Nieuwe artikelen:

 • 5 tips voor meer comfort in de woonkamer 

  5 tips voor meer comfort in de woonkamer 
 • Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs

  Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs
 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau

DAILY DIARY | VERJAARDAG VAN MIJN MOEDER & LAMBERTUSKERMIS

DAILY DIARY | VERJAARDAG VAN MIJN MOEDER & LAMBERTUSKERMIS

Het is alweer even geleden dat ik een Daily Diary (ander woord voor PLOG) heb geplaatst. Gisteren heb ik diverse foto’s gemaakt, maar het was wel een dag met dubbele gevoelens. Mijn moeder was jarig, het verdrietige ongeluk in Oss en in de middag ben ik met Sterre de stad ingedoken….
Daily Diary
De ochtend begint heel hectisch vanwege een wekker die niet afgaat en ik Sterre naar het FBK stadion moet brengen i.v.m. een sportdag. Aangezien ik dan toch in de buurt ben van de Lidl, ga ik daar nog even rondneuzen. Ik heb wat boodschappen gekocht en ik was opzoek naar een vest uit de nieuwe Heidi Klum Esmara lijn…helaas was die niet meer op voorraad.

Daily Diary
Eenmaal thuis ruim ik de boodschappen op en plof ik op de bank, eerst even Facetimen met mijn moeder aangezien het haar verjaardag is! Morgen vieren mijn broer, moeder en ik samen onze verjaardag…dat is wel net zo makkelijk en gezellig.

Na ons gesprek zet ik de laptop aan en lees ik het nieuws over het verdrietige ongeval in Oss. De tranen staan in mijn ogen, wat een verdriet… Ik had voor de ochtend een hele planning gemaakt, maar kan mij niet concentreren.

Daily Diary
Tegen 13.00 uur fiets ik weer naar het FBK stadion, ik ben iets te vroeg dus ik hoopte nog even mee te kunnen kijken naar de wedstrijd die de bovenbouwers altijd hebben. Helaas pindakaas het was net afgelopen, maar aan het koppie van Sterre kan ik al zien dat ze het super leuk heeft gehad én enorm moe is 😉

Daily Diary
Thuis eerst even lekker een broodje eten, vertellen wat ze allemaal heeft gedaan en daarna is het tijd om te douchen en lekker op te frissen.

Daily Diary
Tussendoor komt de pakketbezorger met wat leuke items, dit blijft leuk!

Daily Diary
Ik had bij de Lidl webshop een vest gekocht uit de nieuwe Heidi Klum Esmara lijn (dit model zocht ik dus in de winkel, maar dan in het zwart). Het is een super comfy vest, mooie kleur…ik ben er onwijs blij mee! Binnenkort nog maar een bestelling plaatsen.

Daily Diary
Ook komt er een pakketje binnen van Kneipp met twee nieuwe producten, die al heerlijk ruiken! Binnenkort vertel ik in een ander artikel wat meer over deze nieuwe items.

Daily Diary
Rond vier uur gaan Sterre en ik richting de stad, even shoppen bij de Hema en wat drinken. Ondertussen wachten we tot Mirthe (mijn schoonzusje) er is, zij gaat ook gezellig mee naar de Lambertuskermis.

Daily Diary
De Lambertuskermis staat door het centrum van Hengelo en is redelijk groot. Sterre vind dit helemaal geweldig (ik vind het zonde van het geld haha), maar één keer per jaar wil ik best een uitzondering maken. Nu heeft Sterre het geluk dat Mirthe er bij is, zij gaat namelijk wel graag in dit soort attracties (mijn maag draait al om als ik sta te kijken haha).


Dit is zoooo verslavend! En als de munten eenmaal op zijn heb je net genoeg punten om iets van Aliexpress uit te zoeken 😉

Daily Diary
Tijd voor Churros #nomnomnom

Daily Diary
Sterre gaat samen met Mirthe nog een soort van achtbaan in en daarna is het weer tijd om richting huis te gaan. Het was een gezellig middag, al blijf ik wel steeds met mijn gedachtes bij de kindjes in Oss…

Daily Diary
Na 5 minuten fietsen is het voor Sterre tijd om naar bed te gaan, ik pak ondertussen mijn sporttas in en gooi mijn laptop aan de oplader. Roy is aan het klussen bij zijn ouders, dus ik heb de avond lekker voor mezelf 😉

Daily Diary
Ik maak een grote kop gember thee, trek mijn nieuwe chill broek van Livera aan (die volgens mij bijna elke blogger inmiddels heeft haha) en zet deze Daily Diary in elkaar. Verder staat op de planning om nog even wat tv te kijken en lekker op tijd naar bed te gaan.

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. chucky1012
  september 21, 2018 / 6:56 am

  Gefeliciteerd met je moeder!
  Het was echt verschrikkelijk wat er gebeurd was gisteren.

  Xoxo

 2. Tonnia
  september 21, 2018 / 6:58 am

  gezellig hoor

 3. september 21, 2018 / 7:21 am

  Nog gefeliciteerd met je moeder! Wat een verschrikking, dat ongeluk. Zoiets is gewoon niet te bevatten…
  Churros! Maak me gek, die zijn zo lekker!Ik kan ook niet tegen attracties, brrr… te eng 🙂
  Leuke broek van Livera… Zie je wel, ik lees te weinig bij andere bloggers, ik had die nog niet gespot. En zeker ook een leuk vest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge