Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

GOOSE CREEK ORANGE CREAM SODA

GOOSE CREEK ORANGE CREAM SODA

Omdat ik nu meer thuis ben brandt ik meer geurkaarsen en waxmelts, vorige week had ik zin om een aantal nieuwe geuren te kopen en zo kwam ik o.a. uit op Goose Creek Orange Cream Soda. Van deze geur had ik eigenlijk de waxmelt op het oog, maar die was in Nederland niet meer verkrijgbaar…maar gelukkig nog wel de grote geurkaars!

Goose Creek Orange Cream Soda €27,95 o.a. te koop bij KadoShopDeDuizendpoot.nl

“Orange soda is poured over sweet vanilla cream satisfying every classic float lover.”

Ik merk dat als ik thuis uren achter de laptop zit, bezig met artikelen schrijven, mailtjes beantwoorden en foto’s bewerken dat ik het fijn vind als er een geurkaars of waxmelt brandt. Sowieso ben ik dol op geuren, ik heb niet voor niks een best wel grote parfum collectie 🙂 Als onze woonkamer lekker ruikt of bijvoorbeeld mijn werkkamer, dan heeft dat toch effect op mijn humeur en gevoel. Samen met Mariska praat ik elke dag wel over dit onderwerp en zo kwamen we uit op Goose Creek Orange Cream Soda. Ik had al eerder ervaring met dit merk en had eigenlijk binnen een paar minuten hup een nieuwe bestelling geplaatst.

Topnoten: Creamy Vanilla & Bright Orange
Hartnoten: Mixed Citrus & Soft Fizz
Basisnoten: Soda Notes & Sugar

De geurkaarsen van Goose Creek hebben altijd een mooie matchende kleur wax en een bijpassend label. Het label laat gelijk eigelijk al zien hoe de kaars “ruikt”. Een frisdrank met romige vanille en orange/citrus geurnoten. Ook al was het mijn bedoeling om deze geur in een waxmelt te kopen, toch ben ik stiekem wel blij dat ik de grote geurkaars heb gekocht aangezien ik nu nog langer kan genieten van deze héérlijke geur. Orange Cream Soda ruikt “droog” al redelijk sterk en als ik de kaars brandt ruikt onze woonkamer helemaal naar Split ijsjes, daar lijkt de geur namelijk heel erg op.

Qua brandtijd zorgt deze large jar voor ongeveer 150 uur plezier, natuurlijk wissel ik wel regelmatig qua kaarsen en geuren dus ik kan hier nog wel een flinke tijd van genieten. De twee lonten zorgen dat de geurkaars schoner verbrandt en minder roet geneert dan de stijl met één pit. Ze genereren meer licht, minder waxresten en zuivere geuren.

Mijn ervaring met Goose Creek is dat de geuren vaak intenser zijn, beter aanwezig zonder dat het té intens is. Ik heb namelijk vaker dit soort geurkaarsen gehad van andere merken en die ruik ik gewoon amper…dat is zonde! Bij Goose Creek heb ik dat probleem nog niet gehad. Bij Kadoshop de Duizendpoot zijn er nog véél meer geuren Goose Creek verkrijgbaar en binnenkort komen er ook weer nieuwe lanceringen, daar kijk ik al naar uit! Deze webshop heeft ook regelmatig leuke kortingen, dit is trouwens niet gesponsord maar ik wilde deze tip wel graag met jullie delen.

Misschien ook interessant om te lezen:
& Other Stories onthult nieuwe geur Déjà Vu Mood
The Body Shop Hemp Nourishing & Protecting Dry Body Oil
Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti

Volg:

3 Reacties

 1. Ann
  maart 11, 2021 / 1:14 pm

  Op het moment dat ik dit artikel leest heb ik ook 1 vanille kaars branden en een wax melt. Ik vind het heerlijk o als ik met de afwas bezig bent ( ouderwets met de hand) kaarsen te branden. Ik kirjg gelijk een boost van om heerlijk alle afwas weg te werken. Ik ga zeker op deze site rondkijken. Ben nieuwsgierig geworden na het lezen van je artikel.

 2. Kelly
  maart 11, 2021 / 5:44 pm

  Superleuk! Terwijl ik het las dacht ik zou dit misschien naar Split ijsjes ruiken en toen stond het er ineens! Ben nu extra benieuwd geur lijkt me heerlijk. Leuk dat je je tips met ons deelt ik kende deze webshop nog niet namelijk, liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge