Nieuwe artikelen:

 • De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode

  De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode
 • Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

  Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?
 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben
 • Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection

  Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection
 • Fashion Inspiratie | Protest Sportswear fall/winter 2022 + Kortingscode

  Fashion Inspiratie | Protest Sportswear fall/winter 2022 + Kortingscode

STERRE IS BIJNA JARIG, LEUKE DINGEN AAN HET REGELEN VOOR EEN FEESTJE!

STERRE IS BIJNA JARIG, LEUKE DINGEN AAN HET REGELEN VOOR EEN FEESTJE!

Nog een kleine drie weken en dan is Sterre alweer jarig, op 11 mei wordt zij 11 jaar. Wat vliegt de tijd! Normaal regel ik van alles heel kort dag, maar dit keer ben ik wat vroeger begonnen met de planning.

De uitnodigingen voor een feestje zijn inmiddels verzonden, haar verjaardag vieren we op de dag zelf. En dan is het gelijk dubbel feest, mijn vriend (Roy) viert dan ook gelijk zijn verjaardag. Zo hoeft mijn familie niet zo kort achter elkaar ver te reizen.

Qua cadeaus heb ik het dit jaar wat makkelijker, vorige maand heeft Sterre namelijk al een nieuwe fiets gekregen. Verder krijgt ze nog een paar kleinigheidjes zodat ze op de dag zelf ook iets uit te pakken heeft. Ik moet alleen nog even op pad gaan voor Roy, het is voor mij altijd lastiger om iets leuks en origineels voor hem te bedenken…tips zijn welkom haha!

Ik ben ook al aan het kijken naar een aantal taarten en lekkere hapjes, ben er nog niet helemaal uit of ik dat allemaal zelf ga maken. Of dat ik kies voor de makkelijkere/snellere optie en dat is het kant-en-klaar te kopen.

Naast de verjaardag van Sterre komt er als het goed is ook een kinderfeestje, Sterre weet alleen nog niet 100% zeker wat ze wilt doen. Gelukkig heeft ze nog even de tijd om daar over na te denken. Zodra ze daar over uit is kunnen de uitnodigingen voor een kinderfeestje ook de deur uit. Ik gok trouwens dat het de optie lasergamen gaat worden.

Het blijft bizar hoe snel de weken, maanden of eigenlijk jaren omvliegen. Ik weet nog precies het moment dat de bevalling ging beginnen en de geboorte en dit jaar is dat dus alweer 11 jaar geleden. Inmiddels zit Sterre volop in de puberteit, is zij druk bezig met school en begint de interesse in jongens te komen haha!

Dit jaar ben ik dus wat eerder met de verjaardag planning en voorbereidingen, dit geeft uiteindelijk iets meer rust. Owja de boodschappen laat ik 1-2 dagen van te voren al bezorgen, dat ga ik dus niet meer op de dag zelf doen 😉 Vaak zijn we op de dag zelf nog aan het stressen of alles wel in huis is.

Zoals sommige het vast is opgevallen deel ik online nog weinig foto’s enzovoort van Sterre, maar van haar verjaardag zal ik vast wel wat foto’s maken en delen in een Weekly Diary of via Instastories.

Plannen en organiseren jullie van te voren ook van alles voor een feestje of ben je vaak lastminute nog van alles aan het regelen?

Volg:

5 Reacties

 1. april 22, 2019 / 3:49 pm

  Ik ga nog een blog delen over een hele leuke en makkelijke taart. Misschien is dat iets voor jou / sterre , ook leuk om samen te maken. En wat leuk dat ze op de 11e , 11 jaar word 🎈🍰
  Gerrie onlangs geplaatst…Shoplog van diverse winkels!My Profile

 2. chucky1012
  april 22, 2019 / 4:35 pm

  Goed dat je al zo vroeg begonnen bent met dingen shoppen en met het plannen van alles dat je moet doen voor beidde b’day’s.
  Als ik iets te vieren heb dan begin ik het liefst ook al maanden van te voren….

  Xoxo

 3. april 23, 2019 / 8:17 am

  Ik vier mijn verjaardag eigenlijk niet echt meer uitgebreid. Twee jaar geleden zaten we met mijn verjaardag in Madrid en de kans is best groot dat we dit jaar weer lekker op vakantie zijn met mijn verjaardag. Dan heb je in ieder geval memorabele dagen om leuk aan terug te denken;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…My style | Feeling floralMy Profile

 4. Anneleen Geukens
  april 23, 2019 / 9:32 am

  Ik heb nog geen kinderen, maar de verjaardag van mijn vriend probeer ik steeds vroeg op voorhand te plannen, maar aangezien hij nooit weet wat hij wil doen of wanneer hij zijn familie wil uitnodigen draait het toch steeds uit op last-minute geregel haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge