Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

ALS VROUW HEB JE OOK BEPAALDE SEKSUELE BEHOEFTES…

ALS VROUW HEB JE OOK BEPAALDE SEKSUELE BEHOEFTES…

Een paar weken geleden plaatste ik een artikel online over diverse tips om het tussen de lakens leuk en spannend te houden. Ik twijfelde om dit artikel online te zetten, omdat het toch een wat meer volwassen onderwerp is. Vanaf het moment dat het artikel online stond werd het gelijk super goed gelezen en ik heb ook diverse privé berichtjes gehad met nog meer tips enzovoort. Het is een soort taboe om over dit onderwerp te praten, maar als vrouw heb je nou eenmaal ook bepaalde seksuele behoeftes (als man trouwens ook). In dit artikel deel ik nog wat tips, heb ik het over mijn eigen ervaring…

Waarom is dit onderwerp een taboe?

Ik denk dat het praten over seks, speeltjes en het spannend houden tussen de lakens een wat pikanter onderwerp is en daar praat niet iedereen graag over. Eigenlijk ben ik hier zelf altijd heel open (soms iets té haha) en vind ik het juist leuk om ook hier over te schrijven. Dat niet iedereen dit soort artikelen wil lezen, dat begrijp ik…gelukkig staan er nog 3000+ andere artikelen online.

Nog meer spannende tips

Ik kreeg ook de tip om eens naar een erotiek beurs te gaan, hier ben ik al eens geweest en dat was niks voor mij. Ook al ben ik een vrij open persoon, het zien van bepaalde dingen…dat vind ik toch wat privé. Op zo’n beurs kom je van alles tegen van shows, Opblaasbare dildos en een soort van doolhof, nee dat sla ik dan zelf toch liever over.

Via privé berichtjes heb ik nog meer spannende tips gekregen. Zo kan je glijmiddel bijvoorbeeld ook gebruiken als massage gel/olie (het ligt er volgens mij wel aan welk merk je gebruikt). En mocht je eens een speeltje willen uitproberen, maar wil je dit liever niet in de winkel kopen? Dan is online bestellen de meest discrete optie dit kan o.a. bij Easytoys. Aan de buitenkant van de doos zie je niet wat er in zit, zo weet de pakketbezorger ook niet wat voor spannends in zit 😉

Het samen leuk hebben tussen de lakens vind ik een belangrijk punt is een relatie. Natuurlijk niet hét belangrijkste, maar het staat zeker wel in mijn top 5. Nogmaals dit is natuurlijk voor elke persoon anders en het aller belangrijkste is dat het met wederzijds respect en toestemming gebeurt.

Door het artikel wat ik een paar weken geleden heb geplaatst heb ik ook de vraag gekregen of ik speeltjes zou willen reviewen. Aan de enne kant lijkt mij dit best leuk, maar aan de andere kant vraag ik mij af of mijn lezeressen hier wel op zitten te wachten…

 

 

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. september 20, 2018 / 11:26 am

  Ik vind dit soort onderwerpen niet vervelend om te lezen en soms wel interessant, maar ik zal geen review lezen over een speeltje haha.
  Mariska onlangs geplaatst…Michael Kors Sparkling BlushMy Profile

 2. september 21, 2018 / 6:16 pm

  Ik vind het juist goed dat dit taboe eens wordt doorbroken. Wat is er mis om over seksspeeltjes een review te schrijven? Het zijn spannende dingen, maar het kan het seksleven juist dat weer geven wat iemand nodig heeft. Ik vind het soms jammer dat mensen zo weinig over hun eigen behoeftes weten of angst hebben hierover te spreken.

  Of het past bij jouw blog is even een andere vraag… maar misschien een platform creeren waar erover gesproken zou kunnen worden.. ik ben voor!

 3. september 21, 2018 / 10:46 pm

  Ik vind het zo goed dat jij hier gewoon open bent en ook laat zien dat het helemaal niet gek is om een speeltje te gebruiken. Om heel eerlijk te zijn lijkt het me wel interessant om eens een review ervan te lezen. Ik snap dat genoeg mensen daar niet op zitten te wachten, maar zoals je al zegt, er staan genoeg andere artikelen online. Als jij je er goed en comfortabel bij voelt om dat te doen zou ik het zeker doen.
  Nicole onlangs geplaatst…The Oily Skin Rescue: Clinique Dramatically Different Moisturising Gel Jumbo SetMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge