tekening (van Sterre), of ander leuk knutselwerkje dat vind ik gewoon ook héél erg leuk. Niet is leuker dan je eigen cadeaus maken toch? Oké ik zie een volwassenen minderen snel aan de knutsel gaan, voor iemand zijn verjaardag (al zijn er genoeg creatieve mensen die echt hele mooie cadeaus maken). Dus wat kan je dan doen?

Het internet staat vol met website’s waar jezelf online al verschillende cadeaus kan laten maken, zoals de Primera. Op zulke site’s kan je bijvoorbeeld leuke mokken laten bedrukken (voor de die hart koffie en/of theeleut), telefoonhoesjes, kleding bedrukken…alles kan tegenwoordig.

Wil je liever iets anders doen? Er zijn nog opties zoals een mooie bos bloemen, een lief kaartje of gewoon een lekker doosje chocolade. Het gaat namelijk niet om de cadeaus, al is het natuurlijk altijd wel leuk om wat te krijgen.

Er zijn genoeg manieren om zelf cadeaus voor iemand te maken, zowel online als offline. Een paar dagen voor mijn verjaardag dek ik voor Sterre (mijn dochtertje) de tafel met allemaal knutsel spullen, zodat ze zelf “stiekem” iets kan maken. Helaas is ze namelijk het weekend dat ik jarig ben niet thuis, dus wij vieren het gewoon al iets eerder 😉 Je kan trouwens een zelf gemaakt cadeau ook altijd heel leuk inpakken. Er zijn namelijk in leuke budget winkels genoeg hobby spullen, doosjes, lintjes en name tags te koop.

Als jij een cadeau voor iemand nodig heb shop je die dan gewoon kant-en klaar of ben je zo creatief dat je online iets gaat ontwerpen, of offline lekker creatief aan de slag gaat?

post signature

Volg:

3 Reacties

 1. Nikita
  augustus 17, 2016 / 9:26 am

  Voor mijn man maak ik regelmatig iets online, mooi foto tijdschrift/fotoposter of canvas bijvoorbeeld, voor de rest shop ik gewoon.

  Hij vroeg vorige week wat ik wilde voor mijn verjaardag (25 augustus) maar ik weet echt niks, heb mn autootje en dat was mijn enige wens, heeft hij aan meebetaald dus dacht zelfs al dat ik mijn cadeau wel had gehad.

  Hij zal het dit jaar echt zelf moeten verzinnen, heb wel de hint van een Douglas bon gegeven, naar hij vindt bonnen vreselijk lolol.

 2. augustus 17, 2016 / 11:53 am

  Altijd leuk zelf cadeaus maken, al doe ik het te weinig 🙂

 3. Jamey
  augustus 17, 2016 / 4:01 pm

  Ik weet echt niet wat ik voor mijn verjaardag moet vragen… LASTIG!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge