Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

VADERDAG TIPS?!

VADERDAG TIPS?!

Zondag is het Vaderdag en dat betekent dat er door veel kids weer flink geknutseld word voor leuke/mooie kunstwerkjes, maar wat geef je als je zelf volwassen bent? Ik zie het al voor mij dat ik mijn vader een tekening geef die ik zelf heb gemaakt haha! Nee dat gaat het niet worden, maar elk jaar is weer de vraag…wat kan ik mijn vader geven? Sterre is ook op school al lekker aan het knutselen geweest ze heeft namelijk haar cadeau al onder het bed verstopt, maar ze kan het pas over drie weken aan haar vader geven. Daar naast heeft Sterre natuurlijk ook een stief-vader, maar wat geeft ze hem voor een cadeau? Dit artikel is een beetje als inspiratie bedoeld, misschien haal jij er nog wel wat tips uit?

Mijn vader is ook nog eens op 20 juni jarig dus meestal combineer ik het cadeau en zeg ik erbij dat het ook gelijk voor Vaderdag is (ja lekker makkelijk hé?). Dat komt vooral omdat hij in de 60 is en eigenlijk alles al heeft wat hij zou willen hebben, dus wat geef je dan zo’n iemand? Afgelopen weekend heeft mijn broer alvast zijn cadeau aan onze vader gegeven namelijk een pond paling! Hij is gek op vis en dit is echt een lekker en origineel cadeau, mijn vader had het ook diezelfde avond nog allemaal opgegeten…dus je kan wel zeggen dat hij er erg blij mee was. Het is soms ook leuk om goed na te denken wat iemand echt leuk vind of juist lekker vind en dat te geven. Bestaat Vaderdag dan alleen maar uit cadeautjes geven? Nee natuurlijk niet! Extra lief zijn, ontbijtje op bed, lekker kop koffie, krantje halen dat is natuurlijk ook allemaal prima alleen zelf vind ik er een cadeautje wel erbij horen ook omdat ik het combineer met zijn verjaardag.

In de winkels vind je diverse cadeausets zoals:

vaderdag1Amando Mystery geschenkset met een deodorant en een eau de toilette (50ml) voor €6,72,- te koop bij Drogisterij.net

vaderdag2Van Gils Between Sheets geschenkset hair and body €11,95,- en o.a. te koop bij Drogisterij.net 

vaderdag3Nivea heeft pas een product uit gebracht speciaal voor mannen namelijk Nivea Men crème deze kan gebruik worden voor diverse dingen zoals het gezicht, lichaam, handen lekker handig dus! Deze Nivea Men crème kost €4,99,- en is o.a. te koop bij de Kruidvat.

Er zijn ook nog genoeg andere dingen die je kan geven zoals: gereedschap, dingen voor in de tuin, boeken, wat lekkers, stropdassen, sokken. Wil je samen met je kindje wat maken voor vaderdag dan kan je bijvoorbeeld een handafdruk in gips maken, hand/voet afdruk met verf op een canvasdoek….eigenlijk is er heel veel keuze om te geven, maar vaak is het zoveel dat je zelf niet meer weet wat je kan geven (tenminste dat heb ik). Daar naast moet ik ook kijken wat ik kan uitgeven, mijn budget is niet altijd ruim en dan moet je een beetje vindingrijk zijn.

Wat ik ga geven aan mijn vader? Of wat Sterre aan haar vader en stief-vader gaat geven? Ja dat ga ik nog niet verklappen aangezien hun ook deze artikelen lezen, het zou zonde zijn als ze het al weten. Wel wil ik er nog even erbij zeggen dat Vaderdag niet draait om “wie het grootste en duurste cadeau geeft/krijgt” het gaat natuurlijk vooral om de liefde en gezelligheid.

Doe jij zelf aan Vaderdag? Wat geef jij meestal voor Vaderdag?

post signature
*Nivea Men is opgestuurd voor dit artikel de andere twee producten zijn zelf gekocht.

Volg:

15 Reacties

 1. juni 19, 2015 / 6:48 am

  Wat fijn dat je dit nog even deelt want ik heb nog niets 😉 Alvast gefeliciteerd met je vader en fijn weekend!

  • Bianca
   Auteur
   juni 19, 2015 / 6:55 am

   Dankjewel 🙂 Hopelijk vind je nog wat leuks wens jou ook vast een fijn weekend x

 2. juni 19, 2015 / 7:18 am

  Ideaal toch om iets te geven voor zijn verjaardag en vaderdag tegelijk. Ik vind het ook altijd maar lastig wat ik moet geven. Mijn vader heeft eigenlijk ook alles wel. Meestal geef ik iets voor onder de douche in combinatie met een staatslot. Beetje standaard, maar ach, mocht er ooit een grote prijs op vallen is het wel het beste cadeau ooit haha 😉

 3. Sonja (40+)
  juni 19, 2015 / 8:02 am

  Ik heb niks met vaderdag! Echter voor mijn kind doe ik er aan mee. En ik heb voor hem een koffiemok, met twee zakjes biologische koffie en twee reepjes chocolade van CafeTasse gekocht. Dan geven wij nog bioscoopbonnen, ondergoed en ik bak een taart!

  • Sonja (40+)
   juni 19, 2015 / 8:02 am

   Fijne verjaardag!

   • Bianca
    Auteur
    juni 19, 2015 / 1:43 pm

    Dankjewel x

 4. juni 19, 2015 / 8:26 am

  Ik vind vaderdag altijd zo moeilijk (sowieso mannen cadeaus, die hebben meestal alles al of hoeven niks!).
  Voor mijn vader ga ik een gepersonaliseerde Donald Duck bestellen, Donald Duckjes vind hij altijd wel leuk!

 5. juni 19, 2015 / 9:09 am

  Ik kan dit weekend helaas niet naar mijn ouders gaan, dus “vieren” wij het een week laten. Die sets zijn hartstikke leuk, alleen is meneer natuurlijk allergisch tegen parfum -.-
  Na lang denken ga ik hem een spel kopen. Wij zijn echt een familie die in het weekend gezellig aan tafel gaat zitten en spelletjes spelen 🙂 Als je ooit een nieuw spel zoekt, Fluxx is geniaal!

 6. Ellen
  juni 19, 2015 / 9:26 am

  Ik vind het ook altijd lastig om cadeautjes te verzinnen voor mijn vader. Ik ga morgen een dagje naar Antwerpen dus daar ga ik even op zoek denk ik.

 7. Jonne
  juni 19, 2015 / 10:35 am

  Vaderdag cadeaus zijn altijd heel lastig! Ik ga vandaag even iets zoeken. Liefs. Jonne

 8. juni 19, 2015 / 11:33 am

  Leuke tips! Mijn vriend heeft volgens mij nooit vader en moederdag gevierd en sinds mijn ouders een paar jaar terug naar Canada verhuisden (waarschijnlijk komen ze wel weer hier wonen denk ik), ben ik er ook mee gestopt, omdat het niet te doen is qua kosten om daar wat heen te sturen. Nu zeg ik eigenlijk alleen nog “gefeliciteerd met vader/moederdag” als ik eraan denk. Wat toevallig trouwens dat je vader op 20 juni jarig is; mijn vriend is dan ook jarig! 🙂 Zondag komen zijn ouders daarvoor en mijn vader is ook in het land, dus die komt ook en dat is wel gezellig. Verder heb ik geen cadeautjes gepland voor de vaders, omdat ik eigenlijk alleen aan Jeff’s verjaardag heb gedacht.

 9. juni 19, 2015 / 12:25 pm

  Het draait zeker om gezelligheid. Helaas loopt het dit jaar anders en ben ik al heel vroeg de deur uit en het traditionele vaderdag ontbijt gaat dus niet door 🙁

 10. juni 19, 2015 / 7:55 pm

  een aantal leuke tips.! heb vandaag toevallig iets gekocht voor vaderdag xx liefs

 11. juni 20, 2015 / 8:10 pm

  Leuke vaderdag cadeautjes 🙂
  Ik heb een parfum gekocht voor mijn vader 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge