Nieuwe artikelen:

 • 5 tips voor meer comfort in de woonkamer 

  5 tips voor meer comfort in de woonkamer 
 • Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs

  Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs
 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau

NEW IN: MIJN BRIL VAN POLETTE.COM

NEW IN: MIJN BRIL VAN POLETTE.COM

Voor sommige is een bril een fashion item, voor mij is het een échte must! Als ik geen bril draag zie ik heel wazig en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Sinds ruim een jaar draag ik nu elke dag een bril (daar voor deed ik hem op wanneer ik er zin in had) en ik ben er inmiddels helemaal aan gewend. Van de website Polette mocht ik online een bril uitzoeken, heel gaaf! Deze website heeft meer dan 900 monturen en daar naast is het ook nog eens hartstikke betaalbaar. Ik heb zelf gekozen voor het Sensation model dit montuur kost (exclusief glazen enzovoort) €19,99,-. en dat vind ik echt een betaalbare prijs, mijn bril inclusief accessoires kosten ongeveer €45,-.

polette2
Over Polette:
“Polette is gebaseerd op een simpel, maar baanbrekend idee: wij zijn de enige tussenpartij tussen fabriek en klant. De monturen en lenzen komen recht uit onze werkplaatsen, wij houden geen grote voorraden aan en wij maken geen gebruik van tussenpartijen die zelf hoge winstmarges maken.Door ons businessmodel kan Polette jou zeer scherpe prijzen bieden zonder met minder dan de beste kwaliteit tevreden te zijn.Door ons concept kunnen wij 80 % korting bieden op de prijzen die men gewend is te betalen bij opticiens. Wij bieden onze monturen aan tussen € 9,99 en € 49,99 en onze lenzen tussen € 9,99 en € 89,99.”.

polette3Natuurlijk is het online bestellen van een bril heel anders dan het in een winkel doen aangezien je niet van te voren weet hoe een bril staat. Kijk daarom eerst goed op de website welk montuur je echt mooi vind. Het is heel simpel om een bril te bestellen je zoekt namelijk een montuur uit dan kies je wat voor glazen je wilt zoals: mode glazen (zonder sterkte), enkelvoudige glazen, multifocale glazen, meekleurende enkelvoudige glazen, meekleurende multifocale glazen. De volgende stap is het uitkiezen van wat voor soort glas je wilt hebben ik zelf heb voor Business enkelvoudige glazen gekozen en dan kan je ook nog kiezen in wat voor kleur je glazen, ik heb voor “geen” gekozen. Als je een bril gaat bestellen heb je wel je oogmeting gegevens nodig deze heb ik opgevraagd bij mijn opticien waar ik mijn andere bril heb gekocht, ik heb ze even gebeld en die gegevens heb ik heel gemakkelijk ingevoerd! Controleer wel even of je alles goed heb ingevuld, gewoon voor de zekerheid zodat je zeker weet dat de bril helemaal naar jouw wens is.

Misschien nog een tip mocht je de breedte willen weten en je hebt al een bril, aan de binnenkant van de pootjes staat soms een afmeting in en die kan je dan gebruiken voor als je een nieuw montuur bij Polette gaat bestellen. Zelf had ik helaas geen afmeting op mijn andere bril staan, dus mijn vriend heeft dat heel nauwkeurig gemeten haha, hij had het gelukkig helemaal goed gedaan!

polette4Ik heb naast mijn bril ook nog een brillendoosje besteld (basic black €5,99,-) en twee van die leuke poetsdoekjes die je eigenlijk altijd wel nodig hebt (€2,99,- per stuk).

polette5Het bestellen van mijn nieuwe bril ging erg makkelijk en ik had het ook nog eens binnen een aantal dagen in huis, lekker snel! Het montuur zit goed en vooral de sterkte klopt precies! Daar was ik nog al een beetje sceptisch in, maar gelukkig had ik ongelijk en is dit gewoon echt een goede en mooie bril.

Heb jij zelf wel eens een bril besteld via Polette? Wat vinden jullie van mijn nieuwe bril?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Volg:

23 Reacties

 1. juni 19, 2015 / 3:11 pm

  Ik ben een enorme Polette-fan! Zo’n mooie monturen en telkens netjes op sterkte! Ik heb nu twee zonnebrillen van hen, met een derde onderweg! ZOOOOOO’N GOEDE ONTDEKKING !!

 2. juni 19, 2015 / 3:25 pm

  Ik ben ook echt fan van Polette! Ze hebben ook onwijs leuke zonnebrillen! De bril staat je goed!
  Liefs, Iris

 3. Mandy
  juni 19, 2015 / 3:58 pm

  deze bril staat je echt heel erg goed!!!

 4. juni 19, 2015 / 4:01 pm

  Mooie bril meis! Voor mij als brildrager ook een echte must have 🙂 Leuk initiatief dit, zo kun je tenminste nog eens afwisselen! Ik heb drie brillen (een donkere, een lichte en een gekleurde) zodat ik ze kan afstemmen op mijn kleding. Ik doe er wat langer mee omdat mijn brillen aardig prijzig zijn, dit is dan wel een heel leuk initiatief 🙂

 5. melissa
  juni 19, 2015 / 5:26 pm

  Wat een leuk montuur! Het staat je echt goed 🙂

 6. Manon
  juni 19, 2015 / 5:28 pm

  Wat een mooie bril is dit!

 7. juni 19, 2015 / 5:47 pm

  Mooi montuur, staat je goed! Zelf draag ik al jaren lenzen (sinds mijn 18e geloof ik) en in de tijd dat ik nog een bril droeg, begon dat bij 300 gulden, dus dit valt me echt onwijs mee!

 8. juni 19, 2015 / 6:17 pm

  Wat een mooie bril, staat je echt goed! Wel fijn ook dat het precies de goede sterkte is en dat de monteur goed zit :)!

 9. Wies - Nature of Happiness
  juni 19, 2015 / 7:26 pm

  Staat je leuk, Bianca! Zelf heb ik ook een aantal brillen van Polette en ik ben tot nu toe ook tevreden. De sterkte klopte bij mij ook gewoon! Ook de hoesjes voor de brillen vind ik erg fijn.

 10. juni 19, 2015 / 11:31 pm

  Hmm ik zou hier niet aan beginnen persoonlijk, want je weet nooit zeker of hij staat.

 11. juni 20, 2015 / 7:36 am

  Ik ben ook aan een nieuwe bril toe! Ik had hier al vaker van gehoord. Ik ga eerst maar weer eens mijn ogen opnieuw laten meten en dan ga ik er ook maar eens één uitkiezen! 😉 Xx

 12. juni 20, 2015 / 9:05 am

  Leuk montuur! Ik heb ook een bril maar heb gekozen voor een roze zonnebril 🙂

 13. juni 20, 2015 / 12:57 pm

  Ik had er nog nooit van gehoord. Ik vraag me wel af hoe ze dat doen met het slijpen van de glazen ivm de pupilafstand, want dat wordt toch altijd afgetekend op de glazen? En als je bril niet goed zit, hoe moet je deze dan laten bijstellen? Ik geloof dat ik toch liever naar een winkel ga, dan weet ik zeker dat mijn nieuwe bril staat en goed op mijn hoofd staat.

 14. Elise
  juni 20, 2015 / 12:59 pm

  Ik vind de brillen van Polette ontzettend fijn, veel keus heel betaalbaar! Je bril staat erg leuk! Het zwart witte poetsdoekje ga ik onthouden!

 15. Conny spitsbaard
  juni 20, 2015 / 6:56 pm

  Zeker een helel leuke bril! En staat je goed!
  Ik ben erg blij dit te lezen want wij zijn nu weer erg veel geld kwijt voor 2 brillen.. Beetje laat dus maar wellicht voor een bril erbij 🙂 het zijn tenslotte net tassen 😉

 16. juni 20, 2015 / 9:10 pm

  Wat een ontzettend mooi montuur, zelf draag ik geen bril dus ik kan er eigenlijk niet over mee praten…het klinkt wel erg aantrekkelijk om een bril te bestellen bij Polette…( ga ik aan mijn man doorgeven, die wilde binnenkort een nieuwe )

 17. Northflix
  juni 22, 2015 / 9:56 am

  Leuk montuur! En wat fijn dat jij ook scherp zicht hebt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge